ön libero olmazsa yine b.. kazanırız.i.üzülmezi eleştiren arkadasları anlamayorum i.üzülmez oynasın h.şükür olmazsa kesin yeneriz buraya yazıyom
H.ARIKAN
S.KURTULUŞ G.ZAN İ.TORAMAN İ.ÜZÜLMEZ
GÖKDENİZ M.TOPUZ M.AURELİO
E.BELÖZOĞLU
G.ÜNAL Ü.KARAN
bu kadroyla çıkalım 3-0 alırız
Parçalarız bu takımı.Grup'tan da çıkarız.
bence bu malta beraberliği ii bir ders olmustur bundan sonra macaristan macında puan kaybetmemiz gibi bir ihtimal yok
Yunanistan'da Norveç'i parçalasın el ele gidelim.
bugün 5 çeksek tatmin olacakmısınız.
yarın öbürgün berbat bir futbol oynamayacağımızın garantisi varmı.
istikrarsız ve berbat top oynuyoruz. bugün alınacak sonuç görüşümü değiştirmez.
ya umarım yeneriz.bu futbolla biraz zor ama.fatih teriminin birşeyler yapması gerekiyor.malta karşısında oynadığımız futbolu oynarsak galibiyet hayal olur bence.
Bu dönemde 1-0 olsun bizim olsun.
Macarlardan hep korkarım 1-0 yenilcez gibi geliyo umarım yanılırım
trt de pazar günü stadyumda avrupa şampiyonası elemelerindeki maçları gösteriyodu işte programı sunan adam şöyle dedi artık dünyadakı bütün takımların bir sistemi var fln dedi tam geçiyodu ki mehmet demirkol:valla türk milli takımının bir sistemi fln yok dedi çok güzel konuştu ama ben macaristanı yeneriz diye düşünüyorum bekleyip görecez
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
hakan şükür,ibrahim üzülmez,servet bu üçüyle maça çıkarsak beraberliği zor kurtarırız..
Bunlara ek olarak formsuz bir tuncay ve emre ikilisi olursa işimiz çok zor...
farklı kazanarız 3-1 veya 4-1 gibi..
Yok mu benden başka Hakan Şükür'e küfür etmek için maça giden yav?
Oynadığımızz futbola bakılırsa ben de net skor alacağımızı düşünmüyorum
Bugün kadroda Emre aşık ta var bu adam kesin kart görecek ahanda buraya yazıyorum
birde lütfen Aurelio yu istemeyenler bugün orta sahayı iyi izlesinler
son olarak Ramazan Ayı Hepimize hayırlı olsun barış kardeşlik nasip etsin
Başarılar milli takımımıza
alırız diye düşünüyorum kendi evimizde uzun zaman sonra taraftarımıza karşıyız ambians müthiş olcak bence
tek korkum fazla motivasyonla deli gibi saldırıp defans güvenliğini bırakmak. dengeli oynarsak mutlaka yeneriz. erken gol bulursak fark bile olabilir.
en az 5 tane atarız..
yenilirsek fatih terim parçalanır. yenersek yer gök parçalanır. berabere kalırsak içim parçalanır. fark yersek seyirci parçalar. fark atarsak yine seyirici parçalar.
kısaca tek bir çıkar yol var... KAZANICAZ.....
yalnız bir galatasaraylı olarak servet defansta olursa korkarım gol yiyicez..
Macaristan tamamen geri yaslanmazsa daha iyi olur bizim için