Şimdi Ara

türkiyede milyoner olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her insan kendi durumuna alışırda bi süre sonra o durum normal gelir ya. bende bu zengin insanlar ne yapıyor acaba diye bi bakayım dedim. bunların hepsi genç zengin hayatı yaşamak anca baba parasıyla oluyormuş bi onu anladım. hayatı şampanya içmekten ,karı kız dan ibaret bi çocuğum olacaksa hiç kusura bakmasın. zırnık koklatmam . sen tırnaklarınla kazıya kazıya biyere geliyorsun ama senin çocuğun sefa sürecek . o senin çocuğun falan demeyin. böyle zevk düşkünü bi robot olacaksa evet yaparım bunu . sırf para var , hazır iş var diye aylaklık edecek , açıktan üni falan okuyup biyere geldim sanacak . ya polat alemdar gibi poz veriyor adam , bide millete bişeyler dağıtmış ellerini sıkarken foto koyuyor. aferin sana .

hani derler ya tohumuna para mı saydım diye. sen emek vermedin ki ,millete birşeyler dağıtmak zor gelmez. benim elimde 100 lira olsa 1 lirasını vermek benim için bir hiçtir ama 2 lirası olan için öyle mi ? ünlülerin bu göz boyama adına iyilik gösterileri falan. dün düşündüm bu zenginler onlar için hiç denecek miktarları bağışlasa ne olur diye . düşünemedim .herkes bi iş kurma fırsatı bulsa ,hiçkimse sömürülmese dandik ayak işlerini kimse yapmayacak .
    böylede içimi döktüm . zevk için evine aslan alan insanlar olduğu sürece insanlığın yozlaşması ve birbirini yiyip tüketmesi gayet güzel bi ceza bence.
    medenilik yerine haz ahlakı baş gösteriyor. biz karnımızı doyuruyoruz rahatız ve bu düşünmemize , zevk almamıza engel olmuyor ama onlarda öyle değil. zorlayacakları bi sınır yok ki. biz kendimizle yarışarak oyunoynuyoruz kendimizi eğlendiriyoruz bi nevi ama onlar ne isterse yapabiliyor. buyüzden belkide bu uyuşturucuya falan dadanıyorlar ya. burdaki arkadaşlarda ilerde çok parayı kıran olur belki .tek söylemek istediğim , çocuk yapmayın .bir sürü umut vaat eden çocuk var onlara yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 20 Aralık 2015; 17:46:32 >

• şunu da yazayım. bi hocam sabancılardan biriyle aynı dönem askerlik yapmış. bacağımda platin var diye şınav bile çekmezmiş. gayet rahatmış.
    bi mafya babasının ceza evinde fotoları vardı. ceza evi yazmasalar ev zannederim orayı .

edit : plates ne olum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 20 Aralık 2015; 17:49:55 >
  • İyi de dünyanın her yerinde böyleleri var. Bu davranışlar çocukla ve aileyle ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca paran varsa bu dünyada rahatsın.

En basitinden insanın temel ihtiyacı yemek bile parayla.

Fırına gidip bedava ekmek istesen seni fırıncı küreğiyle döverler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Kısaca paran varsa bu dünyada rahatsın.

En basitinden insanın temel ihtiyacı yemek bile parayla.

Fırına gidip bedava ekmek istesen seni fırıncı küreğiyle döverler.

Abartmanın anlamı yok. Bir caddede 50 metrede bir dilenci görüyorsak bu ülkedeki merhametli insanların varlığına delalet eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Milyoner Olmak İster Sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.