Şimdi Ara

Türkiye sunucusuna geçtim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ranked team'de olduğum için geçememiştim baktım bedava vermişler ve geri dönme şansım var deneyeyim bari dedim fakat IP Boost gelmedi bana neredeyse her Türk'te varken bana gelmedi. Ticket attım kapsamlı bir cevap geldi ama sorunumun cevabı yok sizce ne yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Şu an benim üyeliğimde tr ye otomatik geçmedi.Şimdi türk serverına geçip kata kodunu kullanıp ordan tekrar eski serverımıza geçebilirmiyiz ?

Evet geçebilirsin. Supporta mesaj atman yeterli

Edit: 5 Ekim'e kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazachinoid -- 21 Eylül 2012; 15:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLMania

quote:

Şu an benim üyeliğimde tr ye otomatik geçmedi.Şimdi türk serverına geçip kata kodunu kullanıp ordan tekrar eski serverımıza geçebilirmiyiz ?

tamamda mailimi kontrol ettim şöyle yazıyor :

Merhaba Sihirdar,

Yeni açılan League of Legends Türkiye sunucumuza gerçekleştirdiğimiz Otomatik Aktarım işlemi sona ermiştir.

Üye olduğun dereceli takımı olumsuz etkilememek adına hesabın Türkiye Sunucusuna aktarılamamıştır. Ancak 31 Aralık 2012'ye kadar kullanabileceğin ücretsiz bir Sunucu Aktarımı Bileti hesabına yüklendi. Mağazadan bu bileti ücretsiz olarak alıp Türkiye sunucusuna hesabını aktarabilirsin. Fakat bu işlemi yapmak için dereceli takımından ayrılman gerekmektedir.

Başarılı Aktarım sonucunda hediye olarak 30 günlük IP/XP takviyesi, Olaf adlı şampiyon ve Brolaf kostümünü kazanacaksın.

En kısa zamanda seni aramızda görmek dileğiyle!

Riot Games Türkiye

Hesabını kendi iradenle Türkiye Sunucusuna aktardıktan sonra başka bir sunucuya hesabını aktarman mümkün olmayacaktır.

Not: Hesabını aktarmadan önce Türkiye sunucusunda yeni bir hesap oluşturmak istersen, kullanıcı adının Avrupa hesabında kullandığından farklı olduğuna emin ol. Avrupa sunucusundaki hesabınla aynı kullanıcı adıyla hesap oluşturduğun takdirde hesabını aktarman mümkün olmayacaktır.

Türkiye Sunucusu hakkında güncel haber ve gelişmeleri web sitemizden takip edebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoLMania

quote:

tamamda mailimi kontrol ettim şöyle yazıyor :

Merhaba Sihirdar,

Yeni açılan League of Legends Türkiye sunucumuza gerçekleştirdiğimiz Otomatik Aktarım işlemi sona ermiştir.

Üye olduğun dereceli takımı olumsuz etkilememek adına hesabın Türkiye Sunucusuna aktarılamamıştır. Ancak 31 Aralık 2012'ye kadar kullanabileceğin ücretsiz bir Sunucu Aktarımı Bileti hesabına yüklendi. Mağazadan bu bileti ücretsiz olarak alıp Türkiye sunucusuna hesabını aktarabilirsin. Fakat bu işlemi yapmak için dereceli takımından ayrılman gerekmektedir.

Başarılı Aktarım sonucunda hediye olarak 30 günlük IP/XP takviyesi, Olaf adlı şampiyon ve Brolaf kostümünü kazanacaksın.

En kısa zamanda seni aramızda görmek dileğiyle!

Riot Games Türkiye

Hesabını kendi iradenle Türkiye Sunucusuna aktardıktan sonra başka bir sunucuya hesabını aktarman mümkün olmayacaktır.

Not: Hesabını aktarmadan önce Türkiye sunucusunda yeni bir hesap oluşturmak istersen, kullanıcı adının Avrupa hesabında kullandığından farklı olduğuna emin ol. Avrupa sunucusundaki hesabınla aynı kullanıcı adıyla hesap oluşturduğun takdirde hesabını aktarman mümkün olmayacaktır.

Türkiye Sunucusu hakkında güncel haber ve gelişmeleri web sitemizden takip edebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_66072594/tm.htm şu konuya bi bakmanı önenirim 3-4 kere vurgulamışlar 5 Ekim olayını bende burdan öğrendim o yüzden geçtim

• UP. Beyler yardım lazım bilen varsa bi bakıversin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.