Şimdi Ara

Türkiye'ye Dair İki Tasvir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yanda bu ülkeye yıllarını vermiş gazeteciler, tiyatrocular, sanatçılar askerler.

Diğer yanda, üç beş yıl içinde birden türeyivermiş Baransu, ROK türevindeki sağlı sollu herkesin 'çirkef' diye tanıdığı yazarlar(!).

Hiç mi görmüyor bu ülke bunları? Hiç mi farkına varmıyor bu iki cephenin insanlar? Yazık, sadece bunun bile halka birşeyleri göstermesi lazım.
    Bu dakikadan sonra denilecek birşey yok. 2 ila 4 sene sonra Türk Halkının ne seviyede olduğu belli olacak.

• Herkesin çirkef diye tanıdığı yazarlar mı? Çok tanımam ikisinide ama birkaç sefer televizyonda izlemiştim hiçbir çirkefliğini görmedim. Gayet mantıklı konuşuyorlar. Doğrular sizin tarafa çirkef olarak yansıyor olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

Herkesin çirkef diye tanıdığı yazarlar mı? Çok tanımam ikisinide ama birkaç sefer televizyonda izlemiştim hiçbir çirkefliğini görmedim. Gayet mantıklı konuşuyorlar. Doğrular sizin tarafa çirkef olarak yansıyor olmasın?

ROK'u izlediğine emin misin hocam? Karıştırıyor olmayasın? Ki oraya takılman da yanlış, ana fikre bakılmalı.
  • Evet aynı kişiden bahsediyoruz. Rasim Ozan Kütahyalı. Yalnız futbol konusunda değil, siyasi birkaç programını da izlemiştim.
  • Şimdi bu adam çirkef değil mi? İnanamıyorum bu dediğine.

Ki, ikinci cümlen de bir spor yorumcusunun siyaset hakkında ne gibi bir yorumu olabilir sorusunu akıllara getiriyor. Buradan da;
    Bir siyasetin spora karıştığına,
    İki belli kesimlerin adamı olduğu anlamına çıkıyorum.
  • Rok un kendi ağzından gecen hafta duydum. Adam cemaati temsilen Pakistan başbakanıyla görüşmüş. Şaşırdım kaldım valla. Bu adamın arkası cok sağlam.
  • Devamını da getir güzel kardeşim,

Selçuk Yula , Gürcan Bilgiç , Ömer Çavuşoğlu , Lube Ayar , Sinan Engin , Tahir Kum , Kaya Çilingiroğlu , Gökmen Özdenak , Serhat Ulueren , Tayfun Bayındır , Faik Çetiner ... bir ton adam.

Al sana medyanın özeti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Macabre

Sadece medyanın değil, ülkenin özeti bir nevi.
  • güzelim ülkemde adı geçen yazarlara karşı benim şüphelerim var ama ben bu şüpheleri siyesetlen ilişkilendiriyorum sporda ise ibrahim akının ,iskender alının ,zafer önder ipeğin itiraflarını ,tapeleri gördüğümde ilişkilendiremiyorum .

yazarların başka konulardaki yanlışları şike davasında yargılamamızı gerektirmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Şimdi bu adam çirkef değil mi? İnanamıyorum bu dediğine.

Ki, ikinci cümlen de bir spor yorumcusunun siyaset hakkında ne gibi bir yorumu olabilir sorusunu akıllara getiriyor. Buradan da;
    Bir siyasetin spora karıştığına,
    İki belli kesimlerin adamı olduğu anlamına çıkıyorum.

Adam siyasetçi değil, yorumcu bilgisi dahilinde her konuda yorum yapabilir. Her ne kadar sevmesem de mesela Fatih Altaylı siyasi ağırlıklı olmasına rağmen yorum yapıyor. Ayrıca durum öyle bir hal aldı ki başbakan bile dahil olmak zorunda kaldı.
    Bir kesimin adamı olmayan var mı? Önemli olan bir kesimden değil, doğru kesimden yana olmak.
  • Peki tamam. Geçelim ROK'u. Dediğim, kastettiğim şey o değil; ana fikre bakılmalı. Konu sapmasın.
  • neden geciyosun roku. adam millet vekiline "şayyar" diyebilecek kadar mal mülk sahibi. o kadar laubali. tam hükümet yalakası adam. fenere sallıyo diyemi bu kadar şirin gozukuyo gozunuze.
  • "şamil" olcaktı pardon.
  • işin iyi bir tarafı var,fenerbahçe başkanı 2-3 davada daha yargılansa ülkede arap baharı benzeri birşeyler yaşayacağız...
  • Rok'un arkası acayipm sağlam adam daha bu yaşta

