Şimdi Ara

Turkiye'deki ilk Cruze...Fotograflar&Izlenimler (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
17.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkiye'deki ilk Cruze...Fotograflar&Izlenimler
  • q

• q

• emre arabn hayırlı olsun siyah süper duruyor bu arabada, senden isteğim geceleyin iç kokpitini çekersen çok sevinirim gece görüntüsünü merak ediyorum
  • ok en kisa zamanda cekecegim..
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun. Plakaya şu ufak nazarlıklardan yapıştırın. Aracınız çok güzel görünüyor. Güzel günlerde keyifle kullanın
  • quote:

pascal_emre ok en kisa zamanda cekecegim..

valla hayalini kurup duruyoruz sorma bide gece görünüşü görelim haziranda kısmetse bir siyahta ben alıcam
  • Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...

1) Aracınızda ses yalıtımı nasıl?Motor ya da yol gürültüsü ne durumda ?
    2) Yol tutuşu deneme imkanınız oldu mu?ESP nin devreye girmesine gerek kalıyor mu(ESP aracınızda var ama ESP ye mumkun oldugunca az gerek kalmalı malum.)

Tşk...

quote:

Orjinalden alıntı: pascal_emre

herkese yeniden merhaba,

Benim arabanin fotograflarini ekliyorum..

Cok fazla polemige girmeden ve durustce araba ile ilgili dusuncelerimi soyleyecegim..

- Herseyden once arabanin tipi cok guzel...Bizim otoparkta tesaduf eseri bir civic ve corolla yanyana iken benimkini yanlarina cektim..valla kimse kusura bakmasin ama tip olarak Cruze her ikisinden de kat kat daha guzel..Hele ki toyotodan...

- Aracin kokpiti ozellikle gece kullanirken gece isiklari da yaktiginda turkuaz turkuaz cok guzel gorunuyor...Ic plastik malzemesi bekledigimden daha kaliteli..Kokpitteki piano black bolumler de oldukca havali goruluyor..

- Aracta arka hoperlorler yok dogru...Bu benim sinir oldugum bir durum..

- Kokpit bilgi ekraninin 2 satir olmasi hakkaten beni de ilk baslarda cok sogutmustu aractan..Buradaki arkadaslar bilir..Ama ne bileyim simdi o kadar kusur kadi kizinda da bulunur diyorum sanirim..Bilmem, beni artik cok rahatsiz etmiyor..

- Aracta 17 lastik olmaliydi...Bunu bilir bunu soylerim..

- Triptonik vites olmasi cok iyi...

- Aractan yuksek performans bekleyenler hayal kirikligina ugrar ve bu arabadan mumkunse uzak dursunlar..Ozellikle yokus yukari cok hantal kaliyor...Nerdeyse 1.400 kilo bir arac tabi 113 beygir yetmiyor bu kesin..Ama kendi adima konusuyorum yine, arabadan yuksek performans bekleyerek almadim ben...O yuzden hicbir hayal kirikligim yok bu konuda..

- Otomatik vites 11.4 civarinda yakiyor su an icin...Bu zaman gectikce biraz dusecektir ama 10.5 un altina dusecegini sanmiyorum..Yakit olarak bekledigimden fazla yakacak bu da kesin..

- Arabaya bindiginizde koltuklar sizi tam sariyor..Ben kendimi kesinlikle compact bir aracta gibi hissediyorum,cok hosuma gidiyor...

Kisacasi Araba HAVALI kardesim kim ne derse desin

Daha once de yazmistim yine yaziyorum...

Ben corolla comfort icin kapora bile vermistim...Onun yerine bunu aldim...

Comfort duz vitesti..Celik jant yoktu..ESP yoktu...6 airbag vardi..Park sensoru yoktu...35.400 TL idi

Cruze otomatik vites...Alasim jant...Esp var...8 airbag var...Park sensoru var..32.000 TL

Ben dogru bir karar verdigime inaniyorum...Ve gercekten arabami cok seviyorum...

Allah hepinize benden daha guzel arabalara binmeyi nasip etsin arkadaslar...Hepinize iyi dilekleriniz icin de tek tek tesekkur ederim...Sormak istedikleriniz olursa elimden geldigince yardimci olurum..

