Şimdi Ara

Türkiye'deki cep telefonu ağı, deprem sonrasında sınıfta kaldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
1
Favori
7.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreeRun

haarp baz istasyonlarındaki elektromanyekik alanın tamamını emdiği için bu kesintiler oldu

Aynen. Haarp arkasında kim var? Amerika. Onun arkasında da İsrail. Suçluyu bulduk
  • Depremden birkaç dakika sonra teyzemi arayalım dedik.Bi yandan annem bi yandan ben aramaya çalışıyoruz,arıyor gibi gösteriyor ama arama başarısız diyor.Turkcell bence reklamlarındaki güçlü çekim kalitesi saçmalıklarını kaldırmalı.
  • almanyayla rakip olanlara bak sen, peh peh peh; kriz yönetiminin ne olduğunu bilmiyoruz

• zaruri olan da arıyor fuzuli olan da arıyor. bi panik olmayın. o zaman zaten sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

bu yüzden uydu telefonum var.

uydu telefonu olsa kime ulaşıcan? normal hatlar hariç

ailemde var hocam

vay be. helal olsun belediye telsizi gibi takoz ile mi geziyor ailen yanında

birazcık bilginiz olsun.
    http://www.iridium.com/default.aspx

• Gidip telefona 1-2 bin lira para verin daha siz. Böyle devam.

• ulan hala bu durumu savunan bile var böleleri varken adamlar niye yatırım yapsın bunun gibileri çıkar saçma sapan açıklama yapar olay kapanır bu kadar basit

• Burası TÜRKİYE
  • Türkiye hangi konuda sınıfta kalmadı ki

İnternet fiyatları

İşçi ücretleri

Fahiş akaryakıt fiyatları

Fahiş dolaylı vergi
  • Yine sınıfta kaldık ..

• Sevgilimden haber alamadım, Allahtan aynı yerdeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma sapan reklamlara harcayacakları parayı altyapıya harcasalar keşke.
    hem pahalılar hem de altyapıları yetersiz.
  • avea da sorun yoktu deprem aninda arama yaptim

• Kaderinde ölüm olan bir toplumdan bahsediyoruz.. afet zamanında iletişimde neymiş ..

• bugün Türkcell e ettiğim küfürün hadde hesabı yok

• 300 kişilıik bir lokantanız olsa ama günde ortalama aynı anda 50 kişi yemek yiyor olsa ve yılda sadece 1 kere 300 kişi aynı anda geliyor olsa o lokantada 300 kişiye yetecek kadar garsonu 365 gün çalıştırırmısınız. her gsm operatörü örneğin istanbulda tüm aboneleri aynı anda görüşme yapacak altyapı kursa şu an ödediğinizin 4-5 katı fatura ödemek zorunda kalırsınız. böyle bir altyapıyı da mevcut fiyatlardan sunarsa zaten gsm operatörü olma işi stabil omaz bu işi kimse yapmaz. az hesap yapın sonra yorum yazın. hiç bir firma operatör banka işletmeci max iş hacmine göre plan yapmaz yapamaz.

• Büyük bir depremde, alt yapıya zarar gelse o zaman ne olur düşünemiyorum bile...
  • Bence artık şu çekim zırvalamalarından, yok benim internetim daha hızlı demekten vazgeçip altyapı geliştirilmeli. Hem operatörler için böyle hemde internet servis sağlayıcıları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Ben her zaman 50TL'lik paket aldığım için fark etmiyor

sen çok yanlış gelmişsin kardeş.

---

stadyum vb kalabalık yerlerde bile internete erişim sıkıntılı olabiliyor çoğu zaman.

sen anlamamışsın arkadaşı ,, ben 50 liralık sevişiyorum ailem yok demeye getiriyor... hala anlamadıysan
  • bütde geçer abisi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.