Bildirim
Türkiye nin En Büyük Java Oyun Arşivi yaklaşık 5000 Oyun (ücretsiz)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya çok saolasın da şu linki tam bi düzeltsene kardeş araya "-" falan koy da anlaşılsın
hocam link nedir yaw deniyom deniyom olmuyo _____________________________ -
nasıl indiriyoruz?? _____________________________ -
arkadaş kopyala yapıştır yaparak, linkin bi kısmını almamış -rapid kısmı değil sonunda da eksik var- bu yüzden indiremiyosunuz... _____________________________ -
walla hocam koymuşsun linki ama bulana aşkolsun. Bir bilen yok mu şu linki atsın buraya. Link vermiş dostumuz ama sonradan tık yok
_____________________________ -
linki düzeltirmisin ? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: kenay74
(k700,k750,w550,w800,s700) telefonlarına uyumlu
linki burada . oyunların çoğu tarafımdan test edilmiştir. çalışır vaziyettedir.
Oyunlarda son noktayı koyuyoruz. 80 tane en yeni 3D Java Oyunlar
http://www.paylas.com/download/41380...Games.rar.html
Edit: yine olmamış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 17 Mayıs 2006; 19:42:28 >_____________________________ hmm -
hocam bi şey yapıyosanız ıyı yapın barı işe yarasın yokmu bu lınkı veren bırı yaaaaa _____________________________ -
birader nerdesin yaw. hem yazıyosun heveslendiriyosun milleti hem de linki eksik veriyon. _____________________________ -
Alla alla olaya bak,eleman foruma yeni üye oluyo,ortaya yarım yamalak bi link atıyo,sonra kayboluyo ortadan.İyi valla...
_____________________________ Xperia Z3 Compact - Astra 1.3 CDTİ -
linki birleştirmeme ragmen acılmıyooo..
linki atan ark düzeltirmi rica etsekkk...._____________________________ -
bu arkadaş 1 mesaj atmış sonradan ortada yok. bence bir daha da girmeyecek herhalde. Bana saçma geldi ilk mesaj ve java oyunları linki bilemiyorum yani ???? _____________________________ -
w900 tam ekran çalıştırıyormu bunları dostum? _____________________________ -

_____________________________ İBRAHİM Ç.
-
quote:
Orjinalden alıntı: spawn34
w900 tam ekran çalıştırıyormu bunları dostum?
adam ortada yok siz soru soruyonuz. Bence bu linkten hayır gelmez silmek lazım
_____________________________ -
bu arkadaşlar hala haber yok mu ya !!!
ya da şu linki bilen ?_____________________________ -
oyunlar kopy yasak deişmiki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler