Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
  • İzmir denilebilirdi ama artık bok içinde yaşıyoruz desek yeridir. Ne kadar düşük seviyeli eşekle akraba olan kürt, suriyeli varsa topladılar memlekete. Karşıyaka, bostanlı, güzelyalı hala iyi gibi ama konakta, bucada, yeşilyurtta apaçisi ayrı kürdü ayrı suriyelisi ayrı. Beyin yoksunu nüfusu son 6 yılda 1.5 milyona falan ulaştı herhalde. Bu hızla giderse izmiri de malum parti kazanır demedi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 18 Şubat 2017; 20:40:54 >
  • Kalbimnasılunutsun kullanıcısına yanıt
    Biz alışkın değiliz hocam eksilere düşen soğuklara.

Adanada kolay kolay eksiye düşmez ondan soğuk geldi bana buralar.Birkaç yıl burdayız en azından .Alışacağız artık .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anca arkadaşlarla halısaha yaparsın öyle yapılacak çok sosyal aktivite pek yok, paintball filanda var kampüse çıkarken görmüşündür arabalarda, korku evi bilmem ne saçmalığı var playstation salonları dolu zaten merkez kafeteryada en ucuza bilardo yaparsın, yazın bir karasu yapabilirsin( denize dikkat et) pikniklik bir sürü yer var, hangi bölüm hocam.
  • Bursaya bir artıda benden,şehir zaten çok güzel.. uludağ 20 dk merkezden çık bi dağ havası al gel..
    mudanya yarım saat,erdek yakın,eğlence olarak çok kaliteli bi şehir.işsiz kalmak zor sanayisi çok iyi
    Ama bu şehir güzel hale getiren en önemli faktör bence bulgar macırları..Ha bir de yanlış anlaşılmasın ama kızlarına da değinmek lazım, Allah hepsini sevdiklerine bağışlasın Bursa kızlarının üstüne güzel görmedim daha.
    ikinci olarak İzmirin küçük yerleri diyorum,karaburun mordoğan dikili vb durum iyiyse çıta yükselir balçova gibi
    Muğla, köyceğiz veya ortaca olabilir,ortaca nispeten daha hesaplı olur evde çok,Dalaman'da da evler ucuzdur.
    Daha sakin yeşil daha çok olsun,denizde olsun derseniz Hopa'ya düşünmeden gidin,Rize pazarda olur..
    karadenizde başka bi yer düşünmeyin derim..
    Hayallerinizin peşinden gidin

• Bence BURSA
  • Bursa tabiki... Doğru karar vermişsin... 😊

• suriyeliler gelmeden önce sakarya derdim de .

yok artık buranın da cılkı çıktı
  • Kayseri'yi denedin mi?
  • Bana kalırsa...

MUĞLA

Ağır sanayi hariç her türden sektör mevcut. Tarım, turizm, madencilik, balıkçılık, ticaret gibi gibi.

İL genelinde 2 tane hava alanı var. Genelde uzaklıklar 45 dakika civarı.

Havası güzel, denizi güzel. Her biri kendi başına il olacak potansiyele sahip ilçeleri mevcut.

Kültürlü ve kosmopolit bir yer.

İnsanları sıcakkanlı.
  • Balıkesir güzeldir. Merkezi ve ilçeleriyle. Hayat ucuzdur. Öğrenci şehridir. Ama son 1 senedir trafik biraz kötü olmaya başladı.
  • Bi Ankaralı olarak Bursa diyorum.Ankara demeyin Allah aşkına toplu taşıma ve ulaşım başlı başına dert

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇANAKKALE

• GakgoBey23 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:56:36 >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    beyin göçü gerçekleşmiş senin;)

sorduğum soruya bak verdiğin cevaba bak

cevap veremediğin için ukalalık yapmaya calismissin senin gibi 100 adamı cebimizden cikaririz hırbo

• Bu sorunun cevabı kesinlikle Sinop ve Artvin'dir.

Eskişehir'de yaşıyorum allah aşkına Eskişehir demeyin. Trafiği lanet, yerel halkı öğrenci sövüşlemek üzerine kurduğu hayat tarzı ve heryer de öncelik kendilerininmiş gibi davranmaları yeterince burayı seçmemek için sebep. Hayatınız bar meyhane ise gelin güzeldir geceleri. Bozkırın ortasında Amsterdam benzeri güvenli bir şehirdir ama yaşanmaz. 6 senedir burada bizzat çalışıp yaşayan biri olarak bunları söylüyorum.

İzmir iyiydi ama çok göç aldığından bozuldu.

Trabzon'luyum, kendim senede 1 hafta zor dayanıyorum.

Sinoptan bir anımı anlatayım çok şaşırmıştım. Bir giriş caddesi var zaten şehrin. Cezaevinin orada karşıdan karşıya geçmek için yaya geçidi bile olmayan bir nokta da ayağımı yola atttıgımda sürücünün durduğuna şahit oldum. Şehir içinde bunu bir çok kez daha yaşadım. Deniz kokusu, tarihi ve mutlu insanları ile hem Sinop hem Artvin favorimdir.

• De get BAYBURT de get BAYBURT De get sende nem kaldı.
  • Şehir adı verip oranında içinin edilmesini istemem o yüzden Kuzey Irak bölgesine en yakın şehirlerimiz; özellikle tüm Suriyeli kardeşlerimizi bir zahmet oraya bekliyoruz.
  • hiç bir yeri çünkü her yerde suriyeliler var ve dahada yaşanmaz hale geliyor şehirlerimiz çünkü geliyolar ürüyorlar çoğalıyolar
  • Edirne'dir kesinlikle.

öğrenci şehridir zaten. yerli halkı da çomar değildir, öğrenciye karışmaz. medeniyet dediğin şey burada var hacım.
  • Artvin nasil acaba

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.