Türk insanı durmayı ve tepki göstermeyi bilmiyor. Ben de bilirim yeni iphone almayı, ki öğrenciyim birazcık zorlasam babamı iPhone X alır ama almıyorum eskisiyle idare ediyorum çünkü 6,5 bin lira vermek istemiyorum. Araba fiyatları artıyor insanlar buna bağırıp çağırıp isyan ediyor ama kredi çekip arabasını gene de yeniliyor. Fiyatların artmasına tepki göstermek isteyen almasın. Zorunluysa da muadili olan daha ucuz ürünlerden alsın. F/P oranı artık gitti yerini en pahalıyı alayıma bıraktı. Bi iki kişiyle bu tepki gösterilmez genel olarak fiyatı abartılı artan ürünü almazsak insanlar eskileriyle idare ederse fiyatlar düşer zaten.
Şu kadar yazı yazdım kısaca şunu özetlemek istedim ama insanlar beni parti üyesi yaptı kardeşim. Şimdi ona buna FETÖcu diyenlerden ne farkları kaldı merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Kötününİyisi
quote:
Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil
Dolar 4 tl olmus ve bız herseyımızı ıthal ederken ekonomımız kotu değil diyen varsa dıyecek bırsey yok.
Ben cok uzuluyorum halımıze ve korkuyorum daha gencız hayata yenı atılacaz ama gelecekte ne bekledıgı belırsız.
Hocam herşeyimizi ithal ederken diyorsun da ihraç edebileceğimiz neyimiz var ? Bor deme gülerim. Tarım ürünleri Türk halkına yetmiyor. Teknolojik olarak zaten geri plandayız ham madde yok ürün yok. Ne ithal edelim hava mı ? Biraz işin kökeni in ve atalarımızın 1 meridyen aşağıya yerleşmediğine üzül bence.
Hocam dalga mı geçiyorsunuz ben de birşey üretmediğimizden yakınıyorum zaten. Hava ihraç etmeyeceğiz herhalde! Coğrafi konumumuz bizden ileri de olan bir çok ülkeden daha iyi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme