Şimdi Ara

Türkiye kupasını kazanmanın yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar gecenin bi vakti canım sıkıldı ve saçma sapan bi konu açayım dedim
    Şimdi biliyorsunuz niang dia stoch ve yobo bunlar bu sene gelen ve fenerbahçenin kupayı 30 yıldır alamadıgını bilmeyen kişiler.Eğer biz bunlara bu kupa olayından bahsetmezsek onlar da üzerlerinde baskı olmadan oynayıp bu kupayı kolayca kaldırmamıza yardımcı olabilirler.Ben yönetim tarafından artık böyle totemlerin denenmesi taraftarıyım yoksa başka türlü alamıcaz bu kupayı.Ya da kupayı almak için kadıköyde galatasaraya bile kaybedebiliriz sırf totem olsun diye :)

• aynen aynı nasıl lig maçına çıkıyorsak tk maçlarına da öyle çıkmamız gerekiyor. çok gereksiz baskı oluşturuyor 'bu yıl mutlaka kazanmalıyız' düşüncesi.

zaten 30 dur kazanamıyoruz 1 kere daha olsa ne olur?
  • Daha 30 olmadı sanki 28 fln olmalı :))
  • Fener Gol Gol Gol, 30 Yıl Oluyor
  • Boşver...

Yine almasakta olur...

Önemli olan lig şampiyonu olup Şampiyonlar Ligi'ne doğruıdan katılmak...

Gerisi hikaye...

Türkiye Kupasında kaybettiğin bütün para ve prestiji Şampiyonlar Ligi'nde kazanıyorsun...

O yüzden kupayı almasakta olur diyorum...

İsteyen buyursun alsın...

Bu sene o buyurup alanların halini de gördük...

quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Evet arkadaşlar gecenin bi vakti canım sıkıldı ve saçma sapan bi konu açayım dedim
    Şimdi biliyorsunuz niang dia stoch ve yobo bunlar bu sene gelen ve fenerbahçenin kupayı 30 yıldır alamadıgını bilmeyen kişiler.Eğer biz bunlara bu kupa olayından bahsetmezsek onlar da üzerlerinde baskı olmadan oynayıp bu kupayı kolayca kaldırmamıza yardımcı olabilirler.Ben yönetim tarafından artık böyle totemlerin denenmesi taraftarıyım yoksa başka türlü alamıcaz bu kupayı.Ya da kupayı almak için kadıköyde galatasaraya bile kaybedebiliriz sırf totem olsun diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Fener Gol Gol Gol, 30 Yıl Oluyor

Sonra fener gol gol 2 kupa geliyor tık yanlış anons..
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Fener Gol Gol Gol, 30 Yıl Oluyor

Sonra fener gol gol 2 kupa geliyor tık yanlış anons..

ceeemm sen misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger kupada Bjk ile karşılaşmazsa fener kupayı alma olasılığı cok yüksek
  • 31 sene kazansınlar bari bi anlamı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Boşver...

Yine almasakta olur...

Gerisi hikaye...

Türkiye Kupasında kaybettiğin bütün para ve prestiji Şampiyonlar Ligi'nde kazanıyorsun...

quote:

Evet arkadaşlar gecenin bi vakti canım sıkıldı ve saçma sapan bi konu açayım dedim

Kazanan Trabzonspordu en son ve hallerinde ne var onu anlamadım :) Adamlar gayet iyi oynuyor ve yollarına devam ediyor.Sizide yenmişlerdi zaten.Gerçi iyi olmasalar bile insan aynanın karşısına geçip bakmazmı durumumuz ne diye sormazmı? Ben bunları söylemiyorum çünkü bir Galatasaraylı olarak durumumuz iyi değil ve kendimiz toparlanmadan etrafa laf atmak olmaz

• fener kupayı alınca neyle dalga geçilecekse.
    evet fenerbahçe kupayı 28 yıldır alamıyor ve son senelerde hep finalde kaybetti.
    ama kupayı almaktansa 2. olup her sene şampiyonlar ligine gitmeyi yeğlerim. ( gerçi onuda ne kadar yaptığımız şüpheli)
  • geçen seneki final şampiyonluk maçından sonra olsa diğer avrupa liglerinde olduğu gibi kesin alırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Boşver...

Yine almasakta olur...

Gerisi hikaye...

quote:

doğru onların halini gördük size resmen kan kusturdular hem kupayı hem de şampiyonluğu elinizden aldılar gittiler liverpolla başa baş oynayıp yenildiler öyle paok, young boys gibi 3. sınıf takımlara rezil futbollan elenmediler sonra lige geldiler sizi darma dağın ettiler ayrıca o takımda her sene sizin yapdığınız transferin belkide 3/1 ini bile yapıyodur.kesinlikle doğru diyiyosun herkezin halini çok net görüyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.