Şimdi Ara

Türkiye'de Yakında Deprem Beklenen İller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaiMei

    Bak İrene kasırgası dedin paranoyaklığım depreşti şimdi Çünkü 95 yılındaki illüminati oyun kartlarında, bu tür kasırga felaketlerinin olacağını öngeren bir kartımız var Haa, paranoyanın arttığının ben de farkındayım çünkü oyun kartlarında paranoya diye bir kart da var

    Şaka bir yana, siz tasvip etmeseniz de ben her şeyin ardında ABD parmağı aranmasını hoş karşılıyorum. Aksi hali daha tehlikeli çünkü. Bahsettiğim türde güçlerin, insanların bizi paranoyak hale getirmek istediği su götürmez bir gerçek. Fakat burda çelişkili durumlar oluşuyor. Paranoyadan kaçarken, bazı geçekleri inkar da ediyor olabiliriz. Paranoyanın insanlar üzerinde egemen kılınmaya çalışılması, bu gibi gerçeklerin "paranoya" olarak adlandırılıp üzerinde durulmaması ve düşünülmemesi için olabilir mi? Evet belki bu da bir paranoyadır, belki de değildir İşte bu yüzden düşünülmesi, kestirip atılmaması gerekiyor. Çünkü kesin karar veremeyeceğimiz ama çok önemli konular. Bence şüphecilik iyidir.

    Ama mesnetsiz şüphecilikle çoğu zaman ben de karşılaşıyorum çok itici ve çocukça, haklısınız. Bu dünyayı yöneten insanların gücüyle alakalı tabi, gözü korkan insan paranoyaklaşıyor dediğiniz gibi. Gidip de bilmem nerdeki depremi HAARP'ın yaptığını nasıl hangi belgelerle iddia edebilirsin ki? DOĞALCI arkadaşlar daha anlayışlı, meraklı ve araştırmacı olursa, YAPAYCI arkadaşlar da daha az kesin konuşup daha mesnetli iddialar ve şüpheler ortaya atarlarsa sanırım sorun olmaz.

    Haa unutmadan, Şili'de de çok dalavere döndürmüştür ABD bu arada. Halkın kaynaklarını elinden alarak uydu bir hükümetle ülkenin afedersiniz anasını bellemişlerdir. Şili veya başka bir Güney Amerika ülkesinde, bu kıtaya umut aşılayan mutlu sonla biten ABD karşıtı bir halk zaferi de vardı. Geçen bir belgeselde izlemiştim. Haiti ve virjinya hakkında bilgim yok. Ben bunu araştıracağım mesela, kulağa saçma da gelse...

    Hocam bak bu yazınla giderek ortak bir noktada buluşmaya doğru gittiğimizi farkettim. Ben makul adamım, akla yatkın ve yeterli ipuçlarıyla iddianızı desteklerseniz ben ikna olurum ama ikna olmadan önce karşı görüş ne diyor, ona da bakarım.

    Şüphe iyidir, bu konuda hemfikiriz, yeter ki paranoyaya dönüşmesin.

    Şüphe edelim ama ipuçlarımızı değerlendirirken nesnellikten de uzaklaşmayalım.

    Şili konusunda ise sana %100 katılıyorum. ABD orda affedilemez fırıldaklar döndürdü. Belki hala döndürüyor (bilemem tabii, elimde veri yok)

    Yalnızca orada mı? El Salvador'da Arjantinde, Bolivya'da... ABD Güney ve Orta Amerika'yı hep arka bahçesi gibi gördü, bunda hemfikiriz.

    Hemfikir olmadığımız nokta şu: Siz ABD'ye sahip olup olmadığını bilmediğimiz olağanüstü bir güç vehmediyorsunuz bense etmiyorum, ABD'nin iddia edildiği kadar erk sahibi bir devlet olmadığını düşünüyorum.

    ABD'nin pislik emelleri konusunda sizinle çoğu konuda hemfikir olurum ama ABD'nin gücü konusunda maalesef hemfikir olamıyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaiMei



    Şirkette youtube yasak, evde bakarım artık...

    Edit: kısaltma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tralles -- 4 Kasım 2011; 16:55:18 >
  • Mesajım neden silindi acaba? Konuya hiç de aykırı değildi, deprem ardındaki güçlerden bahsediyorduk.

    Kimi rahatsız etti acaba, bir açıklama alabilir miyim? İşin içine fetoyu katınca kızdırdık heralde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaiMei -- 4 Kasım 2011; 18:04:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.