Şimdi Ara

Türkiye Serverı BAN Günlüğüm 505 (BİTTİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: heybitch

Bu chat banı denilen olay sadece TR de mi var ? West de adamlara etmediğim küfür kalmaz report da edilirim ama bugüne kadar hiç sövdüğüm için ban yemedim

onlar kontrol ediyor. hatta tr'de de bi ara kontrol ediliyordu. şimdi sadece reportlarla ban yiyoruz
  • chat banı west'te var. 3 maç yemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

http://www.change.org/tr/kampanyalar/petition-to-change-riot-games-turkey-staff-automatic-chat-ban-system?utm_campaign=new_user_sign&utm_content=twitter_link&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt#share evet arkadaşlar sesimizi duyuralım NA EU ve Reddit'te ingilizcesi iyi olanlar konu açarsa duyulmasını sağlayabiliriz. az önce benim de banım bitmişken 80 maç ban yediğimi gördüm

İmzaladım , ne işe yarıcak ki eğer 200 kişi daha bulunursa?

• quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

chat banı west'te var. 3 maç yemiştim.

Kardeş hak ettiğimde 30 maç yedim . Sesimi çıkartmadım cezamı çektim ama bu ne ya ? Adamlar bilerek bitirmiyor cezaları. ARAM atıyorum ya ARAM.. Konuşmuyorum oyunda 85 maç nedir? böyle adaleti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarentinaa

quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

http://www.change.org/tr/kampanyalar/petition-to-change-riot-games-turkey-staff-automatic-chat-ban-system?utm_campaign=new_user_sign&utm_content=twitter_link&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt#share evet arkadaşlar sesimizi duyuralım NA EU ve Reddit'te ingilizcesi iyi olanlar konu açarsa duyulmasını sağlayabiliriz. az önce benim de banım bitmişken 80 maç ban yediğimi gördüm

İmzaladım , ne işe yarıcak ki eğer 200 kişi daha bulunursa?

sadece buradan değil reddit ve EU NA forumlarından da durumu haberdar etmeliyiz. okyanusya serverları için redditte 10-15 tane başlık gördüm hepsine destek olanlar vardı biz kendimiz bile upvote versek zaten yükselir yeterince

• Üst üste 2 kere 250 oyun yedim, en sonunda sert ve küfürlü bir ticket attım ona bile bot cevap verdi
  • XDé
    pardon kuzenim yazmış xDé

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuarejzmaaa -- 7 Temmuz 2013; 20:53:41 >
  • TR de oynanmaz beyler. Zorlamayın para biriktirip ya na yada euw ye geçin oynadığınız günlere değmez.
  • 14 Haziranda başlayan chat banım 3 ay sonra bugün bitti ve oyuna girer girmez all chatten flood yaptım. Teşekkürler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarentinaa -- 16 Eylül 2013; 3:50:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.