Şimdi Ara

Türkiyede Bazı Yasaklara Göz Yumulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirtmek isterim bu bir ağlama konusu değil daha çok bu durumun nedenlerini merak ediyorum.

Uzun süredir Türkiye sunucusunda oynuyorum oyunda yediğim küfürün haddi hesabı yok elimden geldiğince engeller ve oyun sonundada bu şahısları rapor ederim ancak takip ediyorum bunlar üzerinde en ufak bir yaptırım uygulanmamakta.

Benim merak ettiğim nokta ise Türkiye deki turnuvalara bu kadar fazla yatırım yapılırken bu kadar basit bir konuda niye gereken yapılmıyor amaç oyuncuları uzaklaştırmamak ise eminim durum böyle olduğu içinde birçok oyuncu ya server değiştirdi yada oyunu bıraktı.

• Oyuncu yok.Bi oyun bitip yenisini aciyorum resmen 10 kiso takim degiserek oynuyoruz her lwlde boyle yeni ve devaml oyuncu sıkıntisi var.Ayrica westin kalitesi varken iyiler trde oynamiyor trde coluk cocuk kaliyor e haliyle yeni baslayip trde oyunu ogrenen ailesinin sıkca anilmasi sebebiyle weste geciyor

Edit: Lol tr forumuna bak. adam resmi forumda riota sovuyor gunlerce ban yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaughtyPLYR -- 23 Nisan 2013; 22:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bilerek feedlemeyen ve asiri derecede kufretmeyen kimseyi engellemiyorum.lol de dh odasinda boyle engelli 3-4 tane 30 levelli hesaplar var sen dusun artik

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Ben bilerek feedlemeyen ve asiri derecede kufretmeyen kimseyi engellemiyorum.lol de dh odasinda boyle engelli 3-4 tane 30 levelli hesaplar var sen dusun artik

Biliyormusun bilmiyorum ama engelleyince o adam yine senle ayni oyuna dusebiliyor tek fark yazdiklarini goremiyorsun feedleyen yine feedliyor bunu ogrendigim gun bir parcami kaybetmistim ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: 16ilker16

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Ben bilerek feedlemeyen ve asiri derecede kufretmeyen kimseyi engellemiyorum.lol de dh odasinda boyle engelli 3-4 tane 30 levelli hesaplar var sen dusun artik

Biliyormusun bilmiyorum ama engelleyince o adam yine senle ayni oyuna dusebiliyor tek fark yazdiklarini goremiyorsun feedleyen yine feedliyor bunu ogrendigim gun bir parcami kaybetmistim ben..

Biliyorum zaten tersi mantiga ters dusuyor ama feedleyen kufredenin dediklerini gormemek icin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.