Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantili olanlarida var 400-600 arasi degisiyor fiyatlar. Sonucta TV olayinda gayet basarili cihazlar. Bir arkadasimda 300 YTL lik anycool 818 var. Cihazin sesi muthis. Tv de cok basarili. Cifta kartta sorunsuz calisiyor. Garantili isterseniz Trident, Letus, Neox ve DRV'nin modelleri var.

quote:

Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

kafamdan çoktan sildim bile bu modeli.Şimdi analog tv li (aynen böyle yani),çift hatlı ve çift kameralı telefonlar çıkmış sadece 300 ytl...

garantisi olarak haklısın 300 ytl ye satılıyor telefonlar. yurtdışında eski kullanılmayan turkiyede kayıtlı olan telefonların imei lerini götürüp getirdikleri telefonlara bu imei leri çinde yukletip satan kişilerin sattıgı telefonlardan bahsediyosun sanırım. alırsında ömrünü en fazla 2-3 ay dye biçiyorum sonra bi 300 daha verirsin :)

• quote:

Orjinalden alıntı: blue1972

Garantili olanlarida var 400-600 arasi degisiyor fiyatlar. Sonucta TV olayinda gayet basarili cihazlar. Bir arkadasimda 300 YTL lik anycool 818 var. Cihazin sesi muthis. Tv de cok basarili. Cifta kartta sorunsuz calisiyor. Garantili isterseniz Trident, Letus, Neox ve DRV'nin modelleri var.

quote:

quote:

kafamdan çoktan sildim bile bu modeli.Şimdi analog tv li (aynen böyle yani),çift hatlı ve çift kameralı telefonlar çıkmış sadece 300 ytl...

garantisi olarak haklısın 300 ytl ye satılıyor telefonlar. yurtdışında eski kullanılmayan turkiyede kayıtlı olan telefonların imei lerini götürüp getirdikleri telefonlara bu imei leri çinde yukletip satan kişilerin sattıgı telefonlardan bahsediyosun sanırım. alırsında ömrünü en fazla 2-3 ay dye biçiyorum sonra bi 300 daha verirsin :)

sonucta farklı şeylerden bahsediyoruz. bu olay mp3lü telefonla mp3çalarları kıyaslama olayına dogru gidiyor :) iki alette farklı işlevler için tasarlanmıştır. sonucta 4 ve 8 gb hafızası olacak mp4 lü tv modelinin daha çok vide ve muzik dinleme için kullanılacak bir alet telefon için degil. zira zaten çok büyük bir kısım kullanıcı mp3 çalar özelliğinin telefon bataryasını bitirdiği için ayrı olarak mp3 çalar kullanmakta. hemde dediğiniz gibi fiyatlar 400-600 arası. bunların fiyatları en fazla 220 ytl civarında 8 gb için.

• Sizin urunler ne zaman piyasada olacak. bayagi bir sure gecti:)

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orjinalden alıntı: blue1972

Garantili olanlarida var 400-600 arasi degisiyor fiyatlar. Sonucta TV olayinda gayet basarili cihazlar. Bir arkadasimda 300 YTL lik anycool 818 var. Cihazin sesi muthis. Tv de cok basarili. Cifta kartta sorunsuz calisiyor. Garantili isterseniz Trident, Letus, Neox ve DRV'nin modelleri var.

quote:

quote:

sonucta farklı şeylerden bahsediyoruz. bu olay mp3lü telefonla mp3çalarları kıyaslama olayına dogru gidiyor :) iki alette farklı işlevler için tasarlanmıştır. sonucta 4 ve 8 gb hafızası olacak mp4 lü tv modelinin daha çok vide ve muzik dinleme için kullanılacak bir alet telefon için degil. zira zaten çok büyük bir kısım kullanıcı mp3 çalar özelliğinin telefon bataryasını bitirdiği için ayrı olarak mp3 çalar kullanmakta. hemde dediğiniz gibi fiyatlar 400-600 arası. bunların fiyatları en fazla 220 ytl civarında 8 gb için.

