Şimdi Ara

Türkiye'nin En Güzel Alfa Romeo Spider'ı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
8.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 6 ay önce aldığım Alfa Romeo Spider aracımın bir resmini foruma koymuştum.

Aracın tam modelini ve yılını en alta yazdım. Resimlere bakıp tahmin edin bakalım bulabilecekmisiniz

Neyse resmi koydğumun Ertesi günü aracımın karteri delindi ve araç ağır bir muayane ve işleme tabii tutuldu.

Beşiktaşta biri otomatik çıkan antenimi birşeyle kırmış. Yenisi takıldı.

Yine beşiktaşta aracıma ağaç dalı düştü. Tampon indi tamir edildi.

Tentede bulunan arka cam iyice kötü oldu ve yenisiyle değiştirildi.

Aracın alarmı bozuldu. Yeni alarm takıldı.

Ses yalıtımı ve trim ayarları yapıldı.

Arka demir çeki kapağım kayboldu. Yenisini bulamadım araştırıyorum.

Motor soğutması takılı kalmış bir gece aküm bitti. Dolmadı, yeni akü aldım. Fan müşürünü değiştirttim. Soğutma sorununu çözdürdüm.

Geçen hafta sola sinyal verdim, sinyal kolu bayağa derinden kırıldı. Komple yeni sinyal kolları ve detayı takıldı.

2 gün önce balonlu olan lastiğim patladı. Diğer balonlu lastikle beraber 2 sıfır michelin 205/50/16 lastik aldım.

Dolayısıyla rot balans yapıldı.

Arka plakam düşmüş çok zarar gördü. Yeni app plaka takıldı.

Araca komple pasta cila + boya koruma yaptırdım. Bayağa etkili ve güzel oldu.

Güncel Nazarlar:

25 Mart: Motor sogutma fanı acık kalmıs. aküm bitti. servise gidildi hiçbir sorun tespit edilemedi. olan yağmurda çamurda adam çağırıp akü doldurtan ve sırılsıklam olupta servise 30 ytl bayılan bana oldu.

26 Mart: Fan sorununu göstermek üzere servise giderken sol sis farımın içndeki ampul kablosu kopmus tampon altından sarktı. neyseki servise gidiyordum. 25 ytl yeni ampül ve işlem ücreti ödedim.

2 Nisan: Resimlerde görülen iç mekandaki Eksik olan sol fan çıkışının yenisini buldum ve değiştirdim.

Daha hatırlamadığım ufak tefek şeylerde oldu hatırlarsam eklerim Yeni nazarlarımıda güncel nazarlar kısmına ekliyorum

Tüm bunlara rağmen aracımı çok ama çok seviyorum! Türkiye'deki modeline göre belki en iyi durumda olan spider diye düşünüyorum.

Ayrıca aracı satın aldığım bey 3 ay önce vefat etmiş. Bende bu hafta öğrendim. Allah rahmet eylesin.

Bu nazarı kırmak için aracımın tüm fotolarını koyuyorum yeter artık!

Tepeden kuşbakışı görünüm:

Çeşitli açılardan aracım:

Değişen tente camım:

İç mekandan görüntüler:

Onarılan akü bölmesinin kapağı ve koltuklar:

Değişen tavan döşemem:

Ohhh umarım bu nazar bian önce geçer! Çok fazla değdi

Bu arada aracım 1996 Model Yaklaştınızmı tahmininizde?
    Alfa Romeo Spider 2.0 T-Spark

Edit: Resimler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• çok gzl araban var dostum nazarsız kazasız belasız bin bundan sonra gerçekten 13 senelik araba gibi deil 3-4 senelik araba gibi duruyor gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkcanvardali

çok gzl araban var dostum nazarsız kazasız belasız bin bundan sonra gerçekten 13 senelik araba gibi deil 3-4 senelik araba gibi duruyor gerçekten

evet araç bilindik olmadığı için soran herkez zaten taş çatlasa 2001 diyorlar 96 diyincede inanmıyorlar. zaten Türkiye de 3 tane falan gördüm. işin komiği ruhsattada 2001 yazıyor ama internetten bakınca 96

çok teşekkürler.

• Arabana çok nazar değmiş Kazasız belasız kullan
  • Maşallah diyelim öncelikle,

96'da o jantlar yoktu diye hatırlıyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Maşallah diyelim öncelikle,

96'da o jantlar yoktu diye hatırlıyorum ?

evet doğru. ben aracın 2. sahibiyim. ilk sahibi 2004 te galiba alfa romeo 159 jantları takmış. şuan üstünde bulunanlar bunlar. Bence çok yakışmış 96 spider jantı olsa değiştirirdim.
  • Geçmiş olsun,nazarın kırılsın.

