Bildirim
TURKİYE'NİN EN UCUZ KARGOSU PTT KARGO

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2 sendr ben ptt kargo kullaniyodm aslin de 1.5 sene once cok daha uygundu taban fiyat 3 tl idi her kilo 50 kurus artiryodu
Simdi ise taban 6.5 tl ye cikti her kilo 50 kurus artiriyo
Bu hali bile cok iyi cunku diger kargolar 10 15 tl arsi kucuk seylerde bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bırak parası neyse veririm Arasla Yurtiçiyle gönderirim. PTT kargoyla gelen ürünün hayrını görmedim ben. Gözümün önünde paketleri sağa sola fırlattılar vesaire. Saymakla bitmez. Bulaşmayın paraya kıymayın sonra daha çok başınız ağrır. -
Aras kargo en beğendiğim kargo şirketidir. ikinci yurtiçi gelir ama fiyatları yüksek -
ptt kargo mu Allah korusun.
ptt ile çalışıyordum eskide. 1000 gönderinin %60 ı geri geliyordu neredeyse. ve gelen paketlerin çoğu müşteriye hiç ulaşmadan geri geliyordu. aras ile çalışıyorum iade oranım %15 - 20 civarında. ve fiyat olarak aras 8,5 lira civarında ptt ise 6,5 tl..
ptt ile çok uzun zaman çalıştık. topkapı daki yerine bi gitmeniz lazım. kargolar ne halde hazırlanıyor, araçlara yükleniyor. adam gözümün önünde kargoyu okutup 10 mt ileriye fırlatıyordu ya. var mı böyle bişey. zaten iadelerimin çoğu da hasarlı geliyordu.
ee ucuz etin yahnisi anca bu kadar olur -
kargo fiyatları her şubeye göre hatta aynı şube de farklı günlere göre değişiyor anlam veremiyorum,uyardığım halde değişmiyorlar,adam gibi bir kargo şirketi çıksa da bizi kurtarsa,honk kong dan kocaman paket 3 dolara geliyor utanın diyorum adamların yüzü bile kızarmıyor,bu ülke değişmeli artık yoksa birileri değiştirecek..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X