Şimdi Ara

Türkiye Rekabet Kurumu'ndan Google ile ilgili resmi açıklama geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
8.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung telefonlar iptal oldu, artık gelmeyecek,

Bölge Gündem Haber
    Samsung artık Türkiye’ye cep telefonu vermeyecek!
    https://www.bolgegundem.com/samsung-artik-turkiyeye-cep-telefonu-getirmeyecek-1123597h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• HatakeKakashi H kullanıcısına yanıt
    ortada görünen köy kılavuz istemez istediğin kadar inkar et olay ne kadar para kopartırım...
  • Benim de anlamadığım bir konu var. Haksız rekabet diyorlar da Google'ın rakibi yok ki.

• Benim bu açıklamadaki tek cezai yaptırıma gerekçe olarak gördüğüm “mobil cihazlarda tek arama hizmeti sağlayıcısı olması koşuluyla mobil cihaz üreticilerine finansal destek sağladığı tespit edilmiştir.” Cümlesi. Böyle bir durum varsa alınan karar doğru. Diğer açıklamalar gerçeği yansıtmıyor. Herkese vermişsin bize de ver kokuyor biraz. Diğer ülkelerdeki duruma atıfta bulunmak veya arkasına sığınmak bu durumu doğruluyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JediFsk -- 18 Aralık 2019; 20:16:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin ülkenin halkı hak hukuk biliyor.Sıra Google a geldi bu adamlar ceza meza ödemez yalarsınız avucunuzu olan yine bu ülkeye olur.Bu durumun kaybı kazancından çok olur.1 2 yıl içinde GSM sektörü çöker ithalatçı bulamazsınız aksesuarı var servisi var gözükmüyor ama bu sektörden ekmek yiyen bir sürü insan var Çin bir sürü akıllı telefon markası çıkarmasına rağmen mücadele edemiyor Google a Bi Huawei kafa tuttu oda Çin haricinde bütün piyasasını kaybettik Bunlara ceza kesince halka mı dağatacaklar Sarayın yandaşları alıp parayı iç edecek.Neyi savunuyorsunuz.

• ne oldu çomar? çok mu komik.
  • Kardeşim telefon firmaları bu şartları kabul etmiş mi etmiş vatandaş para verip bu şartları kabul eden firmalardan telefon almış mı almış.Eee size ne rekabet kurumu denen fırsatçı avukat ordusu AB ceza kesmiş para almış bizde alalım alında görelim.

• iPhone satışları tavan yapar, Google bitmiş 😅

• Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş.Pahalı pahalı Apple lara muhtaç kalında anam anam diye inleyin.Görün ne olduğunuzu kaç kalibre olduğunuzu.Dünyada yeriniz neymiş görün denemesi bedava hadi bakalım gazamız mübarek olsun.

• İyide Kardes Ben Bu Cihazi Google Var diye Aliyorum! Modzilla Yada Baska birsey var diye Degil.İsguzarlik Yapip milleti Magdur Etmesin Sevgili Kurulun! Turkiyede Rekabet olmayan Beles Yandas peskes Okadar is varki!Onlarlada Ugrassin Ozaman bi zahmet.cihazi aldiktan Sonra istedigimizi indirip kurup kullaniyozmu!Ee ne bagiriyon burda kardes?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evox10 kullanıcısına yanıt
    Helal Olsun Dostum. Eline yuregine saglik. Bende benzerini dile getirdim.İoscular trolluk yandaslik rolundeler burda..

• Android geliştiricilerin asabı bozuk! Bu işin uzaması bir çok yazılımcıyı bir daha dönmemek üzere başka alanlara iter. Bir yazılımcı olarak şimdilik beklemedeyim ama bu fazla uzun sürmez.

• Google sistemleri çöktü YouTube gmail kullanılamıyor hadi geçmiş olsun Yandex e doğru yol aldık

CNN Türk
    İnternet neden yavaş, Google çöktü mü? Arama motoru Google neden açılmıyor?
    https://www.cnnturk.com/teknoloji/google-coktu-mu-youtube-gmail-google-analytics-ve-arama-sayfasi-calismiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalin_

