Şimdi Ara

Türkiye'nin En Büyük Imax'i Beylikdüzü Marmara Park'ta... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
13.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şu anadolu yakasına bi getiremediler IMAX'ı.
    Beylikdüzüne gitmek 2 saat dönmek 2 saat aynı şekilde İstinyepark da öyle.
    Film 2 saat sürse toplamda 6 saat. Nerde o kadar boş vakit. Kadıköye falan getirseler ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Aslında bir istinyeyle kıyaslama yapıcak biri olsa iyi olurdu , görüntü ve seste bir farklılık var mıdır acaba

Yanılmıyorsam IMAX perdeleri standarttı. E zaten IMAX filmler de 70mm formatında. Sadece salon olarak büyüktür.
  • Benimde dibimde vallaha. öyle her film için sinemaya gitmiyorum ama Hobbit için mükemmel olacak offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

quote:

Aslında bir istinyeyle kıyaslama yapıcak biri olsa iyi olurdu , görüntü ve seste bir farklılık var mıdır acaba

Yanılmıyorsam IMAX perdeleri standarttı. E zaten IMAX filmler de 70mm formatında. Sadece salon olarak büyüktür.

Anladim hocam bende oyle dusunmustum.Artuk imax sinemalari cogaltmalari lazim zaten artik kimse nn sinemaya gittigi yok.Cogu kisi ayni filmi evinde daha konforlu ve kaliteli sekilde bedavaya izliyor.Sinemanin da imax gibi yeniliklere cabuk adapte olmasi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

quote:

Anladim hocam bende oyle dusunmustum.Artuk imax sinemalari cogaltmalari lazim zaten artik kimse nn sinemaya gittigi yok.Cogu kisi ayni filmi evinde daha konforlu ve kaliteli sekilde bedavaya izliyor.Sinemanin da imax gibi yeniliklere cabuk adapte olmasi gerekiyor.

Kesinlikle. Ama IMAX salonlarının yetersizliği sadece ülkemizde değil, Avrupa'da bile aynı. Türkiye'de Imax'ten daha öncelikli olarak bilet fiyatları ile ilgilenilmesi gerektiğini düşünüyorum. 2 kişi sinemaya gitsek 40lira. Ki bununla da kalmadığını hepimiz iyi biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 15 Mayıs 2013; 2:32:58 >

• İstinye Park'taki İmax'ten sonra bir de burayı deneyeceğim Star Trek Bilinmeze Doğru bakalım nasılmış
  • Şu sinema salonlarında hiçbir zaman tam olarak herşey düzgün olmuyor.Sankı hadron çarpıştırıcısı ayarlıyorlar.Benim gittiğimde de havalandırma sisteminde sıkıntı vardı.Perde ve salon olarak hemen hemen İstinye ile aynı diyebilirim.
  • 3 gün ara ile istinye park ve sonrasında marmara park a gittim in to darkness e imax 3d fiyat konusunda istinye tabiki pahalı 23.5 tl vermiştim ama değermi derseniz tabiki imax için 50 tl deseler hiç gözümü kırpmadan veririm
    daha sonrasında marmara park ta olduğunu öğrendim imax in arkadaşlarımı bu sefer götüreyim dedim orda ise hafta içi öğrenci 13.5 tl sudan ucuz salonların kalitesine gelirsek bence 2 side muhteşek kesinlikle bi eksikleri yok 2 sininde ekran olarak marmara park daha büyük yazıyor ama fark edemiyorum 2 side devasa ekran zaten nerden baksan 6 katlı bina yüksekliğinde düşünün ses sistemleri zaten muhteşem daha önce avatara gitmiştim ilk imax filmi zaten biliyorsunuz o zaman alt yazı 2 boyutluydu bayabi zorlanıyordun görüntü 3 boyut alt yazı 2 boyut gözü baya bi yoruyordu star trek alt yazı sorununuda çözmüşler size tavsiyem kesinlikle film i bir kere imax de izleyin ondan sonra zaten başka sinamaya gitmiyeceksiniz eminim film den çıktıktan sonra ben daha önce film izlememişim diyeceksiniz bu cuma da man of steel geliyor cuma günü direk gideceğim marmara parka ( daha yakın metrobüsle beylikdüzü durağında iniyorsunuz ) forever imax

• dün bende gittim man of steel'e .. beylikdüzünde.. gerçekten sinema budur işte.. herhalde imax dışında başka bişeye gitmem bidaha.. filmde ayrı bi harikaydı..
  • imax bizede gelsin bende merak ediyorum :(
  • İzmir'e de gelse nolur sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

dün bende gittim man of steel'e .. beylikdüzünde.. gerçekten sinema budur işte.. herhalde imax dışında başka bişeye gitmem bidaha.. filmde ayrı bi harikaydı..

Öncesinde Star Trek, sonrasında da Man of Steel'e de gittim beylikdüzünde. Gerçekten muazzamdı.

Hatta, Star Trek'e mybiletin hatası sayesinde 1,5 TL'ye, Man of Steel'e de coca-cola sağolsun bedavaya gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 1 Temmuz 2013; 21:56:29 >
  • Beyler acil cevap lazım şuan Marmara parkda imax bilet fiyatları ne kadar biliyo musunuz? Çok Acil cevap gerekiyor Arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Beyler acil cevap lazım şuan Marmara parkda imax bilet fiyatları ne kadar biliyo musunuz? Çok Acil cevap gerekiyor Arkadaşlar.

http://www.marsgate.com.tr/
  • https://pbs.twimg.com/media/A5eA3IuCIAEDeSK.jpg:large

Hatırlatmak istedim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 27 Nisan 2014; 19:44:40 >
  • Kanyon imax burayı geçiyor hatta 70mm değil daha farklı bir 3d teknolojisi ile çalışıyor (90mm?)
    Tabikide tüm sinemaların ortak derdi karanlıklaşma buradada mevcut.
    Şu an için türkiyenin en iyi sineması kanyon sonra marmara park gelir ondan sonrada istinye derim kanyonun anadolu yakasında olmasıda bir avantaj tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

Kanyon imax burayı geçiyor hatta 70mm değil daha farklı bir 3d teknolojisi ile çalışıyor (90mm?)
    Tabikide tüm sinemaların ortak derdi karanlıklaşma buradada mevcut.
    Şu an için türkiyenin en iyi sineması kanyon sonra marmara park gelir ondan sonrada istinye derim kanyonun anadolu yakasında olmasıda bir avantaj tabi.

Kanyon ? Cinemaximum Kanyon Levent'te

Anadolu yakasında IMAX salonu olan tek yer Akasya Acıbadem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Aralık 2014; 17:03:57 >
  • Perşembe günü bozuldu imax salonu hala da bozuk.

• Perde boyutu bakımından marmarapark mı yoksa acıbadem mi daha büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Perşembe günü bozuldu imax salonu hala da bozuk.

Nerenin salonu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.