Şimdi Ara

Türkiye'nin Geliştiği Bir Alan ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sinema, televizyonculuk, reklamcılık, tasarım, bankacılık, giyim, gıda,... gider bu. ama en iyi olduğumuz bir alan yok sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ...McMonsteR...

Türkiyenin Hacker'ları FBI'yı peşinden koşturuyor... ve sanal gücü olan ülke herzaman en öndedir... daha geçen gün haberlerde gördüm bi hacker amerika dan 1milyon ytl çalmış...

nası bı anlayıstır bu ya
  • ben bilişim sektöründeyim. Aslına bakarsanız çok az yatırımla, bol getirisi olan bir branş. Bu yüzden kıt kaynaklı ülkeler bu yönde kendilerini geliştirebilirler. Hindistan ve irlanda örnekleri var. İhtiyaç duyulan şey, bir bilgisayar ve beyin gücü. Şu an amerikan şirketleri hindistan'da ofis açarak yazılım yaptırıyolar örneğin.

Ama türkiye'de böyle basit bir konuda bile yeterli gelişim yok bence. devlet teşvik etmedi bilişimi. Telekom tekeli daha yeni kalktı ama lisans ücretleri falan bence pahalı. Ayrıca e-devlet falan dediler ama hala devlet kurumları evrak ağırlıklı iş yapan hantal kurumlar.

Devlet bilişim şirketlerine vergi indirimi, faizsiz ya da düşük faizli kredi, teşvik gibi çeşitli avantajlar sağlayabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 27 Ekim 2008; 16:17:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Watari

Sanırım 3 Gün önce Olay gazatesinden okudum dünya bankası başkanı;
    Ülkemizin G7'ye dahil olması istediğini açıkladığını okudum ve devamında G7'de gelişmiş değil, Türkiye gibi gelişmekte olan ülklerin bulunması istediğini belirtmiş.
    Şu konuda birşeyler demek isterim ülkemiz son 20 yılda hızla gelişmekte. Daha 10 yıl öncesine kadar Türkiye dendiğinden batı ülkelerinde fakir, yoksul ve gelişmemiş bir ülke akıllarına geliyordu bugün öyle değil nerdeyse tüm alanda dünyaya sesimizi duyurmuş ve tanınmışız. Ülkemiz büyüyor ve batı bunun farkında ve önüne geçmek için ülkemize terörü illettini sardı ancak bu yüzden gelişmemiz ve birliğimiz zarar görüyor karamsar olmuyalım son yıllardaki artan alım gücünü araştıralım. Açıkçası birçok gelişmiş ülkedeki insanlardan daha rahat standartlarda yaşıyor birçoğumuz.

biz neymişiz de haberimiz yokmuş bravo bize rahat standartlarda yasıyoruz diyosun bi de ! ayıp be

• quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

İnşaat,Gıda,Otomotiv,Seramik ve mermer,Tarım,Tekstil,Beyaz Eşya

otomotivmi dedin tofaşlamı geliştikdd
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamyoncu123

quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

İnşaat,Gıda,Otomotiv,Seramik ve mermer,Tarım,Tekstil,Beyaz Eşya

otomotivmi dedin tofaşlamı geliştikdd

tofaş bile tam bizim değil galiba.fiatın alt işletmesi
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.