Şimdi Ara

Türkiye savaşa katılırsa neler olur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iranla veya israil yahut suriye ile savasma durumumuz olursa ulkemızde unıversıteler eğitime devam eder mi ? Butun 18 yaş üstü gencler askere mi gider ? Bu işin Sosyal Boyutunu hic konusan yok ?

• ok.
  • şu halimize bakın arkadaşlar. şaka maka savaşa girip etkin rol almayı konuşmaya başladık. hemde sorunumuz olmayan iranla. daha tv lerde özürdü dersimdi vs gündem doldurmak için şeyler konuşuluyor. SHAHAB - 3 füzeleri Türkiye semalarında göründüğünde herşey için çok geç olacak korkarım ki. bu arada @1 imzandaki yazıyı beğendim
  • İyi ya okullar tatil olur.
  • 82) tel aviv
    83 ) washington ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doçent Kangal -- 27 Kasım 2011; 23:22:47 >
  • israille savaşta taş devrine döneriz diğerlerinde günlük hayatımız devam eder..

öyle soruya böyle cevap
  • Genç unuttun galiba bizim Polat Alemdar'ımız var birşeycik olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mümkün'se bi 10 yıl çıkmasın,üniversite'ye başladım götüm rahata alıştı.
  • demedi demeyin suriye iran ve turkiye arasinda savas cikacak gibi daha dogrusu cikartilacak .
  • mw3 bitmiş bakıyorumda
  • Arkadaslar beni yanlış anladınız ? Savaş taktiği veya kimler savaşır demiyorum SAVAŞ ÇIKARSA ULKEMIZDE SOSYAL HAYAT NASIL OLUR ? Herkez eskısı gıbı devam mı eder yaşantısına ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edemeyeceğini zaten sende biliyorsun bizde biliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Arkadaslar beni yanlış anladınız ? Savaş taktiği veya kimler savaşır demiyorum SAVAŞ ÇIKARSA ULKEMIZDE SOSYAL HAYAT NASIL OLUR ? Herkez eskısı gıbı devam mı eder yaşantısına ?

Olabildiğince gençlere dokunulmaz 26-27 civarı erkekler orduya alınır.

Not: Yakında subay olucam.
  • Bize ne iranın nükleerinden, İran Türkiye'yi vurum diyorsa nato kalkanlarını vuracak. Haa Türkiye savaşa sonradan dahil olur olduğunda da zaten ABD ve israil iyice iranın üstüne çullanmış olur. İran parçalanır, Türkiye urumiye eyaletine oturur. İranda nesli tükenmesin diye sembolik olarak orada duran bir vatikanvari devletçik olarak hayatına devam eder.

İranı gözünüzde büyütmeyin. Kendisi şişirilmiş bir balondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Biri

quote:

Arkadaslar beni yanlış anladınız ? Savaş taktiği veya kimler savaşır demiyorum SAVAŞ ÇIKARSA ULKEMIZDE SOSYAL HAYAT NASIL OLUR ? Herkez eskısı gıbı devam mı eder yaşantısına ?

Karadziçin ordusundamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Biri

quote:

Karadziçin ordusundamı?

Yok Türk ordusu.
  • NE.SURİYE.NE.İRAN.NE.RUSYAYA.KARŞI.SAVAŞ.CIKARSA.GİTMEM.HELE.BU.HÜKÜMET.VARKEN.
    HİTLER=TAYİP.ARALARINDA.FARK.YOK-SAVAŞACAKSAK.AMERİKAYLA.BAĞIMSIZLIMIZ.İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 27 Kasım 2011; 23:54:01 >
  • edemez kardeşim edemez. görmüyo musun savaş çıkan ülkeleri. ekonomi takla atıyo, enflasyon fırlıyo anarşi başgösteriyo. ek vergiler pahalılık hatta kıtlık vs. savaştan kötü şey mi var. ırak a bak. saddam zamanında sadece rejim karşıtları etkisiz hale getirilirken şimdi ne zaman nerede bmba patlıyacağı belli değil. çoluk çocuk kadın erkek yaşlı genç şimdiye dek ırakta 700 bin insan öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

NE.SURİYE.NE.İRAN.NE.RUSYAYA.KARŞI.SAVAŞ.CIKARSA.GİTMEM.HELE.BU.HÜKÜMET.VARKEN.
    HİTLER=TAYİP.ARALARINDA.FARK.YOK-SAVAŞACAKSAK.AMERİKAYLA.BAĞIMSIZLIMIZ.İÇİN

İhiyaç olursa mecburen alırlar.
  • israille savaşırız. biz eskiden bir dünya imparatorluğu olduğumuza göre buna 3.dünya savaşı denir. bu savaşla taş devrine geri döneriz. sonra irana dalarız. bu da dördüncü dünya savaşı olur. taş devrinde olduğumuza göre taş ve sopalarla dalarız. ve 84 tahran olur. sonra kangallar isyan çıkarır ve birleşik kangal devleti kurulmuş olur. problem?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.