ya bunun gibi saçma bir soru vardı, adamın biri "bilim mi soğan mı" gibi saçma salak bir şey diyordu, neydi o |
Türkiye mı, zar mı? (2. sayfa)
Türkiye mı, zar mı?
(En Son Oy Tarihi: 17.12.2021)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ankurahiç kafanız çalışmıyor arkadaş
zar atın istediğiniz ülke gelmezse zaten sınırlar açık yine gelirsiniz.
Adam bug buldu a*k
Sınırlar açik, isteyen Afganistan'tan gelebilir ama ben hiç Afganistan'dan gelen kız çocuğu görmedim. Genelde erkekler o yüzden dikkat. afganistan'da kız çocuğu olma durumu hala gecerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 30 Ağustos 2021; 17:12:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Xnnznzmdm onları yapmak için milyoner olmak lazım zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadamAdam bug buldu a*k
Sınırlar açik, isteyen Afganistan'tan gelebilir ama ben hiç Afganistan'dan gelen kız çocuğu görmedim. Genelde erkekler o yüzden dikkat. afganistan'da kız çocuğu olma durumu hala gecerli.
Alıntıları Gösteristatistik önemli hocam
erkek kız olma ihtimali %50 risk alınmaya değer bir oran
afganistan gelmeme ihtimali de %95 zaten onun riskide alınır
hem kız hem afganistan ikilisinin olma ihtimali yazı tura yerine dik gelmesi ihtimali gibi.
öyle bir şansıda esekler kovalasın zaten.
baktın olmadı Türkiye cepte, yürüyerek gelip sınırı geçiveriyorsun mis
-
Zar attack yaptı valla, kumarbazlar foruma üye mi oldu
erkek çocukları s*kiyolar orda
-
Öhh be iyi ki zar atmışım dedirtcek çok ülke yok türkiyede ya zengin ya fakir doğarım şans %50 zar atarsam iyi ülke olma ihtimali %10
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nüfus bakımından bakarsan Çin ve Hindistan da doğma ihtimalim çok yüksek. İkiside riski alamicak kadar leş ülke her türlü Tr diyorum.
-
rastgele.gen.trRastgele Ülke İsimlerihttps://www.rastgele.gen.tr/2019/03/rastgele-ulke-ismi-sec.html
Zar attım. Bana Polonya geldi. Hayatım kurtulurmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: benimkucukbebegimrastgele.gen.trRastgele Ülke İsimlerihttps://www.rastgele.gen.tr/2019/03/rastgele-ulke-ismi-sec.htmlZar attım. Bana Polonya geldi. Hayatım kurtulurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
adamın biri bilim mi soğan mı diyodu onu mu diyosun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kararsızlar+sonuçlar baraj altı kaldı maaelesef.
lan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X