Şimdi Ara

Türkiye'de en çok taraftar kimde? ( Bilyoner) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herzaman böyleydi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Bu fenerin söylediği 25 milyon taraftar nerede merak ediyorum ya :))

Bu ülkede kadınların çoğu takım tutmuyor. Yaşlı köylü amcamlar ona keza. Bir de milyonlarca çocuk var. Üstüne bir de kendi sayılarından daha fazla cimbomlu var. Bu adamları kim kandırıyor arkadaş.

Yanlışım varsa düzeltinde toplamda 6 milyon civarı galatasaray taraftarı. 5 milyon civarıda fener taraftarı var diye biliyorum. Bence en tutarlı rakamda budur herhalde değil mi?

GS Başkanı Ünal Aysal'ın söylediği AKP'ye oy veren 20 Milyon GS taraftarı nerede peki? :))

ünal aysalın sözünü nerenle anladın acaba ?

Terbiyeni takın seviyeli cümlelerle konuş önce.

Kanal D'de yayınlanan Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programına konuk olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "25 milyon Galatasaray taraftarın hemen hemen 20 milyonunun Erdoğan'a oy verdiğini tahmin ediyorum" dedi.

Ünal Aysal illüminati üyesi mi?Söylemlerinin altında şifreler mi aramalı?
    Açık, ayan beyan ortada söylediği söz.
    Sen ne anlatsan hikaye.
    Adamın kendi sesinden, ağzından çıkan şeye mi inanalım şimdi senin yazacağın masala mı?

Kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını düşünen Aysal, "Sözlerim basında yankı buldu. 20 milyon hesabının matematiksel yanlışlığı üzerine pek çok yazı yayınlandı. Görüyorum ki herkes sayı hesabına takılmış. Ben Galatasaray taraftarının toplumdaki yoğunluğunu belirtmek için abartı bir rakam verdim. Yanlış anlaşıldım." ifadelerini kullandı.

Kendisine yöneltilen sorunun nükteli olduğu belirten Aysal, böyle bir soruya nükteli bir cevap vermeyi uygun gördüğünü ve bundan sonra daha anlaşılır ifadeler kullanmak için dikkat edeceğini ifade etti.

Bir zahmet şunu da okusaydın. Gerçi okusan da bir şey değişmeyeceği için sen kendi bildiğine inanmaya devam et.

Söylediği şey açık.Başkanımız kıvırmış sonradan diyemiyorsun da sözleri çarpıtıldı diyorsun.
    Verdiği yazılı röpörtaj olsa deriz ki saptırıp yazmışlar ama kendi ağzından çıkan sözün bire bir aynısı yayınlandığı halde çarpıtılmış demek abesle iştigal.

Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftar söylemine GS'li bir arkadaş gelip saçmalık deyince sorun yok
    Ben sizin başkanınız bizzat 25 Milyon taraftarımız var o da saçmalık deyince sorun var.
    Şaka gibi vallahi.

Aynısını Aziz Yıldırım söylemiş olsa sonradan da böyle kıvırsa dansöz yakıştırması yapılırdı adama.
    Ama yapan kendi kulübünüzün başkanı ya adam Küfür etse altında ulvi bir anlam vardır diye onu bile savunacaksınız.

Neyse ben ne kadar okusam da bir şey değişmez çünkü ben aptalım
    Kendi bildiğime inanmaya devam etmeme izin verdiğin için de teşekkür ederim sana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Bu fenerin söylediği 25 milyon taraftar nerede merak ediyorum ya :))

Bu ülkede kadınların çoğu takım tutmuyor. Yaşlı köylü amcamlar ona keza. Bir de milyonlarca çocuk var. Üstüne bir de kendi sayılarından daha fazla cimbomlu var. Bu adamları kim kandırıyor arkadaş.

Yanlışım varsa düzeltinde toplamda 6 milyon civarı galatasaray taraftarı. 5 milyon civarıda fener taraftarı var diye biliyorum. Bence en tutarlı rakamda budur herhalde değil mi?

GS Başkanı Ünal Aysal'ın söylediği AKP'ye oy veren 20 Milyon GS taraftarı nerede peki? :))

ünal aysalın sözünü nerenle anladın acaba ?

Terbiyeni takın seviyeli cümlelerle konuş önce.

Kanal D'de yayınlanan Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programına konuk olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "25 milyon Galatasaray taraftarın hemen hemen 20 milyonunun Erdoğan'a oy verdiğini tahmin ediyorum" dedi.

Ünal Aysal illüminati üyesi mi?Söylemlerinin altında şifreler mi aramalı?
    Açık, ayan beyan ortada söylediği söz.
    Sen ne anlatsan hikaye.
    Adamın kendi sesinden, ağzından çıkan şeye mi inanalım şimdi senin yazacağın masala mı?

Kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını düşünen Aysal, "Sözlerim basında yankı buldu. 20 milyon hesabının matematiksel yanlışlığı üzerine pek çok yazı yayınlandı. Görüyorum ki herkes sayı hesabına takılmış. Ben Galatasaray taraftarının toplumdaki yoğunluğunu belirtmek için abartı bir rakam verdim. Yanlış anlaşıldım." ifadelerini kullandı.

Kendisine yöneltilen sorunun nükteli olduğu belirten Aysal, böyle bir soruya nükteli bir cevap vermeyi uygun gördüğünü ve bundan sonra daha anlaşılır ifadeler kullanmak için dikkat edeceğini ifade etti.

Bir zahmet şunu da okusaydın. Gerçi okusan da bir şey değişmeyeceği için sen kendi bildiğine inanmaya devam et.

Söylediği şey açık.Başkanımız kıvırmış sonradan diyemiyorsun da sözleri çarpıtıldı diyorsun.
    Verdiği yazılı röpörtaj olsa deriz ki saptırıp yazmışlar ama kendi ağzından çıkan sözün bire bir aynısı yayınlandığı halde çarpıtılmış demek abesle iştigal.

Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftar söylemine GS'li bir arkadaş gelip saçmalık deyince sorun yok
    Ben sizin başkanınız bizzat 25 Milyon taraftarımız var o da saçmalık deyince sorun var.
    Şaka gibi vallahi.

Aynısını Aziz Yıldırım söylemiş olsa sonradan da böyle kıvırsa dansöz yakıştırması yapılırdı adama.
    Ama yapan kendi kulübünüzün başkanı ya adam Küfür etse altında ulvi bir anlam vardır diye onu bile savunacaksınız.

Neyse ben ne kadar okusam da bir şey değişmez çünkü ben aptalım
    Kendi bildiğime inanmaya devam etmeme izin verdiğin için de teşekkür ederim sana.

Ben resmi sitede yaptığı açıklamayı paylaştım. Senin zihniyetini ben çok iyi anlıyorum merak etme. Türkiye'de Galatasaray taraftarının çok olduğunu herkes biliyor ve kabul ediyor zaten, Dünya'nın her hangi bir ülkesinde Türk takımı olarak da en fazla taraftar yine bizde. Bunu fb taraftarı hariç herkes kabul ediyor. Gerçi sizlerin başarısı Gs üzerine kurulduğu için inanmak istememenizi gayet doğal karşılıyorum. Böyle bir camianın Başkanı çıkıp bizim 25 milyon taraftarımız var demesinin neresi saçmalık? Hatta fazlası var eksiği yok. 50 tane anket yapılıyor her sene. Sürekli Gs 1. çıkıyor ama hep saçmalık oluyor, bana sormadılar deniyor bir türlü kabullenemiyorsunuz. Bazıları da kabul edip bu sefer dalgaya vuruyor, yok biz daha kaliteliyiz, biz statları dolduruyoruz, fenerium dan alışveriş yapıyoruz bla bla hepsi boş hikaye laflar. Anca kendinizi avutun. Şu forumda bile anket yapılsa bu sefer benim amcamın oğlu fb li ama foruma üye değil dersiniz.. Ayrıca ben senin aptal olduğunu ima etmedim ama sen kabul ediyorsan sorun yok

• quote:

Ben resmi sitede yaptığı açıklamayı paylaştım. Senin zihniyetini ben çok iyi anlıyorum merak etme. Türkiye'de Galatasaray taraftarının çok olduğunu herkes biliyor ve kabul ediyor zaten, Dünya'nın her hangi bir ülkesinde Türk takımı olarak da en fazla taraftar yine bizde. Bunu fb taraftarı hariç herkes kabul ediyor. Gerçi sizlerin başarısı Gs üzerine kurulduğu için inanmak istememenizi gayet doğal karşılıyorum. Böyle bir camianın Başkanı çıkıp bizim 25 milyon taraftarımız var demesinin neresi saçmalık? Hatta fazlası var eksiği yok. 50 tane anket yapılıyor her sene. Sürekli Gs 1. çıkıyor ama hep saçmalık oluyor, bana sormadılar deniyor bir türlü kabullenemiyorsunuz. Bazıları da kabul edip bu sefer dalgaya vuruyor, yok biz daha kaliteliyiz, biz statları dolduruyoruz, fenerium dan alışveriş yapıyoruz bla bla hepsi boş hikaye laflar. Anca kendinizi avutun. Şu forumda bile anket yapılsa bu sefer benim amcamın oğlu fb li ama foruma üye değil dersiniz.. Ayrıca ben senin aptal olduğunu ima etmedim ama sen kabul ediyorsan sorun yok

Sen az önce "bizim başkan 25 milyon taraftar derken sözlerim çarpıtıldı söylediklerimin altında başka anlam vardı" dedi demiyor muydun?
    Şimdi de "başkan 25 milyon taraftarımı var dedi bunun neresi saçmalık az bile söyledi" diyorsun

Kendinize güldürmekten hiç korkmuyorsunuz vallahi

Ben sana şunu bunu oku ama okusan da zaten bir şey değişmez derken "sen aptalsın ne kadar okusan da değişmez" anlamını çıkarmaz mısın?
    Sonra da ben senin aptal olduğunu ima etmedim dersin.

