Şimdi Ara

♦ Türkiye'nin en önemli sorunu 'Sokak Köpekleri' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçenlerde yaşadığım olayı anlatayım. Parkın içinde yürüyordum birden köpek üstüme koştu. Sahibi bankta oturuyordu köpek bana gelirken birşey yapmaz diyor. Ben köpeklerden korkmuyorum bu arada saldıracak olsa kafasına tekmeyi koyar cebimdeki kalemle kafasını parçalardim. Her neyse köpek beni kokladı gitti.

Benim yerinde köpeklerden korkan birisi olsaydı ne olacaktı mesela? Ya o kişi panik yapıp kosacakti veya taş falan atacakti bir şekilde köpek kendisine saldiracakti. Veya korktuğu için kilitlenip kalacaktı. Kişi durduk yere travma yaşayacak. Yada bir çocuk olsa? Hadi hepsini bir yere bırak yoldan geçen adam mecbur mu senin itinin ona temas edip koklamasina?

Bir çözüm gerekiyor buna. En azından sahipli köpekler dışarıya çıkarken muhakkak ağızlık ve tasma zorunluluğu olması lazım.
    Bekçi yada polisler tasmasiz,agizliksiz köpek gozdureni gördüğü zaman tc kimlik alıp cezayı basması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2023 yılı bitmek üzere ve sadece bu yıl 95 insanımızı kaybetmişiz başıboş köpekler yüzünden.

Yazık !

Sadece insanlar değil , binlerce kedi , tavuk ,koyun da telef oldu can verdi.

100 ün üstünde trafik kazasına sebep olmuşlar.

Artık bu işte bir kasıt olduğu belli.

Romanya da 1 çocuk ölünce sıfır köpek politikasına geçildi.Avrupa da sokakta 1 tane bile başıboş köpek göremezsiniz.

Bizde nerden kural kaide yok ?

Kocaman yırtıcı hayvanlar başıboş gezebiliyor.

Bu ülkenin vatandaşının canını gerçekten umursayan birileri yok mu ?

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.