Şimdi Ara

Türkiye'de en iyi üniversite bölümü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'de en iyi üniversite bölümü nedir?

(En Son Oy Tarihi: 27.12.2023)
Giriş
  • Türkiye'de sizce en iyi,alanı en geniş,kazancı en bol,öğrenciye en çok şey katan üniversite bölümü nedir?aşağıda bir kaç bölüm yazacam ,farklı düşüncesi olan yazsın lütfen.tabi devlet üniversitelerinden olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toliveistodie140 -- 3 Mart 2006; 23:25:43 >

• bence en iyisi senin değerlendirebileceğin bölümdür...ilgi alanına göre seçeceğin bölümdür... tamamiyle sana kalmış.. kimse ünivden çıkınca al buyur iş demiyor...
  • bir sürü üniversite ve bölüm yazmışsın o bölümler her yıl bir sürü mezun veriyor
    önemli olan üniversite okumak değil!!!! Önemli olan işi bilmek
    kendini geliştir günümüz koşullarında iş bulmak çok zor
    Herkes üniversite okuyor ama herkes istediği gibi yaşayamıyor
    eğer istediğin gibi yaşamak istiyorsan kendini geliştir derim
  • en kapsamlısı odtü elektrik-elektroniktir çünkü iki bölüm.. bende 2li bir bölümde okuyorum bi ton ders alıyorsun ve veremiryorsun sana tavsiyem kontrol mühensiliği varsa (itüde olabilir) geleceği çok parlak bir alan, tavsiye ederim.
  • Odtü İktisat niye yok bakıyım
  • ayrıca kontrolle ilgili bir bölüme gidersen otomatikman logic,plc, elektrik, elektrik motorları, elektronik, pnomatik gibi dersleri alırsın... mezun olunca akıllı ev sistemi, duvara tırmanan robot, gibi şeyler yapabilirsin hatta bitirme projen bunlardan birisi olur muhtemelen
  • istedgn unıde oku ıster ozel ıster normal... unıden ne kadar yarar cıkardgn kendne nasıl yarar sagladıgn onemlı. mezun oldgun yer onemlı degıl bence yabancı dılın ısı bılır olman vb. seylerın ıyı olması...
  • boş bi topic daha yüzlerce güzel bölüm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 4 Mart 2006; 0:49:58 >
  • Yıldız Teknik Matematik Mühendisliği..
    Biraz kendimizi avutalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

boş bi topic daha yüzlerce güzle bölüm var

arkadaş farklı bölümlerde yazın demiş, yazsaydın bizde bilirdik (yazmışken yüzünüde yaz bari)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

quote:

Orjinalden alıntı: xmen

boş bi topic daha yüzlerce güzle bölüm var

arkadaş farklı bölümlerde yazın demiş, yazsaydın bizde bilirdik (yazmışken yüzünüde yaz bari)...

Boğaziçinin bütün bölümleri
    ODTÜnün bütün bölümleri
    İtü'nün bütün bölümleri
    Sabancının bütün bölümleri
    Koç'un bütün bölümleri
    Bilkentin Bütün bölümleri
    Bütün Tıplar
    Bütün eczacılılıklar
    vs vs
    Aklıma ilk bunlar geliyor hepsinin tek tek yazamam herhalde

• en ii bölüm inşaat müh.

2000$ bayilacaksin ukraynada yüksek yapıcaksın,avrupanın her yerinde geçerli bi diploman olucak sonra rusyaya gidiceksin ve orda çalışmaya başlicaksin

rusyada türk inşaat firmalarinin şu anda yanliş hatirlamiyorsam 3milyar dolarlık yatırımı war ve halada rusyadan iş almaya çalışıyolar yani rusya türk şirketleri için cevher konumunda şu sıralar (önümüzdeki yıllarda bole olucak gibi)

kısacası farketmez hangi üni olduu
  • bu devirde kimya yada endüstri mühendisliğindede ii iş ve para var
  • ortalık mühendis kaynıyo.. elini atsan mühendise çarpıyorsun..
    kendini ispat edemedikçe en baba okulun mühendisi bile aç..

ama ülkemizde doktor sıkıntısı var.. hem uzman olmak için başarılı olmak yetiyo.. illa çok çok meşhur okullara gerek yok.. tıp yer yerde ve herzaman itiyaç duyulan meslektir..
  • yok beyler yanlış anladınız ben ünideyim zaten,yani össye geçen sene girdim.bir nabız yokluyayım dedim.benim favorim işletme mühendisliği ve işletme enformatiği.biri işletme+mühendislik diğeri işletme+bilgisayar.
  • mühendislik yapıp işletme masteri en iyisidir...

mühendislik okuyacaksan da itüde telekominikasyon müh. veya kontrol müh. okuyacaksın..onlar benim tercihimdi
  • +1 topall.ashack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlord -- 4 Mart 2006; 10:40:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: topall.ashack

ortalık mühendis kaynıyo.. elini atsan mühendise çarpıyorsun..
    kendini ispat edemedikçe en baba okulun mühendisi bile aç..

ama ülkemizde doktor sıkıntısı var.. hem uzman olmak için başarılı olmak yetiyo.. illa çok çok meşhur okullara gerek yok.. tıp yer yerde ve herzaman itiyaç duyulan meslektir..

+1
    Tıp gerçekten kendini tatmin edebileceğin bi bölüm. şimdilik iş sıkıntın yok ve 6 yıllık eğitiminden sonra istediğin dalda uzmanlık alman için eğer çalışıyorsan tüm kapılar açık. Hazırlık okuyacağın bir tıp fakültesi tavsiye etmem ama 1 yıl uzun bir süre istersen bu 6 yıl içinde ingilizceni zaten yeterince geliştirirsin ve başarına göre önünde engel tanımazsın

• hazırlık okutulan bi tıp fakultesini tavsiye ederim.. ben okuyorum. öss den sonra dinlenmek çok keyifli oluyor ilerde ne getirir bilmem
  • Hiç Bilgisyar Mühendisliği bölümü göremedim seçenekler arasında. Eksik olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.