|
Bildirim
|
isterse 10 tl olsun, isterse en güçlü çekimi sağlasın vestelin tek bir ürününü dahi kullanmam, evime sokmam.
|
Lanet olsun vestele insallah baslamadan batar. Bu ulkede en nefret ettigim firmalardan birisi
![]() |
Vestel markasından nefret edıyorum ve her ürününü boykot ediyorum. Sırf kendı telefonları satılsın dıye dıger telefonlara zam gelsın demıslerdı.
|
Orange veya verizon gelse de ortalığı dağıtsa.
|
Sizin gibilerin niyetini sorgulamaya başladım. 2020 yılında mağarada yaşıyormuş gibi yorumlar atmayın. Bir de milleti yerli düşmanı ilan etmiş aklınca.
|
yahu gelişmelerden bu kadar mı bihabersin ? nasıl halen neden hocam diye sorabiliyorsun ? vestelin hükümetle iş birliği yapıp sırf insanlar kendi telefonlarını almak zorunda kalsın diye yurt dışından gelen telefonlara ek vergi getirilmesini istediğini ne çabuk unuttun ? gerçi hiç haberin bile olmamış gibi görünüyor.
|
Evlenirken vestelden aldım bütün beyaz esyalarimi diğer markalardan toplam fiyat olarak 3 4 k daha ucuza kalite olarak da gayet sağlam 2 seneye yaklaştı bı sorun yasamadim
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 19 Ocak 2020; 16:6:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Ocak 2020; 17:22:34 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|