Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
64.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VRTürkiye

Merhaba, Türk VR kullanıcıları için bir Discord Sunucusu açtım. Eğer katılırsanız birlikte oyunlarlar oynayabiliriz:https://discordapp.com/invite/TeCzsrW
    Dostum keşke soruma yanıt vereydin. Sorunları çözemeden oyunu oynayamam ki
  • juninhotr J kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim Google diye bir site var. Bende Quest yok senin için girdim yazdım şimdi. Oculus quest craked games apk diye arattım bu Google'da. cs.rin.ru diye bi forum çıktı. Oradan birşeyler oluyor sanırım herşeyi devletten beklememek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,
    Oculus Rift S'te display port bağlantı sorunu yaşayan var mı? Sistemimi değiştirdiğimden beri böyle bir sıkıntı yaşıyorum.
  • IRQN kullanıcısına yanıt
    Günlerdir arıyordum hiç bir şey bulamamıştım sayende bulabildim teşekkür ederim.
    Arkadaşın belirttiği sitede mevcut fakat asıl arşivi telegramdan paylaşılıyormuş. Arayanlar için
  • herkese iyi forumlar.. Eğer sanal gerçeklik gözlüğü almak için sahibinden com a bakıyorsanız dikkat etmenizi öneririm. Farklı kullanıcı hesaplarından bir kişi milleti dolandırmaya çalışıyor. Ben para kaptırdım siz kaptırmayın diye yazıyorum. Parayı aldıktan sonra engelliyor devamlı takip ettim. Get satış yapmanızı öneririm. foto gönderiyorum aynı kişi aynı fotoları atıyor ve ss almak yeni aklıma geldi bunun gibi 2 sefer daha oldu.
    Resim Yükle - Hızlı Resim
    Ekran Görüntüsü (6)
    https://imgyukle.com/i/QE5Esj

Resim Yükle - Hızlı Resim
    Ekran Görüntüsü (7)
    https://imgyukle.com/i/QE5RFo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 8 Nisan 2020; 11:49:46 >

• Xit kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, benzer ilanı bir kaç kere farklı isimlerde görünce ve hiç mesajlara yanıt da alamayınca dolandırıcı olabilir diye şikayet ettim ki öyle çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: NePhThYs

geçmiş olsun, benzer ilanı bir kaç kere farklı isimlerde görünce ve hiç mesajlara yanıt da alamayınca dolandırıcı olabilir diye şikayet ettim ki öyle çıkmış
    kısmet... alacak olupta bu formdan araştırma yapanlara örnek olsun.
    Geçmiş olsun. Savcılığa suç duyurunda bulunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Geçmiş olsun. Savcılığa suç duyurunda bulunun
    aslında üzüldüğüm konu para değil. Kimsenin bişey yapamıyor oluşu. bu adam yarın mutfak robotu için milleti dolandıracak.Sahibinden com diyar ki abi benim 44 milyon kullanıcım var hangi birine yeitşiyim diyor. haklı . Banka; adamın hesabına para geçmiş kullanmış bitmiş ben yapıyım diyor. haklı.. ne bilsin belki ben ürünü aldım arıyarum. savcılık bakalım ne yapıcak.
    savcılıktan hiçbir şey çıkmaz hocam. burada forumda kaç kere konular açıldı. parasını kaptıran, kaptırdığı kişinin adını, soyadını, ikametgahını bildiği halde parasını alamayanlar var. belki kişisel girişimlerle, yoğun uğraşla dolandırıcıya veya yakınlarına ulaşıp bir sonuç alabilirsin. gönderdiğin banka hesabı üzerinden kişisel bilgilerine ulaşabilirsen senin için bir başlangıç olabilir.
  • Merhaba, Oculus Quest kullanıcıları için whatsapp grubumuz bulunmaktadıır. Her türlü bilgi paylaşımı yapmaktayız. Katılmak isteyen özelden yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kişiden şüphelendiğim wp konuşması. Kendisi de belki şuan okuyordur buraları... GET gönderemezmiş :))

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri)
  • selamlar, VR'a girişte bir fikrinizi almak istedim, diğer arkadaşların sorularından biraz farklı olarak eski PC olaya yeni bir boyut katıyor:
    Öncelikle evdeki pc inanılmaz güçlü değil rx480 4gb ve fx8350 var. Upgrade bir 4-5 yıl daha yapmam :)
    Daha önce PSVR denedim (resident evil), güzel bir tecrübeydi ama klasik ps kontrolleri ile pek tat vermedi, ikincisi biraz ağır geldi ve terletti diyebiliriz. Malesef bir wii kadar eğlendirmedi :)

Hazır half-life alyx de çıkmışken, belki deneme zamanı gelmiştir dedim ancak oculus rift cv1, quest ve rift S arasında kaldım:

Rift CV1: olur da VR'dan sıkılırsam ucuz yollu bir deneme yöntemi olur diye düşündüm ancak şu yedek kablo olmayışı ileriye dönük büyük sıkıntılar getiriyor, evdeki 2 kedi riski arttırıyor. Hem PC'de çılgın grafik sağlamayacağı için belki uygun olabilir diye düşündüm. Rahatlık açısından 3 aday içerisinde tam ortada anlaşılan.

