Şimdi Ara

Türkiye kupası sponsoru Fortis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mensubu olduğum kurumun , Türk futboluna kaynak sağlayacak böyle bir yapıya katkıda bulundugu için ayrıca sevindim..

Belçika'da Anderlecht , Hollanda'da Feyenord'un da sponsorlıgını yapan Fortis'in önümüzdeki senelerde inşallah forma reklamlarımızda da görürüz zira avea'nın logo konseptini hiç begenmiyorum :)

• Maillerde sıkca geçen fortisin kimyasal silah üretimindeki desteği ve pkk ile yardımı olup olmadığı hakkında bilgi verebilirmisin. Ben detaylı bir bilgi edinemedim o yuzden sordum.
  • Fortis'in malezya'da bir mayın fabrikası ile ortaklığı oldugu maili bize de ulaştı , fabrikanın PKK ile bağlantısı yok , ancak fabrikanın ürettiği 2 model mayın PKK tarafından da kullanılıyormuş , muhtemelen silah tacirleri aracılığı ile bu mayınları alıyorlar..

Bize verilen bilgiye göre Fortis'in bu fabrika ile bir bağlantısı yok.Zira Fortis'in yapılanmasında asıl amaç Finans sektöründe Avrupa'nın en büyük şirketi olmak(şuan 9.) Bu yüzden yatırımlarını bu sektöre yapıyorlar..Türkiye'de Dışbank'ın satın alınması da bu amaca yönelik bir hareket..

Soruna kişisel olarak cevap verebilirim çünkü kurumun oraya ortak oldugunu ya da ortak olmadıgını belgeleyemem , şifahen kendi ianandığımı söylemek gerekirse , ben bu tip bir ortaklığın olduguna inanmıyorum..Fortis gibi büyük bir kurumun hem konu olan olay da başrole sahip olup da hem de Türkiye'De yatırım yapmasını ben pek mantıklı bulmuyorum..Açıkçası kurum içerisinde de pek ciddiye alınmadı bu haber..

• Peki kupanın adı ne oluyor bu arada.isim değişmiyor mu.Turkcell süperlig olduğu gibi yani.
    fortis kupası?
  • Türkiye Kupası'nın yeni adı: Fortis Türkiye Kupası

Türkiye'de büyük ses getiren lansman kampanyasının hemen ardından Fortis'ten bir büyük bomba daha: Fortis, Türkiye Kupası'nın sponsorluğunu üstlendi. Kupanın yeni adı Fortis Türkiye Kupası oldu. Ülkemizde 7'den 70'e herkes tarafından çok sevilen futbola destek vermek amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu ile anlaşma imzalayarak Türkiye Kupası'nın.......
  • En büyük katkıyı biz yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 14 Aralık 2005, 13:06:54 >
  • kaçpara vermişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
    @jeremy hocam ben seni hsbc de diye çalışıyor biliyordum
    dip not: işlerinde basarılar (pm atmaya gerek kalmadı )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.