Şimdi Ara

Türkiye-Moldova Maç Topigi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: |MYT|YoK

Goller
    Anetten Arkada$ a teşekkürleri borç bilirim :)
    Boşlukları kaldırın :)

ilk yarı

http://rapi dshare.de/files/36377952/Turkiye_1-0_moldova.avi
    http://rapi dshare.de/files/36377995/Turkiye_2-0_moldova.avi
    http://rapi dshare.de/files/36379212/Turkiye_3-0_moldova.avi

ikinci yarı

http://rapi dshare.de/files/36382282/Turkiye_4-0_moldova.avi
    http://rapi dshare.de/files/36383034/Turkiye_5-0_moldova.avi

eyvallah
    tuncayın golü gerçekleştiği esnada W.E. oynuyordum, golü göremedim

• ABARTMAYALIMMMMMMMM BU AKŞAM HESAPLAR KRAL'DAN, BAHŞİŞ TUNCAY'DAN!!! 5-0
  • quote:

Orjinalden alıntı: Catake

Moldova gibi bir rakip karşısında tek forvetle oynayacağız. O da Milli Takım'da dokuz maçtır gol atamayan Hakan. Nihat, Fatih Tekke, Ümit Karan, Halil Altıntop, yine yok. Orta sahada Bundesliga'nın önemli oyuncuları Nuri Şahin ve Yıldıray Baştürk yine yok. Yerlerine geçtiğimiz maç tüm topları tribünlere yollayan Sabri ve kendi etrafında çalım atan, yetenekli fakat tam olgunlaşmamış Arda var. Borissia Dortmund ve Hertha Berlin gibi takımların bel bağladığı Yıldıray ve Nuri hukuken engel olmasa Alman Milli Takımı'nda forma giyerlerdi fakat bizim Milli Takım'da kendilerine yer bulamamaları oldukça ilginç. Defans bu maçlık idare eder. Fakat ciddi rakipler karşısında ağır kalabilirler. Tekrar eski günlerine dönüşün sinyallerini veren Fatih Akyel henüz 30 yaşında ve defansın ortasına düşünülmeli. Sonuç olarak bu sistem ve onbir aday kadroya uygun değil.

futboldan dehşet anlıyosun.. birsonraki yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum..! Sabri ve Arda
    oynadığı futbolla kapak oldular sana..!

• Beyler puan tablosunu bulan varsa yazsın yaw durum ne oldu bilmioz

Sıralama şöyle galiba;

1-Türkiye (averajla) 3 maç 9 puan
    2-Yunanistan 3 maç 9 puan
    3-Norveç 3 maç 6 puan

diğerlerini bilmiyorum ama lider olduğumuz kesin.3 maçta 8 gol attık gol yemedikYunanistan zaten 1-0 la götürüyor her zamanki gibi
  • şu anda puan durumu nedir bugün oynanan diğer maçlarda diğer gruplarda neler oldu bilen var mı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Beyler puan tablosunu bulan varsa yazsın yaw durum ne oldu bilmioz

Sıralama şöyle galiba;

1-Türkiye (averajla) 3 maç 9 puan
    2-Yunanistan 3 maç 9 puan
    3-Norveç 3 maç 6 puan

diğerlerini bilmiyorum ama lider olduğumuz kesin.3 maçta 8 gol attık gol yemedikYunanistan zaten 1-0 la götürüyor her zamanki gibi

ya bu yununlılar tek tek gidiyolar...bir yere fena toslayacaklar gibi

• ne teki adamlar 4-0 yenmiş bosnayı

Malta 2-1 Macaristan
    Türkiye 5-0 Moldova
    Bosna Hersek 0-4 Yunanistan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 11 Ekim 2006; 23:58:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

ne teki adamlar 4-0 yenmiş bosnayı

Malta 2-1 Macaristan
    Türkiye 5-0 Moldova
    Bosna Hersek 0-4 Yunanistan

bosna kolay rakip yunana diğer maçlar mesela
  • Bazı arkadaşlar Hakan 4 gol atmasına rağman yok 10 sene daha oynar yok efendim 20 sene daha oynar diye dalga geçiyor.Allah bilir gol atıncada sevinmemişlerdir.
    Sizde utanma yoksa sizin yerinize biz utanalım bari.Türkiye de gelmiş geçmiş bütün rekorları kıran biriyle bu kadar dalga geçilmez ya bide atmasaydı deprem olurdu herhalde burda...

Milli takımda oynayan futbolcular hangi kulüpte oynarsa oynasın bizim futbolcularımızdır ve saygı görmesi gerekir.Bunu hangi takım taraftarı yaparsa yapsın tepki konulması gerekir...
  • bu bosna macı kesin sattı ya 82,85,90 da 3 gol yemişler. bize mi inat ya.kac yıl sonra bu kadar farklı kazandık onda da rakibimiz de farklı kazandı degisen biişi olmadı ya
  • 10 kişi kaldı 2. yarıda bosna..Milli takımımız genel olarak iyidi..rakibimiz gerçekten çok kötü bi takımdı..umarım diğer maçlarımızı da kazanarak gruptan çıkarız

quote:

Orjinalden alıntı: kok10

bu bosna macı kesin sattı ya 82,85,90 da 3 gol yemişler. bize mi inat ya.kac yıl sonra bu kadar farklı kazandık onda da rakibimiz de farklı kazandı degisen biişi olmadı ya
  • yaw benim mesajlar buharlaşmış
  • puan durumu

şu resim olayını tam olarak öğrenemedim gitti allah kahretsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucizevi -- 12 Ekim 2006; 0:50:23 >
  • Milli takıma tebrikler..
    Hakan Şükür'e attığı 4 gol için ayrıca teşekkürler..
  • mili takıma teşekkürler güzel bir oyunla kazandık dün gece.
    iyi futbol güzel skor.

arıca dün mactan önce hakan şükür için yaptığım eleştirilerden ötürü kendisinden özür dilerim kral yine krallığını hekese gösterdi.
  • HAKANIN 3. GOLÜNDEN SONRA GÖZLERİM YAŞARDI YAW
  • Oynadığımız takımlar Malta-Moldova-Macaristan...Birine takılsak adı kaza olacak takımları yendik.Bunlar hazırlık maçlarıydı bence.Takım görüntüsü veriyoruz ama bunda rakiplerin ne kadar payı var onu da Norveç-Yunanistan maçında göreceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Oynadığımız takımlar Malta-Moldova-Macaristan...Birine takılsak adı kaza olacak takımları yendik.Bunlar hazırlık maçlarıydı bence.Takım görüntüsü veriyoruz ama bunda rakiplerin ne kadar payı var onu da Norveç-Yunanistan maçında göreceğiz.

Yunasitan ve Norveç maçlarından önce İtalya ile hazırlık maçı oynuyoruz. Sanırım orda bazı şeyler biraz daha netleşir.

Geçiş devresinde 3 kolay takımla maç yapıyor olmamız da iyi şanstı bu şansı 9 puanla değerlendirdik. Bundan daha iyisi nasıl olur ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

puan durumu

şu resim olayını tam olarak öğrenemedim gitti allah kahretsin

kardeşim ben senin yerine koydum canını sıkma..

bu arada ben size bişey diyecem bu yunanistan maçını izledinizmi adamlar resmen hakemle kazanmışla kırmızı kart palavra golün biri elle alındı e ne diyeyim bu hakemlerin aklı başına bizim maçlardamı geliyor acaba çok merak ediyorum....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.