Rift S: en azından sıkılırsam da elden çıkarttığımda daha yeni bir alet olarak CV1'e göre zararda olmam dedim ancak zaten güçlü bir pc olmadığı için CV1'e göre getireceği görüntü kalitesi artışından ne kadar faydalanırım soru işareti. En rahat bu seçenek olması da hanımı kandırmada yardımcı olabilir :)

Quest: Güçlü PC olmayınca grafik açısından rift s de zaten tam randımanlı olmayacağından, fazla dezavantajlı olmam diye düşündüm. Keza PC'ye bişi olsa tek başına çalışması güzel bir şey. Wii için de grafik çok iyi olmasa da zamanında eğlendim ama şimdi Alyx'in grafiklerini görünce biraz fikir değişti. Ancak oyun desteği sanırım link ile birlikte de biraz daha sınırlı. Daha önemlisi ağır olduğu için biraz PCVR tecrübemden dolayı çekiniyorum.

Evet sevgili forum sakinleri, ne dersiniz?

Teşekkürler

• Taibenna T kullanıcısına yanıt
    Get açmıyorsa direk uzaklaş, ağzını aramak için hangi ilde olduğunu sor bende oraya yakınım de elden alabilirim de bakalım ne diyecek olmaz havale diye tutturursa direk uzaklaş dolandırıcıdır.
  • Quest ve Alyx konusunda iki cümle yazayım fikir verir...

Bende Oculus Quest var, PC ise 970gtx li sistem

Link kablosuna gelelim önce...Bu kabloya o kadar para sakın vermeyin, çok daha ucuza Virtual Desktop almanızı öneririm.

VD ın görsel kalitede Link ten daha iyi, 20 ms kadar bir latency oluyor ki farketmeniz zor..

Alyx e gelirsek, ben Virtual Desktop vasıtasıyla oynuyorum...Chapter 8 e geldim sanırım ve daha bir sorunla karşılaşmadım. Görüntü bozulmasıydı, kontrolör tepkileriydi, şimdilik sıfır sorun....

Ayrıca quest oyunları kendi mağazasında pahalı doğru, o yüzden isterseniz Steam den alıp, Virtual Desktop ile problemsiz oynarsınız

5Ghz le bağlanmanız şart...Ben deneme amaçlı modemin yanından salona gittim, arada 4-5 mt mesafe ve duvarda mevcut...Modemin yanında gibi oynadım...

Diyeceğim o ki, Virtual Desktop kesinlikle alınması gereken bir app. Bunu alınca link kablosuna gerek yok. Steam dende ucuza alır oynarsınız aynı oyunları, Oculus Store un belki 4 de 1 i fiyata alıyorsunuz...

Rick & Morty VR de çok iyi bu arada :D

• selamlar, oculus rift cv1 arıyorum satmak isteyen varsa.
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.

yukarıdaki arkadaş ile birlikte rift CV1 arayışına ben de dahilim, upgrade yapmayı isteyenlere duyurulur, pazar hareketli :)
  • Merhaba iyi akşamlar herkese, satılık oculus rift s arıyorum. Sıfır tercihimdir ama temiz ikinci el varsa ona da bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Quest ve Alyx konusunda iki cümle yazayım fikir verir...

Bende Oculus Quest var, PC ise 970gtx li sistem

Link kablosuna gelelim önce...Bu kabloya o kadar para sakın vermeyin, çok daha ucuza Virtual Desktop almanızı öneririm.

VD ın görsel kalitede Link ten daha iyi, 20 ms kadar bir latency oluyor ki farketmeniz zor..

Alyx e gelirsek, ben Virtual Desktop vasıtasıyla oynuyorum...Chapter 8 e geldim sanırım ve daha bir sorunla karşılaşmadım. Görüntü bozulmasıydı, kontrolör tepkileriydi, şimdilik sıfır sorun....

Ayrıca quest oyunları kendi mağazasında pahalı doğru, o yüzden isterseniz Steam den alıp, Virtual Desktop ile problemsiz oynarsınız

5Ghz le bağlanmanız şart...Ben deneme amaçlı modemin yanından salona gittim, arada 4-5 mt mesafe ve duvarda mevcut...Modemin yanında gibi oynadım...

Diyeceğim o ki, Virtual Desktop kesinlikle alınması gereken bir app. Bunu alınca link kablosuna gerek yok. Steam dende ucuza alır oynarsınız aynı oyunları, Oculus Store un belki 4 de 1 i fiyata alıyorsunuz...

Rick & Morty VR de çok iyi bu arada :D
    Hocam merhaba acaba download ve upload hızınızın ne kadar olduğunu öğrenebilir miyim ona göre benimkiyle karşılaştırıp ne kadar performans alabileceğimi merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeCakmak010

Hocam merhaba acaba download ve upload hızınızın ne kadar olduğunu öğrenebilir miyim ona göre benimkiyle karşılaştırıp ne kadar performans alabileceğimi merak ettim

Alıntıları Göster
    internet hızının ilgisi yokki bununla, ev içi sonuçta..
    Wifi 5Ghz olacak modemin AC modem olacak yüksek hızlı...TPLink bendeki eski bir model üstelik, 950 mbps mi neydi sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.