Şimdi Ara

Türkiye- Macaristan Maçı İnönüde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Türkiye'nin, 12 Eylül Çarşamba günü Macaristan ile yapacağı (C) Grubu karşılaşması İstanbul BJK İnönü Stadı'nda yapılacak.

Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, (A) Milli Futbol Takımı'nın 3 maçlık cezasının bitiminin ardından kendi evinde oynayacağı ilk karşılaşmaya BJK İnönü Stadı ev sahipliği yapacak.

Müsabaka saat 20.30'da başlayacak

http://www.sabah.com.tr/haber,EE0F9C25C7EF4A46B3C54744F7D130FD.html

• Kombine işe yaramıyor di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Kombine işe yaramıyor di mi

yarasa da gitmem ben
  • keşke yunanistan maçı da inönü de olsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

keşke yunanistan maçı da inönü de olsa...

Ben aslında o maçı düşünmüştüm. Hazır deniz de yakınken. Atatür'ün vefaat ettiği yerden yollardık denize

Macaristan maçı bilet fiyatları.
    Numaralı: 70 YTL
    Kapalı Üst: 40 YTL
    Kapalı Alt: 40 YTL
    Yeni Açık: 20 YTL
    Eski Açık: 20 YTL
    Eski Açık Rakip T.: 20 YTL
  • Ya tamam ya devam maçı.Eğer bu maçta'da bir kaza yaşarsak bitmiştir Euro2008 bizim için
  • Şimdi fikstüre baktımda Çarşamba Günü Norveç-Yunanistan maçı var.Bu maçtaki beraberlik bize o kadar çok yararki yada Yunanistan galip gelsinde Norveç'i yakalayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Şimdi fikstüre baktımda Çarşamba Günü Norveç-Yunanistan maçı var.Bu maçtaki beraberlik bize o kadar çok yararki yada Yunanistan galip gelsinde Norveç'i yakalayalım

Fikstür avantajımız güzel aslında berabere kalırlarsa ikisinin de üstüne çıkabiliriz. Hatta norveç yenerse maç fazlası ile liderliğie oturur. Norveç yendiği takdirde. Kalan maçlarımızın tamamını kazanırsak grup lideri olarak bitiririz grubu. Eğer Yunanistan yenerse liderlik şansımız burda yensek bile onların başka maçlarda puan kaybetmesine kalır.

Ama dediğin gibi Macaristan maçını %100 almamız lazım. Beraberlik bile kupaya veda olur.

Norway 12/09/07 Greece
    Bosnia-Herzegovina 12/09/07 Moldova
    Turkey 12/09/07 Hungary
    Hungary 13/10/07 Malta
    Moldova 13/10/07 Turkey
    Greece 13/10/07 Bosnia-Herzegovina
    Turkey 17/10/07 Greece
    Bosnia-Herzegovina 17/10/07 Norway
    Malta 17/10/07 Moldova
    Moldova 17/11/07 Hungary
    Norway 17/11/07 Turkey
    Greece 17/11/07 Malta
    Turkey 21/11/07 Bosnia-Herzegovina
    Malta 21/11/07 Norway
    Hungary 21/11/07 Greece

• Valla bu şartlardan sonra ilk defa Yunanistan'ın kazanmasını istiyorum.Bari 2.olarak gideriz Euro2008'e.Beraberlik liderlikte bile umutlandırır bizi(tabi böyle oynamazsak).Ama Yunan'lıların galibiyeti Euro2008'e sokar bizi.Şayet biz o gün Macaristan'ı yenersek
  • TFF'den duyarlılık çağrısı

A Milli Takımımız, 22 aylık bir aradan sonra, Çarşamba akşamı 20.30'da İnönü Stadı'nda ilk kez taraftarıyla buluşacaktır. Bilindiği gibi bu uzun süreli ayrılık, 16 Kasım 2005 tarihinde İsviçre ile oynadığımız maçta yaşanan üzücü olaylar sonrasında, FIFA tarafından cezalandırılmamız nedeniyle oluşmuştur.

