Şimdi Ara

Türkiye'de neden orijinal ve güzel senaryolu filmler çıkmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Truman Show'u izledim. Film izleyenler bilir aynı düşünceyi kendiniz de yaşamışsınızdır ama üzerine çok düşünmemişsinizdir ama yabancı adamlar da bunu düşünecek zaman ve imkan da olduğundan %100 yaratıcılık olan bu filmi yapmışlar.
    Biz de olmamasının nedeni böyle şeylere ayıracak vaktimizin olmaması. Ülkenin hali, ekonomi, insanlar biz böyle şeyleri düşünerek geçiriyoruz hayatımızı.
    Maslow'un primadi çok doğru.https://evrimagaci.org/maslowun-ihtiyaclar-hiyerarsisi-hayatta-kalmak-icin-nelere-ihtiyac-duyariz-1644







  • abd sinema sektörü çok büyük. Haliyle paylaşılacak pasta büyük ve rekabet büyük.Ülkemizdeki sinema sektörü çok küçük , haliyle insanlar riske girmek istemiyor.Ucuz ve komedi tarzı çekmek daha mantıklı bir yatırım , ya da senaryoyu arakla gitsin.
  • Onur ünlü'nun çoğu filmi orijinal ve güzel senaryoya sahip
  • Kral ve kraliçe, bir başka deyişle padişah ve hanedanı görünür (çıplak) olur. Tapacakları ne kalır sonra milletinin özümden çok sevmek ben?

    İsteseler dahi dünyayı etkileyecek film çekebileceklerini de sanmıyorum, belki bir iki Ekşi Sözlükçünün grup seksi veya ordulu çocukların bin atlı akınlardaki şen halleri...

    Artık yabancı filmler çok etki bırakır oldu değil mi?


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü talep yok. Recep İvedik gişe rekorları kısarken kim bilimkurgu filmi yapsın canım ülkemde? Çok şey istiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.