gidiyor başbakanlarla bile görüşebiliyor.milletvekilelriyle senli benli konuşabiliyor.cemaat yalakası bir adam
  • Rok falan çirkef zaten anlarım ama Lube denen kadınsı varlık var bi taraftada.Çirkefin allahı
  • Bahsettiginiz yazarlar Sporla alakaları olmamalarına ragmen ısrarla Medyada Sporla ilgili yazılar yazıyorlar.Ben şahsen bu ikilinin ısrarla Medyada yer almasından rahatsız oluyorum.Sanki birilerinin zorla bazı fikirleri Taraftarlara empoze etmeye çalışıyor.Bizler taraftar olarak yazar veya yorumcuların agzından çıkanları degilde asıl Fikirlerini ve ne yapmaya çalıştıklarını sorgulamalıyız.
  • Bir hikaye vardır günümüzü anlatıyor sanki,

quote:

İlk önce geldiler komünistleri alıp götürdüler, ben sesimi çıkarmadım.

Beni ilgilendirmiyordu.

Sonra Yahudileri aldılar toplama kamplarına, işkenceye götürdüler, ben yine sesimi çıkarmadım.

Çünkü bana göre bir şey yoktu.

Sonra sosyal demokratları vurmaya, hapse atmaya, toplama kamplarına götürmeye başladılar.

Ben yine sesimi çıkarmadım.

Çünkü bana dokunan yoktu.

Bir gün kapım çalındı.

Beni alıp toplama kampına götürdüler : İşkenceye…

Hiç kimse ses çıkarmadı.

Çünkü ses çıkaracak kimse kalmamıştı…

Medyada işini iyi yapanları öldürdüler, katlettiler, susturdular, kovdular, içeri attılar kimse sesini çıkarmadı ve bu kelle avı halen sürmekte ama halen kimseden bir ses çıkmamakta. Eski gerçek medyanın yerini mevcut düzendeki bu piyonlar aldı.

Bu dünyadaki en güçlü silah medyadır. Medyayı eline geçirirsen her şeyi ele geçirirsin.

Not: Bu gidişle en sonunda çanlar bizim içinde çalacak, biz de bağıracağız ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Bir hikaye vardır günümüzü anlatıyor sanki,

quote:

İlk önce geldiler komünistleri alıp götürdüler, ben sesimi çıkarmadım.

Beni ilgilendirmiyordu.

Sonra Yahudileri aldılar toplama kamplarına, işkenceye götürdüler, ben yine sesimi çıkarmadım.

Çünkü bana göre bir şey yoktu.

Sonra sosyal demokratları vurmaya, hapse atmaya, toplama kamplarına götürmeye başladılar.

Ben yine sesimi çıkarmadım.

Çünkü bana dokunan yoktu.

Bir gün kapım çalındı.

Beni alıp toplama kampına götürdüler : İşkenceye…

Hiç kimse ses çıkarmadı.

Çünkü ses çıkaracak kimse kalmamıştı…

Medyada işini iyi yapanları öldürdüler, katlettiler, susturdular, kovdular, içeri attılar kimse sesini çıkarmadı ve bu kelle avı halen sürmekte ama halen kimseden bir ses çıkmamakta. Eski gerçek medyanın yerini mevcut düzendeki bu piyonlar aldı.

Bu dünyadaki en güçlü silah medyadır. Medyayı eline geçirirsen her şeyi ele geçirirsin.

Not: Bu gidişle en sonunda çanlar bizim içinde çalacak, biz de bağıracağız ama...

Ellerine sağlık,

keşke fanatikliği bir kenara bırakıp insanlar dönen dolapları anlayabilseler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

güzelim ülkemde adı geçen yazarlara karşı benim şüphelerim var ama ben bu şüpheleri siyesetlen ilişkilendiriyorum sporda ise ibrahim akının ,iskender alının ,zafer önder ipeğin itiraflarını ,tapeleri gördüğümde ilişkilendiremiyorum .

yazarların başka konulardaki yanlışları şike davasında yargılamamızı gerektirmiyor

Ahmet Çelebi, "Trabzonspor'un şike talebini Mecnun Odyakmaz'a ilettim."

Peki mahkemedeki bu açıklamaya göre yargılanmanızı gerektiriyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.