Önce ne dediğinizi bilin ağzınızdan çıkanı duysun kulağınız.
    Alenen bir şeyler söyleyip söylediğin şeylerin daha burada ispatı duruyorken ben öyle bir şey demedim deme başkanın gibi

İyi geceler diliyorum sana.
    Bu gece olması gerekenden fazla yormuşsun zaten süper zekanı, gittikçe birbirine karıştırmaya başladın sana da yazık

• quote:

quote:

Sen az önce "bizim başkan 25 milyon taraftar derken sözlerim çarpıtıldı söylediklerimin altında başka anlam vardı" dedi demiyor muydun?
    Şimdi de "başkan 25 milyon taraftarımı var dedi bunun neresi saçmalık az bile söyledi" diyorsun

Kendinize güldürmekten hiç korkmuyorsunuz vallahi

Ben sana şunu bunu oku ama okusan da zaten bir şey değişmez derken "sen aptalsın ne kadar okusan da değişmez" anlamını çıkarmaz mısın?
    Sonra da ben senin aptal olduğunu ima etmedim dersin.

Önce ne dediğinizi bilin ağzınızdan çıkanı duysun kulağınız.
    Alenen bir şeyler söyleyip söylediğin şeylerin daha burada ispatı duruyorken ben öyle bir şey demedim deme başkanın gibi

İyi geceler diliyorum sana.
    Bu gece olması gerekenden fazla yormuşsun zaten süper zekanı, gittikçe birbirine karıştırmaya başladın sana da yazık

Kendini çok zeki zanneden hiper zekalı kardeşim. Sen daha olayı çözememişsin ki bana burada laf koyduğunu zannedip zevk yapıyorsun. Orada olay Galatasaray taraftarının sayısının abartılması değil. Başkan Galatasaray taraftarını abarttım demiyor, 25 milyon Galatasaraylının 20 milyonu akp ye oy verdi lafını abarttığını söylüyor. Daha ne diyeyim sana, kendi kendine eğleniyorsun aklınca.

• Türkiye de en cok taraftar gs de.
    oyle %35 %34 falan da değil tahminen %38 gs %28 fb dir.
  • Nıye bu kadar çok takıyorsunuz taraftar sayısına anlamıyorum.Şimdi sokağa çıksanız lig sıralamasını bılmeyen adamlar tuttukları takımı soylerler,önemli olan sayısı değil.Takımına ne kadar çok destek veriyor,formasını alıyor,takımı yenıldıgınde uzuntuden kımseyle konusmamak,seviçten ağlamak, taraftarlık bu değil midir zaten?Böyle boş şeylere fazla takılmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Bana sormadılar. Size soran oldu mu hangi takımlısın diye ?

Yahu hangi mantıkla böyle şeyler düşünüyorsunuz anlamıyorum. Seçim anketlerinde 70 milyon kişiye tek tek mi soruyorlar ? %90 doğruluk payı oluyor ama o anketlerin.

Ayrıca bunu dezavantajınıza saymanız da ilginç. Merak etme herkese sorsalar zaten %1'lik komik bir fark olmazdı arada, çok daha fazla olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Nıye bu kadar çok takıyorsunuz taraftar sayısına anlamıyorum.Şimdi sokağa çıksanız lig sıralamasını bılmeyen adamlar tuttukları takımı soylerler,önemli olan sayısı değil.Takımına ne kadar çok destek veriyor,formasını alıyor,takımı yenıldıgınde uzuntuden kımseyle konusmamak,seviçten ağlamak, taraftarlık bu değil midir zaten?Böyle boş şeylere fazla takılmayın

aynı seyi soyleyecektim boş iş

zaten aslında futbolla ilgilenen cok az herkese sorsan bir takım tuttugunu soyler ama %70-80 i takımdan 3 kişi sayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Beşiktaş taraftarı sayı olarak daha azdır ama kalitedir, kıymetlidir ve inanılmaz tutkuludur.
    İyi ki her önüne gelen Beşiktaşlı olmuyor.

kedi - ciğer ilişkisi :)

Çok pis laf koydun. Dünden beri düşündüm altından kalkacak, yazacak bir şey bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.