Şimdi Ara

Türkiye'de Suv kullanan kitle (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
16
Favori
25.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    Tahmin etmiştim..
    Keşke fırsatınız olsa sonra tekrar yorum yapabilseniz
    Eminim çok farklı düşünceleriniz olurdu.

Ülke olarak çok seviyoruz deneyimlemedigimiz ürün yorumlarını.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 11 Kasım 2019; 14:13:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Görünüyor tabi ki.gercek bir foto o.
    Bunun dışında ekranı özelleştirme şansınız da mevcut.

Aracı (sürüş yardımcıları) sola al, sağa kadran koy, veya yil bilgisayarı ekle (tüketim verileri vs)..
    Renk teması da seçme Şansınız var.. Kırmızı beyaz mavi tonlarında..

• bizdekiler asfalt jipi, gerçek suvlar lada niva, land rover, mercedes g gibi araçlar
  • Suv kullananlarin çoğunluğu barzodur gözümde. Nerde haybiyeden para kazanmış gösteriş meraklısı varsa suv kullaniyor. Oturduğum sitede suv kullananlarin hepsi minyon tipli meymenetsiz tipli bay ve bayanlar. Tarla arazi satıp koşa koşa suv aliyorlar. Toplasan bir senede 100 km toprak yola girmemişdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

S max o kadar yüksek değil, belki çoğu kriteri karşılar ama suv da seçenek çok. Dışarıdan kim ne der diye de seçimlerimizi daraltmanın anlamı yok açıkçası. Sonuçta insanlar büyük ölçüde duyguları ile alışveriş yapıyorlar. Avrupa pazarında da suvlar iyi bir pazar sahibi oldu. Hatta bence station wagon araçların yerini almaya başladı.

Alıntıları Göster
    eğer yerden yüksekliği kastediyorsanız son 10 yılda türkiyenin hiçbir noktasında arabalarımın altını vurmadım (auris,astra j sedan) iç yüksekliği ve genişliği ise bu baby suv ların hayal bile edemeyeceği genişliğe ve değişkenliğe sahip. ayrıca dışarıdan ne derler diye düşünmeyen biri (özellikle çocuklı aile babası) bu suvumsular yerine mpv düşünür çünkü dışarıdan en çok laf bunu alacağına qq alsandın tıguan alsaydın diye gelir.

• Offroader kullanıcısına yanıt
    mitsubishi pajero ve nissan petrol ü de unutmayalım. bunun dışında dediklerinize katılıyorum.
  • KnoCKout kullanıcısına yanıt
    Özellikle kadınların çoğu SUV kullanıyor. Eskiden ufak arabaya binerlerdi, şimdi hepsi SUV meraklısı olmuş Yüksek diye güvende hissediyorlar herhalde.
  • isteyen istediği yerde kullanır... bundan kime ne?
    yok tarla satmış yok minyon vs vs
    isteyen tarlaya gider isteyen asfalt yolda kullanır...
    ne kadar çok kafanıza takıyorsunuz milletin bindiği aracı.
  • ne boş yapmışsınız allah başka dert vermesin
    zenginin malı züğürdün çenesini yorar gibi olmuş bu
  • Burada eleştirilecek bir durum yok. Parasını veren aracı alır ve biner. İster tipini beğenir, ister yüksek olduğundan, ister bagajı büyük olduğu için alır, kimsenin keyfinin kahyası değilsiniz.

Ben de bizim şehir içi dar sokakta apartmanda yaşayıp dev gibi 4x4 pikap alan ve hem şehirde hem doğada rahatsızlık veren off-road'cıları anlamıyorum mesela, ama böyle başlık açmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

eğer yerden yüksekliği kastediyorsanız son 10 yılda türkiyenin hiçbir noktasında arabalarımın altını vurmadım (auris,astra j sedan) iç yüksekliği ve genişliği ise bu baby suv ların hayal bile edemeyeceği genişliğe ve değişkenliğe sahip. ayrıca dışarıdan ne derler diye düşünmeyen biri (özellikle çocuklı aile babası) bu suvumsular yerine mpv düşünür çünkü dışarıdan en çok laf bunu alacağına qq alsandın tıguan alsaydın diye gelir.

