Şimdi Ara

Türkiye de en iyi F/P Meslekler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
5
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamircilik beyler bu tür işlerde çok para var.klima tamircisi, tv tamircisi, beyaz eşya tamircisi bunlar hiç bitmicek bol paralı işler
  • Su Tesisat tamircisi
    Sökmesi musluk başı 30tl /20 tl işcilik =50tl günde 10 musluk 500tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Su Tesisat tamircisi

Onda iş gelmesi zor, tek tük cikiyor, kucuk bir kacak olsa uzak yerdeyse gitmek zorunda kaliyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Su Tesisat tamircisi

Onda iş gelmesi zor, tek tük cikiyor, kucuk bir kacak olsa uzak yerdeyse gitmek zorunda kaliyon

çevren geniş olacak ve tek başına olmıcan 2-3 kişi olursan yeter

İş olanağı açısından iyi olan, ücretiyle hakkını veren meslekleri bulalım istiyorum sizce nedir ?

bence 1. Türkiyede tıp çünkü mühendislik pek işe yaramıyor bu ülkede, tıp çocuk doktorları 5-6 bin alıyor akşama kadar yatıp bi kaç ilaç yazıyolar, eğer başka ülkede olsam Yazılım yada Bilgisayar mühendisi derdim sistem yöneticileri 5bin $ aşağı almıyor.

bunun dışında babanızın parası yoksa, aklınız yoksa, kurnaz değilseniz, atılgan değilseniz sürünürsünüz. Pdr, tıp gibi sağlam bir alanı tutturun bu ülkede yoksa adam gibi yaşayamazsınız derim. Ha benim fikrimi sorarsanız ben yazılım programlamayı seviyorum bu yüzden Bilgisayar Mühendisliğine hazırlanıyorum.

Peki sizce en iyi F/P Meslek hangisi ?

Yaklaşık 10 sene eğitim görüp uzman olana kadar ve uzmanliktan sonra 2-3 günde 1 nöbet tutarak aldığın 6 bin liraya sen f/p diyorsan çok yanlış gelmişsin. Oturduğu yerden ilaç yazıyormuşmuş.

• İşinin iyisi olmak F/P sağlar...

İster mühendis ister pilot ister kasiyer ol işinin iyisi isen bir yerlere geliyorsun. Ben elektrik elektronik muhendisiyim ve bi çok insanın benden çok kazanmasını yediremediğimden şu anda mühendislikle alakası olmayan bir işle meşgulüm ve çok memnunum çokta başarılıyım. İlla mühendis doktor olmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 16 Kasım 2014; 14:25:36 >
  • Kolaysa tıpı kazanda oku madem bu kadar rahat.Tıp kazanmasıda okunmasıda en zor bölüm.Hele şu anatomiden nefret ediyorum latince öğreniyoruz resmen. tıp okumuyorum ama sağlık ile ilgili bölümde okuduğum için tıp okumanın zorluğunu biliyorum.

Orijinalden alıntı: shakircan

İşinin iyisi olmak F/P sağlar...

İster mühendis ister pilot ister kasiyer ol işinin iyisi isen bir yerlere geliyorsun. Ben elektrik elektronik muhendisiyim ve bi çok insanın benden çok kazanmasını yediremediğimden şu anda mühendislikle alakası olmayan bir işle meşgulüm ve çok memnunum çokta başarılıyım. İlla mühendis doktor olmaya gerek yok.

Hocam nerden mezunsunuz ve şuan ne işle meşgulsunuz acaba ?

• 3 yıl önce olsa memurluk olurdu. İkramiye mesai filan kalkınca 1900 maas elde kaldı.
    memurlar genelde il dısı çalıstıkları için kira ev döseme filan elde bisi kalmıyor.

Bu sebeble f/p bulmak için baska bir memur ile evlenip rahata eriyorlar çift maas :)

• Cevap yazmamak daha doğru ama dayanamadım, açmayın böyle saçma konular. Yaşın kaç bilmiyorum ama bilgisayar almıyorsun, f/p nedir yani? Omur boyu yapacağın meslek bu. Sabahın köründe uyanıp gideceksin bekle ki mesai bitsin. Her gün böyle bu. Bırakın f/p mesleğini de işe mutlu gidip gelin. İnanın çoğu meslekte iyi para var. Aklı olan parayı kazanır bir şekilde.

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Cevap yazmamak daha doğru ama dayanamadım, açmayın böyle saçma konular. Yaşın kaç bilmiyorum ama bilgisayar almıyorsun, f/p nedir yani? Omur boyu yapacağın meslek bu. Sabahın köründe uyanıp gideceksin bekle ki mesai bitsin. Her gün böyle bu. Bırakın f/p mesleğini de işe mutlu gidip gelin. İnanın çoğu meslekte iyi para var. Aklı olan parayı kazanır bir şekilde.

Ben sizin yorumlarınıza göre hayatımı şekillendirecek değilim, sadece fikrinizi merak ettim F/P meslek nedir merak ediyorsan önce F/P nedir araştır sorunun cevabını bulacaksın.

ama zaten aklı olan aklınıda alıp kaçıyor ki buna beyin göçü diyorlar ...

quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Cevap yazmamak daha doğru ama dayanamadım, açmayın böyle saçma konular. Yaşın kaç bilmiyorum ama bilgisayar almıyorsun, f/p nedir yani? Omur boyu yapacağın meslek bu. Sabahın köründe uyanıp gideceksin bekle ki mesai bitsin. Her gün böyle bu. Bırakın f/p mesleğini de işe mutlu gidip gelin. İnanın çoğu meslekte iyi para var. Aklı olan parayı kazanır bir şekilde.

Ben sizin yorumlarınıza göre hayatımı şekillendirecek değilim, sadece fikrinizi merak ettim F/P meslek nedir merak ediyorsan önce F/P nedir araştır sorunun cevabını bulacaksın.

Çoluk çocukla uğraşıyoruz işte. Zaten benim dediğim de o kardeşim. Benim ya da herhangi birinin dediğine göre şekillendirme hayatını. F/P ye hiç girme saçmalamışsın orada. Doktorluk f/p mesleğiymiş . Aile hekimi okurken neler çekiyor ve sonra ne kadar kazanıyor bir fikrin var mı? Uzman hekim olacak kadar emek versen çoğu meslekte para kazanırsın. Meslek seçiminde parayı 3. 4. Sıraya koy. Çalışma hayatı hakkında tecrübe sahibi insan yazmaz bunları. Bundan sonraki mesajına cevap yazmayacağım. İstediğini yazabilirsin. Son sözü söyleyen sen ol :) altta kalma ;).

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.