Şimdi Ara

Türkiye'de en yaşanabilir şehir hangisi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
5
Favori
17.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para olduktan sonra her yer yaşanılabilir hale gelir. Yine de bir tercih yapmam gerekirse Antalya iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Para olduktan sonra her yer yaşanılabilir hale gelir. Yine de bir tercih yapmam gerekirse Antalya iyidir.
    Tamam paran var 10 Milyon € ama ömrün boyunca yozgatta yada adıyamanda yaşayacaksın kabul mü.Orada evleneceksin artık kim orada yaşar yaşamaya razı ise orada iş kuracaksın sınırları aşmayacaksın ne sebeple olursa olsun.

Şahsi fikrime bakılırsa paranında bir değeri yani en azından keyif alabilmen için trakya ve batıda yaşaman lazım biraz baskıdan ve insandan uzak doğanın denize yakın olduğu bir yer batı ege kıyıları belki adalar ve trakya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Ocak 2020; 19:5:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikarikitaku

Bana göre aydın veya ilçeleri havası çok sıcak değil
    Ben uşaklıyım bizim burda herşey mevcut deniz hariç biz küçük şehir olduğumuz için ulaaşım süper Birde havası yönden şanslıyız çok soğuk değil çokta sıcak olmuyor konum olarak süperiz kafa rahat trafik rahat bazen şehir dışına çıktığımda diyorum iyiki uşakta yaşıyorum
    Uşak ilini görmedim ama Afyona Yakın olduğu için medeniyetten uzak mı

Bir de Afyon Merkezine Fotokobi Makinesi Geldi Mi

2010 da ihale için arabayla merkezde yarım saat gezdim bulamadım (Hayatımda unutamayacağım anı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Ocak 2020; 18:53:51 >

• islmdmrci54 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler cevabın için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklı olan İzmire gitmez.Çürük yumurta kokuyor resmen.Dayanılmaz bir koku...Her yer pislik içinde.
  • kars
  • Sınırları niye aşmayayım öyle bir yaşantı mı var şuan dünya üzerinde Param var sonuçta tatili cartı curtu var bu işin. Zengin olduktan sonra kırsal bir yerde de yaşarım ama problem değil.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Soğuk olayına lafım yok. Ama sıcak konusunda kesinlikle Ankara tercih edilir. Sahil şehirlerinde nem çok boğuyor, uyutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Sınırları niye aşmayayım öyle bir yaşantı mı var şuan dünya üzerinde Param var sonuçta tatili cartı curtu var bu işin. Zengin olduktan sonra kırsal bir yerde de yaşarım ama problem değil.
    Paran varsa heryerde yaşanır dedin dediğin noktaya göre ona geliyor her yerde yaşanmaz.Nasıl 70 yaşından sonra çıkan piyangonun sana bir karı yoksa varolan mevcut para içinde belli bir yerde yaşaman lazım imkanlara ulaşmak rahatlık ve beladanda uzak olmak için baskıda olmayacak yoksa millet bulunduğu yerden çıkmazdı hiç orada ölürdü ama parası olan dünyayı geziyor her yere gidiyor.

Zenginler tırt yerde yaşamaz yani bu düşüncede olan zaten zihnen gelişmemiştir.Olaki vardır doğuda da malvarlığı var ama eski biçim yetişmiş yeni nesilde böyle birşey olsa gideceği yer belli.Tamamen bakış açısı hayati beklentiler yetişmeye bağlı.

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Afyon kütahya medeniyet olarak bizden tartışmasız çok geridir

• Niğde

• Küçük düşünmeyin ya şimdi bir çuval param olsa Türkiye de yaşamaya devam mı edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Sinop dediğin koşullarda mantıklı ama gençsen kesinlikle inanılmaz sıkıcı biryer. 7 senedir burdayım, yazları güzel diye bilir herkes fakat sinopta yaşayan için yazlar tamamen işkenceye dönüyor kalabalıktan. Kış gelsede şu millet bi dağılsa diye bekliyor insan. Kışın zaten sıkıcı. Hiçbir işini doğru dürüst göremiyorsun, imkanlar zayıf. Ha bide belediyecilik sıfır, burdan kötü bir belediyecilik anlayışı ben başka şehirde görmedim. 7 senedir burdayım fakat 2007den beri sinopu bilirim, belediyecilik namına o zamanlardan beri 1 çivi çakılmamıştır adam gibi...
  • Bursa

• İzmir çok kötü başkan sakın gelme.
  • Bursa uludağın eteklerinde bir ev tutacaksın. Çegirge tarafları. Hem elit bir semt hem yazın havası serin ve eser ovaya göre. Ulu camisi mudanyası uludağı her şeyi oldukça güzel bursanın.

• Mersin

• Bak şeyi unuttum İzmir ile ilgili. Otobüs kartı alacak yer bulamazsın. Metro istasyonlarında gişeler var ama hep kapalı. Otomatlar tek geçişlik bilet satıyor ama para üstü vermezler. Cebinde tam küsüratlı para olması lazım. Gişe yok bozuğun da yok kaldın mı kalırsın. Nereden aklıma geldi az önce kampüsten otobüse bindim de Ankara'da visa basabiliyorsun otobüslere metroya müthiş kolaylık kart aldım da doldurdum da ıvır zıvır işlerle uğraşmadan temassız ile toplu taşıma kullanabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperHans -- 20 Ocak 2020; 21:14:52 >
  • Muğla sahil köyleri çok cazip geliyor bana

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.