Alıntıları Göster
    tercih meselesi. kötü araba değildir elbet. Ama benim tercihim olmaz mpv.

• Gereksiz bir tartışma bence, isteyen istediğini alır biner. Her insanın omuzlarının üstünde taşıdığı şey düşünebiliyor iken onlar yerine düşünmeye çalışmak boş iş.
    Suv/ compact crossover, suvcuk... ne derseniz deyin bir hava atma aracı değildir benim gözümde, hava atmak isteyen, ilgi isteyen alır premium marka siyah sedan aracını atar havasını. Amerikada çok kaldığınız için ülkeden kopmuşsunuz, bizim köylerde torosların yerini duster/qashqai ‘ler doldurmaya başladı yani öyle hava atılacak bir tarafı yok bu araçların.
    Fakat şu konuda hemfikiriz bu araçların çoğu toros’un girip çıktığı yere giremez . İnsanların da çoğu bunun bilincinde, olmayanlar içinde ben düşünüp beynimi yormam açıkçası.

• Scotty Kilmeryoutube
    6 Worst SUVs Only Stupid People Buy
    https://www.youtube.com/watch?v=-skXw0I05Jg&feature=youtu.be
    konuyla alakalı sayılır

• yüksek olmasi guzel kiloluyuz sigmiyoz diyedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tsk kendinde bu hakku buldugun icinz bb

• Duster 4x4 kullanıyorum offroad ile işim yok. Konforsuz olduğu için satıp bir mpv almayı düşünüyorum. Fakat bazen şehir içinde bile milletin lastik yaktığı yokuşlarda auto modu ile patinaj yapmadan çıkmak, kışın Ilgaz gibi karlı dağlara gitmek, piknikte yol dışına çıkıp rahatça yayılacak yer bulmak gibi avantajlarını arar mıyım bilmiyorum.

• Tebrikler bir tane daha. Yurt dışında yaşadım sorgularım en iyisini ben bilirim vakası

Elimde para olsa gider suv alırım. Sebebi hoşuma gidiyor. Kar yağarsa cikraip sürmem. Çünkü keyfim öyle buyurur. Bu kadar basit.....

• Ben de yakın zamanda 2017 Megane 4 sedandan 2018 Qashqai'ye geçiş yaptım. Nedenlerine gelecek olursam ; daha rahat iniş biniş. Kesinlikle çok farkediyor. İç mekan genişliği , bagajının kullanım kolaylığı , iç mekandaki gözlerinin sayısı yani genel olarak daha ergonomik oluşu. Oturduğum yer yeni bir yerleşim yeri yollar sürekli eşilip düzeltiliyor (son 3 aydır eşildi ve düzeltilmedi) ve bu yollarda altı yere yakın araç kullanmak cidden zor. Bu arabanın altı da çok yüksek değil tamam ama en azından standart bir araçtan yüksek. Bu sayede altını vurmadan rahat rahat kullanabiliyorum aracımı. Ben çok sevdim vallahi arabayı. Yüksekte kullanmak , içinin geniş olması(yan yana 3 kişi meganeye göre daha rahat sığıyor) güzel şeyler cidden. Ayrıca boyu da daha kısa park etmesi daha rahat. Şehir içinde kullanmak için çok ideal araçlar kim ne derse desin.
  • O kadar sormuyorlar falan diye yazmışsınız, cevabını da yazsaydınız da bilgilenseydik gardaşım.
  • X3 kullanıyorum. Xdrive... Virajları rayda gider gibi alıyorum, şehri su bastımı gemi gibi yara yara gidiyorum, park yeri bulamadım mı 2 teker betona çıkıyorum, hız tümseklerinden hız kesmeden geçiyorum, plaja gidince park yeri sıkıntım olmuyor, kum tepelerinin üstüne çıkıyorum...velhasıl içimdeki hayvanı bu araçla dışa vurabiliyorum. Oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.