• az kaldı arkadaşlar muhtemelen hepsiburada.com dan alabileceksiniz. BU kez elden satış olmayacak
  • Dostum,

Yeterkiiste.com da da satis iyi olabilir. Is Bankasi istiraki. iyi bir potansiyelleri var.

quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

az kaldı arkadaşlar muhtemelen hepsiburada.com dan alabileceksiniz. BU kez elden satış olmayacak
  • n99 da bunun gibi mi yani tv çekişi fln çünkü telefon daha ii olabilirdi mp3 üm var zatii
  • anycool t818 tvli radyolu mp3lü (dışarı verdiği ses dünyadaki telefonlar içerisinde en yüksek sestir) çift hat aynı anda aktif 3 inch dokunmatik ekranlı sıfırı cep telefonunu 235 liraya satıyorum ilgilenenler ulaşabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

anycool t818 tvli radyolu mp3lü (dışarı verdiği ses dünyadaki telefonlar içerisinde en yüksek sestir) çift hat aynı anda aktif 3 inch dokunmatik ekranlı sıfırı cep telefonunu 235 liraya satıyorum ilgilenenler ulaşabilir...

bi inceleme yap bakalım nasılmıs modeli bi gorelim resmini falan :D
  • Selamlar, ürünün hepsiburada da satışı ile ilgili bir gelişme varmı? Teşekkürler.

Pardon satışa çıkmış şimdi gördüm :) 265 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darpa975 -- 18 Mayıs 2008; 0:55:33 >
  • 8 gb lıkı kdv dhl 265 ytl olarak satışa çıkmıştır. diğer model olan in-970 modelinede bir göz atmanızı öneririm. dokunmatik ekran ve çoğu video formatında convert etmeye gerek kalmadan video seyretme imkanı sunuyor.
  • bi sorum olcak 320 240 ekran 262k mı 65k renk mi önemli bir kısım
  • aga ben önce şu çin malı telleri düşündüm anycool T828 karar kıldım sonra aklıma mp4 playerların tv lisi varmı die şüphe düştü araştırdım ve şuan ingoo in-970 te karar kıldım hem çok karizma hemde t500 e göre daha çok medya destekliyor yarın yada çarşamba günü dershane çıkışı Allahın izniyle meşur doğubanka gidip alıcam fikrim değişmezse son kararım ingoo in-970 yalnız kafamı tek karıştıran şey ainol T20 bu aynı cihazda ismimi değişik yazılmış yoksa farklı bir firmamı???
  • murat bey urunumuz dogubankta satılmamaktadır malesef. ingoo-970 modeli gercekten guzel video izleme olanagı sunan bir model. ekranı 262 k QVGA ekrandır. ve desteklemiş oldugu formatlar sayesinde çoğu video formatını convert sorunu olmadan direkt olarak desteklemektedir. ingoo-t500 modeli ile ainol t-20 modeli aynıdır. çinde ainol t-20 ismiyle satılmaktadır.
  • hadiya bu kötü oldu aga işteya kredi kartıyla taksitli alırım die düşünüordum birde bozulursa bizzat yerine giderim garantisiyle die kurgulamıştım :(
    quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

murat bey urunumuz dogubankta satılmamaktadır malesef. ingoo-970 modeli gercekten guzel video izleme olanagı sunan bir model. ekranı 262 k QVGA ekrandır. ve desteklemiş oldugu formatlar sayesinde çoğu video formatını convert sorunu olmadan direkt olarak desteklemektedir. ingoo-t500 modeli ile ainol t-20 modeli aynıdır. çinde ainol t-20 ismiyle satılmaktadır.
  • peki hepsiburda da ki INGOO IN-970 FM RADYO + DAHİLİ HOPARLÖR + 3.0" DOKUNMATİK EKRAN + SES KAYIT MP3/MP4 PLAYER - TÜRKÇE MENÜ (MiCRO SD KART GİRİŞLİ) başlığı altındaki ürünü satan forumdan birisimi? 2 yıl garantili ve taksit seçenekleri var orda güvenilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_akcay

peki hepsiburda da ki INGOO IN-970 FM RADYO + DAHİLİ HOPARLÖR + 3.0" DOKUNMATİK EKRAN + SES KAYIT MP3/MP4 PLAYER - TÜRKÇE MENÜ (MiCRO SD KART GİRİŞLİ) başlığı altındaki ürünü satan forumdan birisimi? 2 yıl garantili ve taksit seçenekleri var orda güvenilirmi?

bende merak ettim,alet güzele benziyor
  • aga yanlız in-970 te tv yok sanırım üst modeli falan ama o eksik:S
  • çok güzel bi alete benziyo..
  • forumda ainol t20 tv player incelemesi yapılmıştır tarafımdan duyurulur bakmak isteyenler bakabilir..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.