İyide Kardes Ben Bu Cihazi Google Var diye Aliyorum! Modzilla Yada Baska birsey var diye Degil.İsguzarlik Yapip milleti Magdur Etmesin Sevgili Kurulun! Turkiyede Rekabet olmayan Beles Yandas peskes Okadar is varki!Onlarlada Ugrassin Ozaman bi zahmet.cihazi aldiktan Sonra istedigimizi indirip kurup kullaniyozmu!Ee ne bagiriyon burda kardes?
    senin ne için almana bakmıyor bu kurum onunla ilgilenmiyor! diğer insanların kurmuş olduğu firmaların hakkını eşitlik ilkesine göre savunuyor. senin yandaş peşkeş v.s diyerek olayları hala başka noktalara çekme peşine giriyorsun. senin dükkanın önüne işportacı gelip senin malını satmaya çalışsa ilk önce sen çıkar bağırırsın. hak hukuk nedir bilmeden boş yorum yapmayın karalamaya da çalışmayın. ve son olarak bu kurul benim kurulum değil türkiyenin türkiye cumhuriyetinin kurulu görevini de yapıyor ve yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E7D6C06 -- 19 Aralık 2019; 15:49:44 >

• ya ulke yonetiminin kafa yapisini bilmesek inanacaz da, bi gulme geliyor son anda. ben ulkemi falan asagilayan bi tip degilim de, en kucuk firsatta gerek vatandasi, gerek yerli gerekse de yabanci yatirimciyi vergi ve ceza politikalari ile yolmaya calisan bir ulkeden bahsediyoruz. hic milliyetci falan olamayacagim konu bu olunca. ubere paypala yapilanlari da hatirlatirim. bunun gibi niceleri geldi gecti. degismeyen tek sey kafa yapisi olarak kaldi
  • Hala perde arkasındaki olayı anlamayanlar var. Maliye Vestel Casper gibi yerli üreticilere (!) desteklemek için telefon vergi ve harçları artırdı üstüne birde dijital hizmet vergisi getirdi. Google bir ABD firması, ellerine fırsat geçti rövanş yapıyor. Sen bana Apple sattırmazsan üstüne bir de vergi koyarsan ben de sana lisans vermem sözde üreticini çökertirim diyor.
    Mobisaddan tık yok dikkat ederseniz.
    Dinsizin hakkından imansız gelir. Böyle maliyeye böyle tarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: redoano

ya ulke yonetiminin kafa yapisini bilmesek inanacaz da, bi gulme geliyor son anda. ben ulkemi falan asagilayan bi tip degilim de, en kucuk firsatta gerek vatandasi, gerek yerli gerekse de yabanci yatirimciyi vergi ve ceza politikalari ile yolmaya calisan bir ulkeden bahsediyoruz. hic milliyetci falan olamayacagim konu bu olunca. ubere paypala yapilanlari da hatirlatirim. bunun gibi niceleri geldi gecti. degismeyen tek sey kafa yapisi olarak kaldi
    peki şuna ne diyorsunuz? bu google dan istenen şey abartı bir şey mi?

Bunu Avrupa birliği ülkeleri istemiş yapmışlar,

Rusya istemiş yapmışlar,

ee biz neden isteyemiyoruz ? burada konu para vergi değil! burada konu başka firmalara uygulanan haksızlık ve baskı. bu konudan dolayı buna uymamasından dolayı yediği ceza parası ayrı zaten

adam diyorki hem kurala uymam hem de parayı cezayı kabul etmem.

peki ben sana soruyorum sen amerika ya git ve deki ben uymuyorum cezamı da kabul etmiyorum bakalım ne yaparlar adama?

yani burada bu konuda oturup siyaset yapanlara yapabilenleri bunun üstünden bir yerlere saldırmak acizlerin işidir.

sonuçta karşında başka bir ülkenin şirketi var ve bunu hala anlamıyor insanlar.

okulda böyle kötü çocuk tipler vardır sen elini kaldırmazsan hergün iteler kakalar. yarın bir başkası da çıkar. bugün buna önlem alınmalı.

dip not:

bu konudan ayrı olarak ben hiçbir parti mensubu değilim ve bu ülkede hiçbir siyasi açılıma inanmıyorum çünkü hepsini görüp yaşıyorum zaten ve bana kalırsa hiçbiri masum yada bir diğeri

kurtarıcı değil. daha öyle bir oluşum görmedim yaşamadım.

• Thekanarya kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu mevzunun hikayesi şöyle: Yolda yürürken bulduğum paranın önce pound olduğunu düşünmüştüm. İyice inceleyince bunun 2 peni ingiliz parası olduğunu anladım. Yaklaşık değeri için kurlarla falan uğraşmadan direk google sordum. Sağolsun iyi bilgilendirdi(!) İngiltere'den arama yapmam gerektiğini bilmiyordum, özür dilerim.
  • En kısa zamanda sorun çözülürde tatlıya bağlanır 😆

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.