Potanın filesini kesiyorlar :). Son 3 yıldır kupayı alıyoruz. Tebrik edelim aslanlarımızı.
Haftasonunun provası geldi bi anlamda
Tebrikler .
İlk periyotta farkı 12ye kadar çıkarınca bu iş bu kadar kolay olmaz rehavete kapılmamak lazım dedim. Son periyotta iyi götürüyorduk ama rakip pes etmedi.
Türkiye Kupası bize ters
quote:
Orijinalden alıntı: Jst1907
Tebrikler .
İlk periyotta farkı 12ye kadar çıkarınca bu iş bu kadar kolay olmaz rehavete kapılmamak lazım dedim. Son periyotta iyi götürüyorduk ama rakip pes etmedi.
Türkiye Kupası bize ters
Sağolasın hocam...
Üçüncü periyot çok fenaydı Üçüncü çeyrek bittiğinde dedim bu maçı kaybettik burdan çeviremeyiz ama kazandık Allah'tan.
Güzel maçtı ama.
Türkiye kupası ve Fenerbahçe aynı cümle icinde geçiyorsa o cümlenin yüklemi mağlup olmaktır.
maçı nereden izlediniz?? Genelde FB-GS maçlarını FBtv yayınlardı ama bugün başka bir program vardı.belki Türkiye kupası maçı olduğu içindir
quote:
Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam
maçı nereden izlediniz?? Genelde FB-GS maçlarını FBtv yayınlardı ama bugün başka bir program vardı.belki Türkiye kupası maçı olduğu içindir
Tbf'nin sitesinden izledim ben
quote:
Sports Tv
Sports tv yayınladı maci.
Helal Dişi Aslanlar
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
quote:
Sports Tv
teşekkürler bilgi için.
Tebrik ederim
Türkiye kupasi yine olmamış
3.periyot açtım ben de, ilk 5 dakika da hiç sayı atamayınca kapattım bir daha.
İlk periyottaki Fenerbahçe çok iyiydi, maç zora girmişken Prince çıktı ve ekstra basketlerle maçı dengeledi. Sonra da Fowles çıktı sahneye ve bitmeyen azmimizle kazandık maçı.
İki takıma da tebrikler.
Ama en büyük tebrik Sarayın Sultanları'na!
abdi ipekçideki hezimete ugradıgımız maça tribünde şahit olunca bu maç için ümitli değildim fazla ama takım ceyhuna ragmen kazandı helal disiaslanlara
Ana konu varken gerek yoktu ama olsun artık. İyi galibiyet, keşke alba da oynayabilseydi inanıyorum ki daha kolay geçerdi maç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme