Şimdi Ara

Türkiye de İlk GTX Titan SLI Kullanıcı İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

ulan şöyle sağlam bi bilgisayarımız olmadı ki
    Ne diyelim hayırlı olsun

O bilgisayarsa benimki hesap makinası arkadaş.
  • Diğer sitelerdeki testlerle paralel sonuçlar. şaşırılacak birşey yok..! Ben şoku atlatalı çok oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

dar boğaz'cı kardeşlerim nerede benim ya kapak mı oldu ne.

Darboğaz yapacak bileşen göremiyorum ben?

tek 690'a 3930k 4.0-4.5 arasında iken dar boğaz yapıyor diyen arkadaşlar için yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

ulan şöyle sağlam bi bilgisayarımız olmadı ki
    Ne diyelim hayırlı olsun

O bilgisayarsa benimki hesap makinası arkadaş.

benim daha 2 gb ram almaya param yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

tek 690'a 3930k 4.0-4.5 arasında iken dar boğaz yapıyor diyen arkadaşlar için yazmıştım.

Hak etmiş.
  • 5 bin lira para ver crysis 3 ü 30 fps de oyna her özelliği 2 kere bile açınca bu şekilde olmaması lazım şaka gibi. pc de oyun ölmüş de ağlayanı yok.
  • test sonuçları benide tatmin etmedi. Yada çok erken konuşuyoruz da olabilir. Biraz bekleyelim driver güncellemeleri gelecektir titan ve SLI için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

İşlemci darboğazına takılıyor FPS oranı.pci-2.0 da neden test yapıldı bilmiyorum ama veri bant genişliği 4-5 gb lık ek ( pci 3 ile pci 2 arasındaki veri akışı farkı) veri yoğunluk transferi zaten güçlü olan gpunun darboğaz yapmasını daha da kolaylaştırmış.

Görünen o ki i7 3930K ve altı işlemciler Titan SLI için uygun bir işlemci değil tam performans alınmak isteniyorsa.Bu da test yapılmasa bile AMD FX 8*** serisi içinde geçerli.

Ancak Crytek hala intel işlemciler için HT özelliğine yama çıkarmadıysa AMD FX 8*** serisi FPS anlamında biraz daha iyi sonuç verecektir Titan SLI ile.GTA da gpu load ın %60 ı geçmemesi oyundan kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum.CPU 'nun %19 larda kalması ve ekran kartı raminin %74 ünün doldurulması bu savımı güçlendiriyor.

Titan almak isteyenlere tavsiyem elinizde 3930k veya fx 8*** gibi bir işlemciniz yok ise boşuna masraf etmeyin.Özellikle gtx 5*** veya 6** serisini kullanıyorsanız ya da hd 6*** veya 7*** serisini kullanıyorsanız.Aldığınıza şu anda fiyatı ile değmeyecek bir kart.Performans olarak değil size ekstra çok fazla şey sunamayacağı için Vram dışında.

Testi ayrıntılı bir şekilde yapan ve paylaşan arkadaşa teşekkür ederim,hayırlı olsun kartlarınız.

Bu arada nocturna nın soğutucusunu kullandığınız gözümden kaçmadı gerçekten çok iyi bir seçim o işlemci için şu anda dünya üzerindeki en iyi fanlı nikel kaplama alüminyum yapraklı

soğutuculardan bir tanesi.Tahminimce bütün bu testlerde 40-50 dereceyi geçmemiştir işlemci

3930 K çok iyi bir işlemci, böylesine titan sli için darboğaz yapması mümkün değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

İşlemci darboğazına takılıyor FPS oranı.pci-2.0 da neden test yapıldı bilmiyorum ama veri bant genişliği 4-5 gb lık ek ( pci 3 ile pci 2 arasındaki veri akışı farkı) veri yoğunluk transferi zaten güçlü olan gpunun darboğaz yapmasını daha da kolaylaştırmış.

Görünen o ki i7 3930K ve altı işlemciler Titan SLI için uygun bir işlemci değil tam performans alınmak isteniyorsa.Bu da test yapılmasa bile AMD FX 8*** serisi içinde geçerli.

Ancak Crytek hala intel işlemciler için HT özelliğine yama çıkarmadıysa AMD FX 8*** serisi FPS anlamında biraz daha iyi sonuç verecektir Titan SLI ile.GTA da gpu load ın %60 ı geçmemesi oyundan kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum.CPU 'nun %19 larda kalması ve ekran kartı raminin %74 ünün doldurulması bu savımı güçlendiriyor.

Titan almak isteyenlere tavsiyem elinizde 3930k veya fx 8*** gibi bir işlemciniz yok ise boşuna masraf etmeyin.Özellikle gtx 5*** veya 6** serisini kullanıyorsanız ya da hd 6*** veya 7*** serisini kullanıyorsanız.Aldığınıza şu anda fiyatı ile değmeyecek bir kart.Performans olarak değil size ekstra çok fazla şey sunamayacağı için Vram dışında.

