Şimdi Ara

Türkiye'de Erkeklerin Evlenmeme Sebepleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her zaman B planı olması lâzım evlilikte, boşanma olursa aylık nafaka en az 10.000 lira fazladan para gerekebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Evlenecek adam da bir zahmet kadına bunları sağlasın, eğer bunları veremeyecekse EVLENMESİN. Evlenecek erkek holding sahibi servet içinde yüzemelidir, aileside çok varlıklı olmalıdır. fakirler lütfen evlenmesin.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

AKP'den önce kredi ile ev alamazdın çünkü faizler yüksekti ama kooperatifler vardı onların da bir kısmı vur kaçcıydı

AKP'den önce iç borç ve faiz -enflasyon yüksekti ama vergiler düşüktü fakat Akp döneminde dış borç yüksek olduğundan vergiler artırıldı ve yabancıya faiz olarak ödendi ve emek ücreti hep düştü ( 2012den sonra )

Zaten Akp'den önce konut sahibi %70küsur insan varken şimdi %50lere düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın erkek arasında kadın lehine olan pozitif ayrıcalıklar bitmeden kadın -erkek ilişkileri normal düzeye gelmez...

Zaten her gün bir erkek kadını öldürüyor katil olmak istemeyen erkek evlenmek istemiyor . Soyacak erkek bulamayan kadın evlenmiyor . Bu kadar basit

• Kötü bir durummuş gibi aktarmayın şunu, su akar yolunu bulur, takmayın

(bu arada ben de evlenemedim)

• limbesh kullanıcısına yanıt

Şuanki suyun yolu yokoluşa çıkıyor.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Şuan gönüllü savaşırım ama hepsi bu, gelecek umrumda değil.

Kimse çocuk da yapmasın, bakımevlerindeki çocuklar ana babasız büyürken..

Trafikte çocuklar hala su satmaya veya dilenmeye çıkıyorlar maalesef İstanbul'da. Bunları gören insanın çocuk yapacağını mı düşünüyorlar. Ben her gördüğümde üzülüyorum. Lanet olsun böyle dünyaya diyorum.

Kötü durum gibi anlatmayın desen de evlenemediğini belirtmişsin. Demek ki su yolunu bulamıyor ,engeller var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 7 Ocak 2025; 22:17:7 >
  • En büyük sebep nafaka. Evliyken harcadığın gözüne batmıyor da ayrılınca bile bir ömür fonlama yapıyorsun.

Nafaka olayı kalkmadan kimse evlenmek istemiyor

• egemenism E kullanıcısına yanıt

Evet böyle bir sorunda var. Evlenmeyince bu sorun sorun olmaktan çıkıyor. Hiçbir yasal bağın olmadığı insandan rahatça öte gidebiliyorsun. Zinanın yasak olmaması hem evlileri hemde bekarları bu harama yaklaştırıyor. Sonuçta bir tarafta ailesi olanın ailesi yıkılıyor diğer tarafta bir genç kızın geleceği mahvoluyor. Birinde yasal olarak sorumlusun diğerinde değilsin. Haliyle çoğunluğun hangi tarafı seçtiği belli maalesef. Zina tekrar suç olmalıdır. Aile içi güven ortamı tekrar tesis edilmelidir.

• arkadaşlar bu işi maddiyata veya ekonomiye getirmiş evet büyük sebeblerden biri bu ama birde kadınların doymak bilmeyen duygusal açlığı var kadınları gerçekten tanıyan kesinlikle nikah masasından uzak duruyor

ne kadar zengin olursa olsun adam uzak duruyor

altında arabası çok lüks evi senede 3 4 defa tatil ayda sadece kendine 25 k harcayan kadın mutsuz

2 tane dostu olan bir gün ona birgün buna veren sevgilisi tarafından yurtdışına tatile gönderilen 16 pmax hediyeler alınan ayda zevkine 50k harcayan kadında mutsuz

ya daha ne kadar maddiyat olacak ki millet bunların bi kahvaltı parasına 1 hafta geçinmeye çalışıyor

ne yaparsanız yapın kadın milleti mutlu olmayacaktır 25 yıl önce 50 yıl önce ile kıyaslayanlar olmuş çok yanlış bir yaklaşım şimdi ki konforun %20 si yoktu o zamanlar insanlar kendini çaresiz sanıp yaşıyorlardı şimdi öyle mi kadın insta'ya kafama göre birini arıyorum yazsın çok güzel olmasına gerek yok en az 50 tane salak düşürür (bi ara memesini açıp gösteren karı vardı tiktok ta ) yani o modellere bile bu kadar talep varsa gerisini siz düşünün ne kadar talep var kadınlara konu erkekler ama kadınların piyasası daha canlı o yüzden erkekler evlenmeye daha istekli

erkekler daha minimalist bir evliliğe okey ama kadınlar paraya bakıyor

tok gözlü bir kadın bulursanız kaçırmayın beyler

• Fthcyr F kullanıcısına yanıt

Kadının fıtratı böyle.

Eskiden kültürel baskı nedeni ile kadınlar daha çok kaderine razı oluyordu.

Eğitim, buna bağlı olarak gelirleri artmaya başlayınca önce bu kültürel baskı kırıldı. Sosyal medyanın da etkisi ile işler zıvanadan çıktı.

