Şimdi Ara

Türkiye'de üniversite olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=B3greNCHrtw

Celal Şengör sadece düşük anadolu üniversiteleri değil boğaziçi,odtü,bilkentin bile üniversite olmadığını söylüyor.
    Bunun araştırma yapan ve bunu sunan bir sistem olmadığından(üniversite tanımı) dolayı olduğunu söylüyor.

Lisans öğrencisi için araştırma çok önemli sayılmasa bile lisedeki eğitim sistemi ve ösym sınavlarından eğitim kalitesinin de çok iyi olamayacağı tahmin edilebiliyor. Bunları düşününce yurtdışı üniversitelere mi baksam diyorum. 4 yıl az bir süre değil.

Baya mağara bir konu ama sıralama hesaplamak yerine bunu tartışsak daha iyi bence.

• doğru da elden bir şey gelmiyor gidecez bir yere
  • Money money money

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırınca ucuz ve kaliteli alternatifler bulunabilir bence.
    Bazı avrupa üniversitelerine 1k dolar altı fiyata girebiliyorsunuz. Tabii yaşam mastafları falan da var ama part time iş ile halledilir. Geriye en büyük sorun olarak dil kalıyor, bölüm dili ingilizce değilse en az 1 yıl dil kursuna harcamak gerekecek.
  • Şu balon herife prim vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam qs subject sıralamasından bakıyorum. ingilizce olanlar(amerika vb) 50k dolar civarı. ingilizce olmayanlar 2k dolar altı ama dil zorunluluğu var. sınav yerine dil mi çalışsaydık acaba
  • K.Dot kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de üniversite olmaması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.