Şimdi Ara

Türkiye'de Fumo Nargile var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Nargile alacağım ve aklıma yatan tek nargile bu oldu. Araştırdım ancak gördüğüm kadarıyla Türkiye'de satışı yok. Yurt dışı alışverişi de teferruatlı bir şey. Bu güzele nasıl sahip olabilirim? Türkiye'de Fumo var mı? Yurt dışından nargile getirtilebiliyor mu?
     Türkiye'de Fumo Nargile var mı?

• Güzel nargileymis hocam,farki nedir bunun bizim nargilelerden.Sadece görüntü mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Kalitesi yüksek diye hoşuma gitti hocam. Bir de şöyle bir çevirisi var:
    "Fumo® F4 nargile takımı, geleneksel nargileye saygıdır. Fumo, her şeyi daha önce geliştirilen nargilelere borçludur. Bu yüzden F4 bu geleneği onurlandırmak için yapılan bir tasarımdır. Fumo, el üfleme ağır laboratuvar sınıfı Schott cam tüp, cerrahi sınıf paslanmaz çelik hortum bağlantı parçaları, ve özel olarak formüle edilmiş gıda/ilaç sınıfı tatsız hortum kullanmaktadır. Bu temel bilimsel malzemeler ile işçiliğin birleşimi sayesinde size mümkün olan en saf dumanı sunuyor ve herhangi bir kirliliğin girmesini engelliyoruz. Ürün yapısında hiçbir kauçuk parça veya contalar ya da kalıcı olmayan parçalar kullanılmamıştır. Tüm Fumo ürünleri işlevsellik, dayanıklılık ve kullanım kolaylığı için tasarlanmıştır."
  • Kalyan Lounge diye bir mekan var onlar satıyor Fumo marka nargileleri, ama fiyat yurtdışına göre fiyatlar 2 katı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.