arkadaşlar selamlar; aslında başlıktan da anlaşılacağı üzere türkiye ligindeki play-off' kaldırmak için bir yama aramaktayım (orjinal güncellemelerle olduğunu biliyorum lakin orjinal güncelliyemiyorum... inşallah 2013'e)
bir kaç yama buldum fakat stabil değil... çeşitli problemler çıkarıyorlar (itibarın artmaması, ligin avrupa kupalarına takım göndermemesi, şampiyonların görünmemesi, kart cezaları ayarlarının bozuk olması, vs vs vs.. zannediyorum bu yamalarda editörden yeni bir lig oluşturulmuş fakat tüm ayrıtnılar ve ayarlar düzgün yapılmamış...)
artık imanım gevredi play-off'tan, oyuncularımı dinlendiremiyorum, çalıştıramıyorum hep maç hep maç...
şayet bilen olan varsa gerek burdan gerekse "PM"den (burdan uygun düşmez ise) yardımcı olursanız sevinirim... öyle yani...
not: "http://forum.donanimhaber.com/m_63585571/tm.htm" linkinde daha önce tartışılmış evet, lakin çözüm yok bu sebeple hem güncel hem yorumlardan arınmış sadece çözüme yönelik yeni bir topic açıyorum şayet admin kardeşler uygun görmezse boynumuz kıldan ince (lafımız da kılıçtan keskin, ... kafiyeli oldu, nerede duydum ben bu lafı yaa?)