Şimdi Ara

Türkiye'nin pazaryeri İntoko.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün siteleri dolaşırken, bir siteye takıldım.www.intoko.com.tr.
    Çok değişik geldi bana. Kullandıkları başlık ise, yukarıda yazdığım gibi: Türkiye'nin pazaryeri İntoko.com.tr, dikkatimi çekti. Biraz göz attıktan sonra, ilan vermenin ne kadar kolay olduğunu öğrendim. Her türlü ilan verme imkanı sunuyorlar. Üstelikte ücretsiz. Ben herkese tavsiye edebilirim. Duyurulur!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• niyekine burda ilan vermek çok mu zor,
    iki tıkla işi bitiriyorsun burada,
    kolay gele
  • Haklısın, burada da kolay fakat intoko.com.tr'de daha düzenli. Kategoriler ve arama motoru olduğundan daha da kolaydır. İstersen bi dene!

• Bahsettiğinizwww.intoko.com.tr sitesine bir göz attım ve baya hoşuma gitti! Bana oldukça net ve kolay geldi bu site üstelikte cidden bedavaymış! Bu bilgiden dolayı teşekürler CanPolat! Bende herkese tavsiye ediyorum! Sevgiler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asli_gfb -- 19 Aralık 2007; 17:30:02 >
  • sanirim yeni acilmis hicbirsey yok icinde daha.. :)
  • çok ilginç! site açılmıyor.açılmadığı gibi iki kişi ziyaret edip görüş bildiriyor.ayrıca ne garip ki iki arkadaşın post sayıları da sıfır.üstelik biri trabzonspor'lu diğeri de galatasaray'lı??????
    SAYGILAR...
  • reklamlar bitti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alibaba.com'dan bireysel ithalat
    6 yıl önce açıldı
    Amazon.com.tr Rezaleti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginç tepkiler.www.intoko.com.tr gayet iyi açılıyor. Hatta diğerleriyle kıyaslanırsa, çok daha hızlı açılıyor. Reklam filan yaptığımda yok. Yalnızca bildireyim dedim. Belki sizler içinde kolay olur maksadıyla. Yani babamın oğlunun sitesi değil. Benim için ilginç gelmişti, o kadar. Ve evet, Trabzonsporluyum!

İlan veren arkadaş birde orada denesin isterse. Selamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.