Ben 45 yaşındayım. Çok şükür mutlu bir evliliğim var ama eşimi çevresi çok fazla etkiliyor.

Basit bir örnek.

Kendisi Marmara Üni mezunu, memur, ekonomik imkanı olmasına rağmen Android bir telefon kullanıyor ve ihtiyacını karşıladığının farkında ama iş arkadaşları, çulsuz tipler bile her sene iphone alıp milletin gözüne gözüne sokuyor. Kendisi o kadar para vermeye ne gerek var demesine rağmen sürekli içten içe ben de alsam mı tribine giriyor. İnanılmaz bir sosyal baskı var. Herkes birbirine sosyal zorbalık yapıyor.

• Belo Betty kullanıcısına yanıt
    kiralarken de kredi notu sorgulanıyor, önden depozito, orda da parası olmayana hizmet yok yani

ayrıca, kiralama öncesi bazı önlemleri de alalım.

• 1) ekonomik kaygılar

2) sosyal medya / dizi lerin tahribatı

• sanırsam bu devirde sadece "mantık" evliliği yapılabilir.
    köydeysen, güçlenmek için aşiret kızı
    cemaattensen yine cemaatten biriyle
    düzenli ev halim olsun dersen yine tamamen senle aynı maddiyat ve maneviyattan olan biriyle

• Çünkü kızlarımızın gözü artık yükseklerde, instagram sağolsun. ortalama kızın bile dm kutusunda onlarca abazanın mesajı duruyor, kız da bu durumdan etkilenerek ''neden daha iyisi olmasın'' psikolojisine giriyor, ancak gerçek hayatta karşılaştığı adamlar öyle olmayınca iki taraf ta hayal kırıklığına uğruyor. Ben 30 yaşında asgari ücretin iki katından biraz fazla kazanan ve kendi evinde yaşayan biriyim, bundan ben bile etkileniyorum. Bütün kızların gözü en tepedeki %10'luk erkeklerde şu an. O erkekler zengin olanlar. İşin ahlak karakter gibi kısımları tabiki önemsenmiyor, bunlar sadece lafta kalıyor. O erkekler rulet çevirir gibi onlarca kızı döndüre döndüre kullanıyor, bize de buradan ağlamak düşüyor. Ama bu işin sonunun böyle olacağı belliydi. Zira doğurganlık oranı cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesine geldi. Mutsuz antidepresan kullanan 1+1'de yaşayan kadın sayısında patlama yaşanıyor. Erkeklerin bu kadar kafaya takmalarına ise anlam veremiyorum, bu kadar düşük nitelikli bir kadın grubunu trilyonluk olup satın almak zaten mantıklı değil ki, kiralamak daha doğru olacaktır. Oğlan dura dura koç olur diye boşuna denmemiş, kaybedecek olan o kadınlardır, siz keyfinize gezmenize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman_Begins -- 8 Ocak 2025; 15:46:58 >

• Evlenmeme sebepleri saymakla bitmez. Kadınlar için de erkekler için de. Onun yerine evlenme sebebine bakmak lazım. O da çocuk yapmak. Evlilik öncesi cinsel ilişki tabusu büyük ölçüde aşılsa da, resmi nikahsız çocuk yapmak hala ciddi bir mesele. Pek çok kişi çocuk için evleniyor halen.

• Bazı insanlar kabul etmese de gerçek olan durumlar artık kadınların evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmiş olması çok normal, sonradan karşısına çıkan erkeklere de kandırılmış ve mağduru oynuyorlar.

Halbuki zengin erkeği kapmak için cinselliği kendisi sunmuştur. 27'sinden sonra da çevrede dini bütün iyi bir insan bulup kapağı ona atmaya çalışır bunlar. Çevremde böyle m*l erkek çok var. Güzel kadınla evleniyorlar ama o kadının üstünden kaç kişi geçmiştir kim bilir.

Hatta biri erkek arkadaşıyla ayrılıyor, o ara başka bir erkekle sevgili olup tatile çıkıyor, sonra eski erkek arkadaşıyla evleniyor, Ankara'da oluyor bu olay (İzmir, İstanbul veya yurt dışında değil). Millette ne mide var arkadaş.

Olayın çoğu aslında kadınlar için 25-30 yaş aralığında dönüyor. 27 sonrası çöküş döneminde giren kadın eğer evlenmek istiyorsa daha bir saldırgan oluyor. 30'undan sonra ise bekar bir kadın zaten genel bir kadındır, 30'una gelen bir kadının cinsel ilişkiye girmemiş olması ihtimali %1 flndır.

Kadınlar genel olarak kontrol edebildikleri bir adamdaki paraya bakıyor fakat cinselliklerini de başka erkeklerle yaşıyorlar. Fakat çoğu s*l*k olduğundan kim zengin kim değil ayırt edemediğinden ortamdaki fakir tiplere giden de olabiliyor. Bir de gerçek zengin erkeklerin genelde evlilik için standartları oluyor ve bu biraz düşününce oldukça normal.

Gerçek zengin bir erkeğin zaten evlenmesine gerek de yok, ki çoğu bu şekilde yaşıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.