Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı, (Şu konu ne kadar ilgili bilemeyceğim ama sorması en uygun yer bura gibi.)

Şimdi PS4 bildiğiniz gibi 13 Aralıkta Türkiye'ye geliyor. Fakat aklıma birşey takıldı, ben şimdi 13 Aralıkta bir teknoloji marketine gittiğim zaman PS4 ü bulabilecekmiyim? Yoksa 14'ünde mi satışa çıkacak?
    Bazı sosyal platformlarda bu konuda yorumlar gördüm ve kafamı karıştırdı açıkcası.
  • 13 Aralıkta Sony Center'lardan satın alabilirsiniz. Mediamarkt da 13 Aralıkta getireceğini duyurdu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir sorum olacak, eğer amazon.de'den sipariş verirsem garanti durumu nasıl oluyor. Euroasia garantisi gibi tr'de geçerli mi yoksa başına bir iş gelirse Almanya'ya geri göndermem mi gerekicek. Ayrıca bunun vergisi falan ne kadara geliyor, konsol bundle 500eur + stand 9eur + chargestation 40 eur...550 euro. Buna ne kadar daha vergi ve ulaşım öderim? yardımcı olursanız memnun olurum.
  • Vergi konularında pek bi bilgim yok fakat amazon.de den alıcağın ürünün TR de herangi bir garanti kapsamına girmiceğini biliyorum vergi konusunda da bilgili arkadaşlar gerekli yardımı yapıcaklardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadr1985 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabın için, garanti kapsamına girmemesine şaşırdım doğrusu, aynı bölgede değilmiyiz neticede?
  • Yurt dışından alınan cihazların garantisi türkiyede geçerli olsaydı tahminimce tr deki yüksek vergilerden ötürü bi çok insan yurt dışına yönelir daha ucuZa istediği ürüne sahip olup paşalar gibi garantisindende faydalanabilirdi ama gel gelelim böyle bi imkan bence bunun önüne geçmek için verilmiyor sinek avlamamak için ayrıca bi kaç sitenin ön sipariş alıp garantili diye lanse ettiği ps 4 ler için bile playstation türkiye müdürü mustafa yiğit bizim garantimizde değil paralel ürün diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadr1985

Yurt dışından alınan cihazların garantisi türkiyede geçerli olsaydı tahminimce tr deki yüksek vergilerden ötürü bi çok insan yurt dışına yönelir daha ucuZa istediği ürüne sahip olup paşalar gibi garantisindende faydalanabilirdi ama gel gelelim böyle bi imkan bence bunun önüne geçmek için verilmiyor sinek avlamamak için ayrıca bi kaç sitenin ön sipariş alıp garantili diye lanse ettiği ps 4 ler için bile playstation türkiye müdürü mustafa yiğit bizim garantimizde değil paralel ürün diyor

Snsan ilk parti ps4'lere güvenemiyor, her an bir sorun çıkarabilir ki çıkaranlarıda görüyoruz. Keşke bir yıl da olsa olsaymış garantisi. Neyse artık en mantıklısı ps4'ü buradan, aksesuarlarını amazon.de ve oyunlarınıda mariio128 gibi sitelerden toparlamak gibi duruyor. İlgilendiğin için saol. Yannız ufak bir sorum daha var, mario128'den şimdiden bir iki oyun alayım dedim kenarda dursun, eu bölge oyun daha hiç gelmemiş mi yoksa ben mi bulamadım?

• Sony ne kadar stok yaptı ne kadarını tüketti bilemiyorum ama öncelikle amerika ve avrupa pazarında çıkması bizler için avantajlı belkide ilk üretim olmayan cihazlar gelicek ülkemize ve bu cihazlardada hata oranı daha da düşük olucak ayrıca arızalı konsol konusunda biraz art niyetli durumlarda söz konusu gibi illaki sıkıntılı cihazlar var ama abartıldığı kadar değil, oyun konusunda da forumdan edindiğim bilgiye göre eu bölge oyun daha çıkmamış sanırım ayrıca bu mariio dan oyun alıp siparişinin gelmediğini söyleyen bi kaç arkadaş vardı forumda bi araştır derim !!!

• lecturer kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. O zaman 13 Aralık'ta sabahtan Mediamarkt'a gidiyoruz. :D
  • düşündümde, zaten tr garantisi olsa ne oluyor, adamlar 1 aydan evvel doğru düzgün işlem yapamıyor. Bende bu kadar sürede zaten Almanya'ya gönderir ve geri alırım gibime geldi, amazon.de'de çaktım siparişi. 520 euro'ya geliyor koca bundle paketi. İşh. bir aksilik olmaz.
  • n11.comda yer alan PS4 Sony garantili midir? Soran var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

n11.comda yer alan PS4 Sony garantili midir? Soran var mı acaba

hvuz elektronik
  • HB bile öpüyor insanları. Sorsan Türkiye'nin en büyük online mağazasıyız derler ama uyanık esnaf kafasıyla iş yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

hvuz elektronik

ilginç n11 uzerinden havuz ekektronige mesaj yolladim sony garantilidir efendim diye döndüler.Alsak mi ki Enpara falan saglam indirim olur

• quote:

quote:

quote:

hvuz elektronik

ilginç n11 uzerinden havuz ekektronige mesaj yolladim sony garantilidir efendim diye döndüler.Alsak mi ki Enpara falan saglam indirim olur

ihtimal vermiyorum ya sanmam garantisi yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

hocam hayırlı olsun amazondan aldığın bundle neden iptal ettirdin acaba ?

Çünkü yılbaşı sonrası gelecekti hocam. Bu 13 aralıkta elimizde olacak. Ekstralarını yine amazondan aldım. Ama çok geç gelmesinden dolayı böyle birşey yaptım. Dayanamıyorum çünkü pssiz

Yaş kaç hocam :D (Merak ettim ) Baya bağımlısınız heralde :D
  • quote:

quote:

quote:

hvuz elektronik

zaten şuan kampanya var 1300e satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

quote:

quote:

hvuz elektronik

Dayanamadim verdim siparişi Sony garantili degilse 1 hafta icinde cayma hakkimda var.Bkm indirimiyle 1288 tl ye aldim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

quote:

quote:

hvuz elektronik

Dayanamadim verdim siparişi Sony garantili degilse 1 hafta icinde cayma hakkimda var.Bkm indirimiyle 1288 tl ye aldim

eevt ya bunu öğrenelim aslında burdan alırız olmazsa garanti durumları nedir

• Havuz elektroniğin kaç kişiye orjinal dualshock diye çakma ürünler sattığınızdan haberiniz yok herhalde,forumda konuları bile açılmıştı.Ayrıca bu firma tahtakale de spotçuluk yapan bir firmadır ve sony eurasia garantili cihaz satma ihtimalleri %1 in bile altındadır bana göre.

Ayrıca mesaj attığınızdan bahsetmişsiniz,size sony garantilimi dediler sony eurasia garantili ve Türkiye de geçermi dediler.Çünkü sonuçta spotda satılan her cihaz içinde bir sony garantisi mevcuttur ama satın alındığı ülkede geçerlidir tabikide.Bence orda bir kelime oyunu yapılmış olma ihtimali yüksek..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.