FIFA hatırlanacağı gibi, Türkiye'yi önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinden dışlamayı düşünmüş, yoğun çabalarımız sonucunda, ülke dışında 6 resmi maçı seyircisiz oynamamıza karar vermiştir. Daha sonra yürütülen görüşmelerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na verilen ceza, "3 resmi maçı yurt dışında seyircisiz oynamak olarak değiştirilmiş ve FIFA tarihinde ilk kez yaşanan bu indirim, gerek dünya gerekse ülkemizde "Diplomatik bir zafer" diye nitelendirilmiştir.

Ancak FIFA'nın aldığı bu karar, o tarihte de anlatıldığı gibi şartlı bir indirimi içermektedir. Türkiye'nin eleme maçlarında en ufak bir olayın sorumlusu olarak görülmesi halinde FIFA, cezayı yeniden yürürlüğe koyacak ve Milli Takımımız maçlarını yine yurt dışında ve yine seyircisiz oynamak zorunda kalacaktır.

Macaristan maçından başlamak üzere gerek medyamızın gerekse kamuoyunun bu konuda hassasiyet göstermelerinde büyük yarar bulunmaktadır.

Taraftarlarımızın Macaristan maçında sabırlı ama coşkulu bir destek sunarak takımımızın 12. adamı görevini büyük bir özveriyle yapacaklarına inancımız tamdır. Tribünlerden oluşturulacak sinerjiyle Milli Takımımızın sahamızdaki bu ilk maçını kazancağına olan inancımız da tamdır.

Çarşamba akşamından başlamak üzere, FIFA'nın vermiş olduğu şartlı ceza konusunda taraftarlarımızın kendilerine yakışır olgunluk, duyarlılık ve sorumluluğu sergileyeceklerine güveniyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu

http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=285&ftxtID=2021

• Macaristan'ı net bi skorla devirip kendimize gelmemiz lazım. Norveç-Yunanistan maçından beraberlik çıkarsa harika olur. Ama biri yenecekse o Yunanistan olsun çünkü Norveç yenerse iyice işler karışır ve biz Norveç'le deplasmanda oynayacağız, oranın şartları bize ters gelir ve yenilme şansımız yüksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Macaristan'ı net bi skorla devirip kendimize gelmemiz lazım. Norveç-Yunanistan maçından beraberlik çıkarsa harika olur. Ama biri yenecekse o Yunanistan olsun çünkü Norveç yenerse iyice işler karışır ve biz Norveç'le deplasmanda oynayacağız, oranın şartları bize ters gelir ve yenilme şansımız yüksek.

Ciddimisin?cem diyorsa yenmemiz lazım.Birşey biliyorda konuşuyor
  • quote:

Macaristan'ı net bi skorla devirip kendimize gelmemiz lazım. Norveç-Yunanistan maçından beraberlik çıkarsa harika olur. Ama biri yenecekse o Yunanistan olsun çünkü Norveç yenerse iyice işler karışır ve biz Norveç'le deplasmanda oynayacağız, oranın şartları bize ters gelir ve yenilme şansımız yüksek.

Ciddimisin?Cem diyorsa yenmemiz lazım.Birşey biliyorda konuşuyor
  • Sen laf yetiştirceğine mesaj atmasını öğren.
  • isterlerse istanbul sitespor'un toprak sahasında oynasınlar bu maçı alacağız başka yolu yok
  • quote:

Sen laf yetiştirceğine mesaj atmasını öğren.

Abi bende bağlantı gitti tam o sırada yazdım 2 kere gelmiş nasıl oluyorsa.

Sende gitmedimi lan
  • quote:

quote:

Sende gitmedimi lan

Hee bendede gitti Telekom'u andım biraz önce.

• quote:

quote:

quote:

Sende gitmedimi lan

Ben daha fena andım tahmin bile edemezsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sende gitmedimi lan

Ben daha fena andım tahmin bile edemezsin

Telekom!

Seni anıyoruz.

• Arkadaşlar olası kötü futbol ve sonuçta, tepkiler İnönüde normalinde üstünde olacaktır bilginize. Bu taşkınlık yapılacak anlamına gelmiyor ama F.Terime de bi ayar verilecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.