Şimdi Ara

🔥 Türkiye'nin Su Arıtma Cihazı Markası: SUMOSU Forum'a Özel İndirim! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
9.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1. Kullandığınız RO membranın markası ve tam modeli nedir? (Örneğin: Vontron ULP1812-75, 75 GPD vb.)
    2. Sediment, GAC karbon, CTO karbon ve post karbon filtrelerin markası ve üreticisi nedir?
    3. Mineral filtrenin markası ve içeriği nedir? (Kalsiyum, magnezyum vb. mineralleri geri kazandırıyor mu?)
    4. Depolama tankının markası ve hacmi nedir?
    5. Cihazda kullanılan bağlantı fittingleri hangi marka? (John Guest, DMfit veya başka bir marka mı?)
    6. Hangi parçalar NSF sertifikalıdır? Sadece membran mı, yoksa diğer filtreler de NSF belgeli mi?
    7. Filtrelerin ve membranın üretim ülkesi nedir?

Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.

Ürün çok iyi
    Su arıtma cihazlarında araştırmalarımın sonucunda bilindik bir markanın aksine sumosu yu tercih ettim. İyi ki etmişim. Mükemmel bir ürün. Su da çok güzel çıkıyor. Servis gelip kurdu. Hiç sorun yaşamadım. Teşekkürler. Annemlere de alacağız.

• RO membran: Vontron marka 75 GPD membran kullanılmaktadır.
    • Sediment, GAC, CTO ve post karbon filtreler: Yerli üretim, gıda temasına uygun kaliteli filtreler kullanılmaktadır.
    • Mineral filtre: Kalsiyum ve magnezyum gibi mineralleri suya geri kazandıran alkali mineral filtre kullanılmaktadır. Bu filtre sayesinde arıtma sonrası suyun mineral dengesi desteklenir ve içim kalitesi artırılır.
    • Depolama tankı: 8 litre hacminde basınçlı tank kullanılmaktadır.
    • Bağlantı ekipmanları: Gıda ile temasa uygun, kaliteli quick fitting bağlantı elemanları kullanılmaktadır.
    • Sertifikalar: Cihazımız kullanılan komponentler ve sistem bütünlüğü açısından ilgili kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
    • Üretim ülkesi: Vontron membran ithal, diğer filtre ve komponentler yerli üretimdir.

Merak ettiğiniz tüm teknik detayları paylaşmaktan memnuniyet duyarız. 😊

Teşekürler memnun kaldım Sumosu
    Yıllar önce farklı bir su arıtma cihazı kullanıyordum. Taşınma sonrasında yeni bir arıtıcı arayışına girdim ve @sızıntıyok sosyal medya sayfasındaki tanıtımlar Sumosu’nu tercih etmemde oldukça etkili oldu.
    Siparişimi verdikten sonra ürün Ankara Mamak’taki adresime kargo ile teslim edildi, ardından servis gelerek kurulumu gerçekleştirdi. Şu ana kadar cihazdan gayet memnunum. Suyun tadı gerçekten çok güzel; bana göre hazır şişe sulardan kat kat daha iyi. Artık dışarı çıkarken bile suyumu evden doldurup yanımda götürüyorum. 😊
    İletişim hattı da oldukça ilgili ve yardımcı. Herhangi bir sorun yaşamadım ancak bir problem olması durumunda ilgilenecekleri konusunda güven verdiler.
    Teşekkürler Sumosu! 💯🙏🏻
    Sumosu arıtma keyfi
    Ürünü alalı 2 ay oluyor. Sumosu arıtmadan kullandığımız sudan çok memnun kaldım. Bundan önce her ay değiştirilecek kartuşu olan bir arıtma cihazı kullanıyordum. Sürekli kartuş takibi yapmak, en uygun fiyatlı kartuşu nereden alabilirim araştırmaları yapmak derdi bitti. Aldığımdan beri caydanliğimda ve katelimda hiç bir şekilde kireç oluşumu olmadı. Hala temizlediğim gibi duruyor. Çayın tadı yumuşacık oldu. Suyun içimi de çok keyifliyli. Montaj sürecinde hiç bir sıkıntı yaşanmadı. Çözüm odaklı sorularıma cevap bulabildiğim bir süreç oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim
    Ürün ve satış sonrası hizmetleri on numara
    Beklediğimin üstünde kaliteli ve çok güzel arıtma yapan bir cihaz. Satış sonrası kurulum ve ilgi ise başka bir güzellik. Daha önce çeşitli arıtma cihazları kullandım ama sumosu en iyisi. Tabi değişecek filtre kalitesi aynı kalırsa ve uzun zaman kullanım sonrası bu memnuniyet devam ederse çevremde herkese tavsiye edeceğim.
    Cihazı dün aldım ve kurulumunu kendim yaptım. Öncelikle membran tıkanmasın diye 1-2 ve 3 nolu filtreleri içerisinde su akışı sağladım, akabinde tankı doldur boşalt yaptım 5-6 kez test sonuçları aşağıdaki gibi. Yalnız eleştireceğim bir konu var. Kaçak test cihazını normal şartlarda cihazın içerisine taban kısmına sabit yerleştirmemiz lazım, çünkü su kaçağı olması halinde kaçak su cihazın tabanına birikir ve aparatta bulunan pamuğun su ile şişmesi sonucu su girişini kapatır, fakat zemin kısmında aparatı sabitleyemedim. Çünkü takabileceğim alan şebeke girişine çok yakın duruyor, hortum ile bağlandığında altındaki yapışkan bandı yerinden kaldırıyor. Kaçak sensörünün çıkış kısmına kutu içerisinden çıkan basınç düşürücü regülatörü bağladım, oradan da 1 nolu giriş kısmına bağlantıyı sağladım. Tankı doldur boşalt yaptığım esnada test cihazı ile her seferinde ölçümler yaptım. Şuan içimi güzel zaman geçtikçe daha da tadı oturur diye düşünüyorum, bana her konuda yardımcı olan sumosu müşteri hizmetlerine de teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumosu Destek -- 5 Ağustos 2026; 14:55:25 >

• Sumosu Destek kullanıcısına yanıt

HB üzerinden satın almak istiyorum ama pompasız modelin fiyatı normal olmasına rağmen pompalı modelin fiyatı uçuk bir şekilde pahalı. Oradaki fiyatı da kampanyalı şekilde güncelleyemez misiniz? 

Hepsiburada üzerindeki satış fiyatları dönemsel kampanyalar, platform koşulları ve satıcı yapısına göre değişiklik gösterebiliyor. Maalesef müşteri temsilcisi olarak pazaryeri fiyatlarına özel bir müdahale veya kampanya tanımlama imkanımız bulunmuyor.
    Ancak dönemsel indirimler olabiliyor. Fiyatları ara ara takip etmenizi tavsiye ederiz.
    Kaliteli su arıtma cihazı. Memnunuz
    Uzun araştırmalar sonucu Sumosuya karar verdik. Müşteri temsilcimiz hem satış hem de satış sonrası çok ilgiliydi . Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba, pompasız model HB üzerinde sitenizle aynı fiyata 9 taksitle alınabiliyor. Pompalı model ise kendi sitenizde kampanya ile 13995 TL'ye 3 taksitle alınabiliyor. HB üzerinden ise 22990 TL 9 taksitle. Sizce bu normal bir fiyat farkı mı? Bir de instagram'a 12 taksit diye reklam vermişsiniz. Bu ürünü 9 taksitle alabilmek için 22990 TL mi vermek zorundayız? Bu şekilde mi müşteri kazanmayı düşünüyorsunuz?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.