Testi ayrıntılı bir şekilde yapan ve paylaşan arkadaşa teşekkür ederim,hayırlı olsun kartlarınız.

Bu arada nocturna nın soğutucusunu kullandığınız gözümden kaçmadı gerçekten çok iyi bir seçim o işlemci için şu anda dünya üzerindeki en iyi fanlı nikel kaplama alüminyum yapraklı

soğutuculardan bir tanesi.Tahminimce bütün bu testlerde 40-50 dereceyi geçmemiştir işlemci

3930 K çok iyi bir işlemci, böylesine titan sli için darboğaz yapması mümkün değil...

çok iyi bir işlemci olması darboğaz yapmayacağı anlamına gelmiyor ki testlerde yazılımlardan kaynkalı bir hata yoksa cpu darboğazını görüyorsunuz zaten.Testlerde gördüğünüz şeye neden yok diyorsunuz anlamak mümkün değil.

• adamlar bu ekran kartını yapıpta şurda bizim düşündüklerimizi düşünemeyecek kadar gerizekalı olduklarını sanmıyorum :).
  • Cok extreme olmuş

Sonuçlar en altta tablo haline gtirilirse iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

çok iyi bir işlemci olması darboğaz yapmayacağı anlamına gelmiyor ki testlerde yazılımlardan kaynkalı bir hata yoksa cpu darboğazını görüyorsunuz zaten.Testlerde gördüğünüz şeye neden yok diyorsunuz anlamak mümkün değil.

crysis sonuçları ne öyleyse boru mu onlar ?

• quote:

3930K'nın 6 çekirdekli olduğunu biliyorsun değil mi? HT yamasına ihtiyacı yok.

Ve 3930K Titan SLI'ya yetmiyorsa, yetecek bir işlemci de henüz çıkmadı demektir..

Son olarak, Crysis 3 HT'yi gayet güzel kullanıyor. 4.5 3770K ile %90'a kadar çıkabildiğini gördüm, 7 thread'ten fazla.

quote:

Titan almak isteyenlere tavsiyem elinizde 3930k veya fx 8*** gibi bir işlemciniz yok ise boşuna masraf etmeyin.

Yanlış.. i5'le dahi çok ciddi katkısı olur Titan'ın. Zaten işlemci sınırına ulaşılmadıkça, GPU, fps'yi doğrudan etkileyecektir..

Ama Fx8'le Titan hayli saçma olur. Pek çok oyunda i5'ten 2 kat fark bile yiyebiliyor fx8'ler.

3930K'la Fx8'i denk tutmana hiç değinmiyorum. Testleri araştırarak yorum yapmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Mart 2013; 3:41:51 >

• resmen ağzımın suyu aktı biz hala 660gtx diye debelenip duralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Okuma yazman var ise hangi oyun için neyi kastettiğimi anladıktan sonra HT yi bilip bilmediğimi sor

Sizin gibi fanatik olarak burada yorum yapmıyoruz öğrendiğimiz bildiğimiz şeylerin üstüne katarak yorum yapıyoruz. i3 ün fx 8*** fark atmasını bıraktınız şimdi de i5 geçtiniz topluca bir iki oyun daha tam çoklu çekirdek desteği versin fx 8 *** serisini i 7 ile kıyaslamaya başlarsınız ,yavaş yavaş okuma yazma anlama kabiliyetinizi geliştirip bizim şimdi söylediğimizi anlayacak bir tarafınızla bizim yorumlarımıza gülerken şu aylarda ,çekirdeklerin efektif olarak tam verimlilikte kullanıldığı aylarda tek eklime edemeyeceksiniz.

İlk önce açıp çekirdeklerin veri yüklerini tamamen işleyip işleyemeyeceğine bakın ki oyunlarda ondan sonra i5 falan kıyaslayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Facebook fotoğrafları koymuşsun. Dh ifşa team bulmasın seni.

tespitlerine bayılıyorum :D

Harbiden öyle tim kurmuş cocuklar konu dışında herkesi ifşa ediyorlar
  • Hayirliisi olsun.
  • 30 yaşında bir araba parası veriliyor kartlara ama fpsler yine düşük,

gerçi titan deyince hele 2 tane deyince insanın aklına 100-200fps geliyor kıraysiste

incelemeniz için teşekkürler, türkiyenin ilk sli incelemesinin bu forumdan çıkması güzel

isim de sürpriz oldu açıkçası
  • Hayırlı olsun. Araba parası kasanın içinde yatıyor.
  • hayırlı olsun öncelikle merak ettiğim gpu kullanımı bakınca %90 üzeri fakat fps oranı düşük, valla meraktan çatlıyorum sanırım yazılımsal bir problem var gibi bir an önce net sonuçları bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.