• 32000 TL ve böyle donanımlı sıfır bir araba çok iyi gerçekten Hayırlı olsun aracınız.
  •  Turkiye'deki ilk Cruze...Fotograflar&Izlenimler

Keşke bu tip olan modeli gelseydi Türkiye'ye bu model çok daha güzel özellikle ızgarası
  • hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanrıfkı -- 29 Nisan 2009; 12:19:41 >
  • @pascal_emre park sensörü falan taktırmayı düşünüyorsan servise 2 kişi mi gitsek fiyat almaya,daha uygun fiyatlı olur

edit:park sensörü varmış dikkatli bakınca gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 29 Nisan 2009; 12:33:44 >
  • Hayırlı olsun
  • Herkese iyi dilekleri için yeniden çok teşekkür ederim.

Alperen-hakkı; aracın ses yalıtımı gayet iyi..Ön kaputa zaten izolasyon yapmışlar...Bu güne kadar en yüksek 130 yaptım arabadan ses çıkmıyor...Fısıltı ile bile konuşabilirsiniz..Ama mutlaka teste çık, çıkmadan benim söylemlerimle hareket etme

Aracın motor sesi özellikle düşük hızlarda devir verdiğinizde spor araba sesi gibi.... bazen fazla duyuluyor...Ama öyle rahatsız eden bir ses değil..

Aracın yol tutuşunu beğendim..Ufak direksiyonla da araca tam hakim olduğunu hissediyorsun...Burada test sürüşü yapan bazı arkadaşlar da beğenmiş yol tutuşunu..ESP yi şu ana kadar hiç denemedim açıkçası...Vites kolunun yanında düğmesi var istenildiği zaman devreye sokulabiliyor..

Burak0708; evet abicim arka park sensörü donanınma var zaten

oKAN34; kusura bakma ya unutmuşum gece çekmeyi , bu gece çekip yarın eklerim siteye..

Not: Araçta karter koruma yok bu arada, ben aracı almadan taktırdım KDV dahil 200 TL ödedim bilginiz olsun..

Not 2: Araçta beni tek rahatsız eden konu benzin...11.4 gösteriyor hala böyle giderse otopark aracı olur

• Emre tekrar hayırşı olsun. Yakında lpg takılır sanırırm araca. :) Ses konusunda teyidin için teşekkürler, gerçekten ben de yol sesi konusundaki başarısına inanamıştım hatta acaba test esnasında tam farkına varamadım mı demiştim yol sesinin.

Beyaz asfalt olan mıcırlı yolda yol sesini çok merak ediyorum bu aracın orada da aldığı ses sınırlıysa bravo diyeceğim.
  • http://www.e-otodergi.com/

adresinden mayıs sayısını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu sayıda Sunroof'lu Cruze LS AT deneme sürüşü var.
  • arkdaşım esp deneyemessin zaten .esp otomatik devrede düğmeye bastıgında kapanıyor unutma
  • Cevaplarınız için cok tşk...

Tekrar hayırlı olsun.....

quote:

Herkese iyi dilekleri için yeniden çok teşekkür ederim.

Alperen-hakkı; aracın ses yalıtımı gayet iyi..Ön kaputa zaten izolasyon yapmışlar...Bu güne kadar en yüksek 130 yaptım arabadan ses çıkmıyor...Fısıltı ile bile konuşabilirsiniz..Ama mutlaka teste çık, çıkmadan benim söylemlerimle hareket etme

Aracın motor sesi özellikle düşük hızlarda devir verdiğinizde spor araba sesi gibi.... bazen fazla duyuluyor...Ama öyle rahatsız eden bir ses değil..

Aracın yol tutuşunu beğendim..Ufak direksiyonla da araca tam hakim olduğunu hissediyorsun...Burada test sürüşü yapan bazı arkadaşlar da beğenmiş yol tutuşunu..ESP yi şu ana kadar hiç denemedim açıkçası...Vites kolunun yanında düğmesi var istenildiği zaman devreye sokulabiliyor..

oKAN34; kusura bakma ya unutmuşum gece çekmeyi , bu gece çekip yarın eklerim siteye..

Not: Araçta karter koruma yok bu arada, ben aracı almadan taktırdım KDV dahil 200 TL ödedim bilginiz olsun..

Not 2: Araçta beni tek rahatsız eden konu benzin...11.4 gösteriyor hala böyle giderse otopark aracı olur

• quote:

Herkese iyi dilekleri için yeniden çok teşekkür ederim.

Emre Bey,

Herkes size farklı farklı isteklerde bulunuyor, sorular soruyor. Ben de aracın anahtarı hakkında bilgi istesem, fazla olmuş olur muyum acaba?

Anahtar katlanabiliyor mu? Üzerinde hangi tuşlar var? (Bagaj açma vs.) Bir de eğer mümkünse bir resmini çekip ekleyebilirseniz çok sevinirim.

Keyifli sürüşler...

• Anahtar katlanırdı bunu biliyorum. :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.