Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
63.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

vay hocam ışık hızıyla cevap için Teşekkür ederim::):):) en kısa zamanda deniyorum.

Q2'nin bağlandığı Wifi 5 ghz kanalında olmalı. 2.4'ten bağlanıyorsanız o yüzden sorun yaşıyorsunuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gedikpasha

Herkese Merhaba,

Sim race e geçiş yapacağım.

VR da (yarış için);

Rift S: Yüksek Performans. Bulanık görüntü

Quest 2 : Güzel görüntü fakat fps drop veriyormuş. Performasntan ötürü Rift S den Q2 ye geçenler Rift S e geri dönüyormuş

Hp Reverb 2: Cam gibi görüntü ama performans sıkıntısı yine Q2 gibi

Siz hangisini önerirsiniz? 5600x işlemci ve 6800xt Ekran kartım var

Q2'de FPS drop yok da, fps drop zaten headsetle alakalı bir şey değil kartınızın gücü yetmezse drop olur basit. Rift S'te drop olmaması düşük çözünürlük olduğu içindir. Q2'de yüksek çözünürlük ve daha güçlü kartınız varsa drop olmaz ve daha iyi görüntü alırsınız. 500 mbps bitrate ile compression görmüyorsunuz neredeyse. G2 ise Q2'den daha yüksek çözünürlükte çok bariz fark değil ama, G2'de en iyi görüntüyü alırsınız. Ama G2'nin de sweet spot'u daha düşük deniyor ben denemedim karşılaştıramıyorum. Yani gözünüzle sağa sola baktığınızda bulanıklaşmaya başlama noktası fazla. Tabii en önemli dezavantaj kablolu olması, kendi içinde oyun oynayamamak mobil kullanamamak vs. Sim'den başka PCVR'dan başka katiyen ilgim olan bir şey yok derseniz G2 alın ama VR dünyasını daha geniş tatmak istiyorsanız çözünürlükten ufak bir feragat ile Q2'yi tercih edin. Oculus'un Q2'ye verdiği destek inanılmaz seviyede bu günlerde. Her update ile cihaz upgrade ediliyor resmen. Tracking konusunda da muazzam. 60Hz hand tracking eklendi son update ile. Yağ gibi yani cihazın çalışması. Ama tabii bunlar Simden başka bir şey kullanmayacaksanız bir anlam ifade etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Mayıs 2021; 7:2:39 >

• R.Romanoviç kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. 5 ghz ağ ile bağlanmak iyi sonuç verir. Wi fi 5 ile de iyi sonuç veriyor ama wi fi 6 modemler 120 fpste bile sorunsuz çalışıyormuş bu da aklınızda bulunsun. Bende henüz yok denemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt

Cihazın ethernet portu 100 mbit hocam bu yüzden takılma yaşıyor olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Oculus ve diğer marka kullanıcıların bulunduğu whatsapp ve telegram grubumuz bulunmaktadır. Her türlü bilgi paylaşımı ve yardımlaşma yapmaktayız. Katılmak isteyen herkes gelebilir ve özelden yazabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oculus quest 2 ıle aranızda bugun katıldım. olmazsa olmaz dediğiniz aksesuarlar var mı ?numaralı gözlük kullanıyorum.

• KaplanGiray K kullanıcısına yanıt

https://tr.aliexpress.com/item/1005001810529785.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.aa0972d5cDIeHC&algo_pvid=841844be-3e10-4353-8306-573a56f47f42&algo_expid=841844be-3e10-4353-8306-573a56f47f42-0&btsid=0bb0623e16232631084032479eb2d0&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Süngeri çok kötü olduğu için şöyle bir şeyi muhakkak alman gerekiyor. Çok konforlu diyemem ama iş görüyor.

https://tr.aliexpress.com/item/1005001864558619.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.aa0972d5cDIeHC&algo_pvid=841844be-3e10-4353-8306-573a56f47f42&algo_expid=841844be-3e10-4353-8306-573a56f47f42-13&btsid=0bb0623e16232631084032479eb2d0&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Eğer kendi kayışları rahatsız ederse bundan da öneriyorlar. Beni rahatsız etmiyor, kafamı cıtmıyor o yüzden ben almadım. Bazı insanlar bunu takınca suratı tam kapatmadığı için görüntünün biraz bulanıklaştığından bahsediyor, gözlük varsa sıkıntı yaratabilir.

• Arkadaşlar aktfik olan kullanıcılar birbirimizi ekleyelim poker vs sosyal ortamlar var fena eğlenceli benim nick : Kafayatakanadam

• Oculus quest 2 almak isteyen olursa benimle pm den irtibata geçebilir. Kablo başlık çanta vs hepsi var. Tam takım

• VR'ın en iyi multiplayer oyunlarından birisiyle geldim. Her yerde mutlaka oynanması gereken oyunlar listesinde görebilirsiniz.

Bu da VR'da korku oyunu nasıl olur görmek isteyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuprimLeader -- 11 Haziran 2021; 16:14:35 >

• Gerçekten VR'la geçirdiğim 3 aydan beri 30 senelik oyun hayatımda -ki bütün konsol ve pc oyunlarını oynamışımdır diyebilirim bu sürede- VR'da en orijinal deneyimleri yaşıyorum. Düz ekranda asla edinemeyecek bir deneyim. İnsanlar konsol vs. kavgaları ederken neler kaçırıyor farkında değiller. Bitirdiğim veya hala oynadığım birkaç "hidden gem" daha paylaşacağım bunları denemenizi öneririm.

Form

Arktika.1

Until You Fall

Outer Wilds (bu mod ile VR haline geliyor, oyun zaten muhteşem bir düz ekran oyunuyken modcusu harika iş çıkartmış VR modunda)

Transference

Lies Beneath

A Fisherman's Tale

Sairento VR

Crisis VRigade 2

Hepsi birbirinden müthiş oyunlar. Ayrıca rogue like türü VR'a çok çok yakışan bir tür. İyi ki yapmışlar bu teknolojiyi ne diyeyim. Biraz iyi PC'ye sahip herkesin veya PC yoksa Q2 ile, VR denemesini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Haziran 2021; 19:33:2 >
  • Birkaç ekleme daha geliyor.

Battlewake (Sea of Thieves VR diyebiliriz)

Esper The Collection

Defector

Wilson's Heart

Hepsi çok iyi oyunlar.

• Teşekkürler, bu oyunlara bakacağım. Battlewake özellikle dikkatimi çekti.

• quest 2 oyunlarını bi liste yapsanız güzel olur olmazsa olmaz oyunlar nelerdir mesela ? beatsaber'den başlayalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaplanGiray

quest 2 oyunlarını bi liste yapsanız güzel olur olmazsa olmaz oyunlar nelerdir mesela ? beatsaber'den başlayalım :)

Pistol Whip

Hand Physics Lab

Superhot VR

Space Pirate Trainer

Gorn

Lies Beneath

Vader Immortal 1-2-3 (PC varsa PC'de oynanmalı grafikler çok daha iyi)

Cubism

Gravity Lab

Exorcist

Sports Scramble

Eleven Table Tennis

In Death Unchained

ForeVR

Wraith The Oblivion

Until You Fall

Crisis VRigade 2

A Fisherman's Tale

WW1 Warplanes

Bunlar "oynanmalı" listemdir.

Beat Saber da en sevmediğim oyunlardan biri. Sadece Rock/Metal seven biri olarak kişisel fikrim içindeki müziklerin çoğu incik boncuk. LP biraz oynattı ama yakışmamış pek de. Umarım Guitar Hero tarzı bir beat saber yapar bir stüdyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Haziran 2021; 20:13:38 >

• Ben de müzik türünden dolayı beat saber sevmiyorum. O tarzda ritim oyunu olarak Synth Riders öneririm. Çok çeşitli müzik türlerini barındırıyor.

Ayrıca Population: One, Onward, Moss, Arizona Sunshine, Into the Radius, No Man's Sky eklemek istiyorum.

• Google Tilt Brush müthiş bir uygulama. Bir Batman sinyali yaptım bu uygulamada.

• Arkadaşlar açılmamış kutu satan birisi var ondan alırsam ileride sorun olursa elimde patlar mı yoksa amazondan direk sipariş mi geçeyim. Fatura vs benim adıma olacağı için sorun olursa ilgilenmesi daha rahat olur. Kararsız kaldım nereden alsam diye

• guguk kullanıcısına yanıt

Amazon iyidir.

• SuprimLeader kullanıcısına yanıt

Sağol hocam amazondan sipariş geçeyim o zaman teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.