Güzel araba ve helal olsun çok "diri "kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir aracın var öncelikle.Benim A6'yı satıp, o aracı almam geldi.
    Kazasız,belasız,cezasız kullanmalar.Allah ''nazar''dan saklasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

Çok güzel bir aracın var öncelikle.Benim A6'yı satıp, o aracı almam geldi.

hehe çok teşekkürler

valla ben galeriye gittiğim gün aşık olup 2008 model aracımı verip bunu aldım. deli dedi birsürü insan ama yaşım genç, bir dahada bu yaşa gelemeyeceğim için bir deliliktir aldım aracı. iyi ki almışım

• 2008 aracın neydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

2008 aracın neydi

chevrolet aveo sedan. zorunluluktan bana kalmıştı araç. herkese şiddetle uzak durun dediğim zaten elimden çıkartmak istediğim bi araçtı
  • geçmiş olsun inşallah aracınızın başına bir daha böyle şeyler gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

Çok güzel bir aracın var öncelikle.Benim A6'yı satıp, o aracı almam geldi.

hehe çok teşekkürler

valla ben galeriye gittiğim gün aşık olup 2008 model aracımı verip bunu aldım. deli dedi birsürü insan ama yaşım genç, bir dahada bu yaşa gelemeyeceğim için bir deliliktir aldım aracı. iyi ki almışım

Mühim değil.
    Bu arada iyi ki Aveo Sedan'ı satmışsınız.Mazallah kaza olsa Allah göstermesin,diğer dünyaya giderdiniz.
    Aracınız aşık olunmayacak gibi de değil.Bu arada araç kaç kilometre'de ve araç parçalarının maliyeti ne kadar?

• quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

Türkiye'deki modeline göre belki en iyi durumda olan spider diye düşünüyorum.

resimleri görmeden önce iddialı bir yorum diye düşünmüştüm ama resimlerden sonra hak verdim

aracınız çok temiz.kendiside bir o kadar güzel olunca diyecek birşey bulamıyorum güle güle kullanın çok güzel bir araca sahipsiniz
  • quote:

Larkyn, en güzel kararı vermişsin. Birçok kişi öncelikle yüksek model olayında burda fakat aşık olduğun, kullanmayı istediğin aracı almadıktan sonra gerisi faso fiso. Sevdiğin araca daha güzel bakarsın ve karşılığını daha güzel alırsın. Bozulan birşeyini yaptırdıktan sonra olumlu sonuç aldığında daha çok mutlu olursun. Sevdiğin birşeyle uğraşmak, onunla yaşamak güzeldir. Bu konuda çok doğru bir karar vermişsin. Nazar konusuna gelince, buraya fotoğraf koyulduğunda nazar değeceğine inanma konusu biraz komik ama yinede umarım şansızlığını kırarsın.

Allah kaza bela vermesin. Alfa'n gerçekten çok temiz ve diri duruyor. Hatta şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi diyebilirim. Kendine ve Alfa'na iyi bakman dileği ile..

• Aveo Sedan ise sorun yok , bir an korktum çok iyi bir araba verdiniz diye
  • çok teşekkür ederim

Aracı aldığımda 133 bin kmdeydi. ağır bakımı 100 binde yapılmış galiba. Tüm bakımlar ve kayıtlarını bir dosyada bana teslim etti rahmetli satıcı. Zaten o servislede görüştüm. şimdide o ve tanıdıklarına gidiyorum bir sorun oldumu.

öncelikle araç bana 20 bine geldi. Ne yazıkki bu saydığım işlemlere 4-5 bin harcadım ama suanda degdıgıne ınanıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkyn -- 20 Mart 2009; 20:23:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Larkyn, en güzel kararı vermişsin. Birçok kişi öncelikle yüksek model olayında burda fakat aşık olduğun, kullanmayı istediğin aracı almadıktan sonra gerisi faso fiso. Sevdiğin araca daha güzel bakarsın ve karşılığını daha güzel alırsın. Bozulan birşeyini yaptırdıktan sonra olumlu sonuç aldığında daha çok mutlu olursun. Sevdiğin birşeyle uğraşmak, onunla yaşamak güzeldir. Bu konuda çok doğru bir karar vermişsin. Nazar konusuna gelince, buraya fotoğraf koyulduğunda nazar değeceğine inanma konusu biraz komik ama yinede umarım şansızlığını kırarsın.

Allah kaza bela vermesin. Alfa'n gerçekten çok temiz ve diri duruyor. Hatta şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi diyebilirim. Kendine ve Alfa'na iyi bakman dileği ile..

çok teşekkür ederim

evet elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum. saolsun oda karsılıgını veriyor. nazar olayına gelınce forumda dolanan bi geyik baska konulardada rastladım aman yayınlamayın yayınlayanlara nazar degdı deedıler o yuzden şakayla karısık bağladım bende .

hele bi istanbulda hava düzelsin. bıktım arabayı yıkamaktan her gün yagmur camur bıde koyu renk cok bellı oluyor kir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkyn -- 20 Mart 2009; 20:42:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Aveo Sedan ise sorun yok , bir an korktum çok iyi bir araba verdiniz diye

hehe yok hiç memnun değildim bu yıl yaza doğru kesın degıstırmeyı dusunuyordum fakat bu aracı gordukten sonra kacırmamak farz oldu
  •  Türkiye'nin En Güzel Alfa Romeo Spider'ı !!!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.