Şimdi Ara

Türkiye'deki durumun aksine Mazda Avrupa niye bu kadar popüler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mazda alması riskli, adamlar haklı servis yok, sanayi olsa usta skyactiv motordan ne kadar anlıyor ?
  • reklamı yok, bayi ağı doğru düzgün değil, servisleri çok yok, bilinirliği yok, yok oğlu yok, insanlar rüyasında görüp mü alacak arabayı, mazda nın bizim ülkemizde satmak gibi bir amacı kaygısı yok, bu yüzden satılmaması çok normal, doğuş öyle ya da böyle o araçları satmak için yığınla tanıtım parası harcıyor, ağzımızın içine kadar sokuyor araçları, haliyle de satıyor, bugün mazda yı doğuşa ver satması için çatır çatır satar
  • Mazda türkiye ne yapıyor bilmiyorum allah bilşr birsürüde çalışanı vardır biraz üstüne düşülse gerçekten türkiyede yıldızı parlayacak bir marka olur. 90 lı yıllardaki satış rakamlarını yakalar, haa şimdi diyolar ya bizim çok satma gibi derdimiz yok bi mercedes bile reklam yaparken bir bnw reklam yaparken sen neden yapmıyosun? Az sat ama marka bilinrliğini arttır. Sor şu anda türkiyedeki insanların çoğuna mazda nın ne olduğunu bilmiyorlar, ben arabayı aldım çoğu insan ambleme baktı baktı anlamadı ne marka bu diye soruyorlardı. Bakıyorum bazı dizilere araç veriyorlar showdaki ilişki durumu karışıkta siyah mazda3 ile siyah cx3 var ama gel gelelim amblemler kapatılmış insanlar bunun ne olduğunu nerden anlacak yollarda yok, reklamı yok yok oğlu yok cx 3 çıkalı bir sene olcak daha bugün ilk defa gördüm yolda. Tamam belki mazda çekilmez türkiyeden ama böylede olmaz ki yaa, servis ağını arttır koskoca izmirde birtane bayi- servis var onlarda allahlık yani, acilen mazdanın türkiyeyi gözden geçirmesi lazım bukadar büyük bir ülke yabana atılamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ohooo kimsenin dünyadan haberi yok.
    http://www.henleystandard.co.uk/lifestyle/story.php?id=1350111
    Avrupa ülkelerinde otomobil vergileri karbondiyoksit salınımlarına göre belirleniyor. Mazda'nın yeni skyactive motorları bu konuda çok başarılı. Örneğin 2.2 lt dizel motoru 1.6 dizel motorlarla aynı vergi diliminde. E haliyle tercih ediliyor.
  • mazdanın 2.2lik çok güzel bir dizel motoru var, a3 1.6tdi, bmw116d, mazda3 2.2 SKYACTIV-D 150hp, bu 3 araç hemen hemen aynı fiyattan satılıyor avrupada, avrupada olsa 1.6 dizel yerine 2.0 dizel tercih ediliyor, ama o motorla buraya mazda3 getirseler 320d fiyatına satmak zorunda kalırlar
  • Mazda Avrupa'da uygun ve ucuz fiyattan satıyor ve 15-20000km'de bir servis istiyor.

Ama Türkiye'de 10-15000TL yüksek fiyat çektiği için ve 6 ayda bir servis gibi çakallıklar yaptığı için aklıbaşında kimse almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 1 Aralık 2015; 23:19:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.