Şimdi Ara

Türkiye'de Bmw E34 M5 Var mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En cok merak wttigim seylerden biri. Nedense internette hic rastlamadim. Yurtdisindan getirmek ne kadara mahal olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M5 lerin üretimi 88 - 95 arası üretilmişlerdir.E34 serisi zaten başlı başına LİMİTED gibi bir üretimde o zamanda.Heleki M5 tam bir bulunmaz nimetti zamanında. Millete çok iyi geliyordu şimdi bi 10 lira kredi çeksem 15 de bende var tarzı diyip herekz bmw sahibi oluyor.

Touring modellerinde ise 96 nadirde olsa vardır.Türkiye'de satışta hemen hemen yoktur.Yani internete düşmez zaten hemen satılır gerek kalmaz.İ

nternette satılık 2 tane vardı ilanlarını kaldırmışlar sanırsamBirisi izmirdeydi SİYAH diğeride istanbulda mavi tarzı bişiy.

Belki bilirsinizi GİORGİ TEVZADE adlı yabancı bir illegal street drift drive.M5 aracıyla videoları mevcut.Geçen haftalarda kasa sonucu vefaat etti.Onun aracıda swaplı idi.

Neden getirmeyi düşünüyorsun.Normal E34 alıp m5 lerde kullanılan S38 swaplayabilirsin çok meraklı isen motora.Ha yok kasaya meraklıyım diyorsan al bi e34 5.20 ankarada bi m50b25 swaplıyalım çatır çatır oynasın yerinde durmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MPower Huso

M5 lerin üretimi 88 - 95 arası üretilmişlerdir.E34 serisi zaten başlı başına LİMİTED gibi bir üretimde o zamanda.Heleki M5 tam bir bulunmaz nimetti zamanında. Millete çok iyi geliyordu şimdi bi 10 lira kredi çeksem 15 de bende var tarzı diyip herekz bmw sahibi oluyor.

Touring modellerinde ise 96 nadirde olsa vardır.Türkiye'de satışta hemen hemen yoktur.Yani internete düşmez zaten hemen satılır gerek kalmaz.İ

nternette satılık 2 tane vardı ilanlarını kaldırmışlar sanırsamBirisi izmirdeydi SİYAH diğeride istanbulda mavi tarzı bişiy.

Belki bilirsinizi GİORGİ TEVZADE adlı yabancı bir illegal street drift drive.M5 aracıyla videoları mevcut.Geçen haftalarda kasa sonucu vefaat etti.Onun aracıda swaplı idi.

Neden getirmeyi düşünüyorsun.Normal E34 alıp m5 lerde kullanılan S38 swaplayabilirsin çok meraklı isen motora.Ha yok kasaya meraklıyım diyorsan al bi e34 5.20 ankarada bi m50b25 swaplıyalım çatır çatır oynasın yerinde durmasın.

Merak ettiğim bir soruydu.Bu e34 kasa arabaları çok seviyorum.Türkiyede bu kasadan çok var 15 bin tl civarı ama m5 motoru yok tabi. O sürücü'yüde biliyordum ölmesine üzüldüm gerçekten iyi sürüyordu.Peki bu swap işi nasıl olcak? m5 motor'unu yurtdışından mı getirtcez? biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın.

• EE su testisi su yolunda kırılır kardeş.Sen kendin o kadar hareket yaparken ölme arkadaşın sürerken hemde normal girden ne tesadüftürdü koca ağaca çarp kaldırımdaki ?.Ecel işte nerden gelceği belli olmuyor.

Motor konusunda ANKARA da isen çok kolay bu işler bi yerde vardı galiba gerekli görüşmeleri yaparız.Yok ise anlaşmalı yurt dışından sürekli motor getiriyorlar.Ama neden m5 ( s38 ) motoruna taktınız ? m50b30 koyalım ? 2jz gt koyalım ? b6 3.5 alpina koyalım , b6 hamann koyalım koyalımda koyalım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPower Huso

EE su testisi su yolunda kırılır kardeş.Sen kendin o kadar hareket yaparken ölme arkadaşın sürerken hemde normal girden ne tesadüftürdü koca ağaca çarp kaldırımdaki ?.Ecel işte nerden gelceği belli olmuyor.

Motor konusunda ANKARA da isen çok kolay bu işler bi yerde vardı galiba gerekli görüşmeleri yaparız.Yok ise anlaşmalı yurt dışından sürekli motor getiriyorlar.Ama neden m5 ( s38 ) motoruna taktınız ? m50b30 koyalım ? 2jz gt koyalım ? b6 3.5 alpina koyalım , b6 hamann koyalım koyalımda koyalım yani

Ankara'da değilim.Araba'yı babam alacak zaten.Motor konusunda da bir bilgim yok dediklerinizin arasında hangisi en iyisidir? birde kaç paradır? temiz bir e34 17-18bın cıvarı.

• m5 motor 3,8 lt dir. aynı tadı 528 e34 ile alabilirsin
    şu 520 benzin dayanağınıda kafana takma tüpte 35 krş yakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    chevrolet aveo kullanan var mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben üniversitede öğrenciyken (devlet üniversitesi) bir öğrencinin altında varıd E34 M5.
  • Mrb millet...

Yukarıdaki linkte yer alan araçla ilgileniyordum, araştırırken burada konuyu gördüm, üye olup merak ettiklerimi sormak istedim.

Bilen birileri var gibi:)

ilanda da yer alan s38 b38 nedir?

aracın kmsi 260.000'de. Bu problemmidir...

Bu araca 0 motor (orjinalinde ne varsa aynısı) bulunabilir mi? Bulunursa neye patlar?
  • msbiyik kullanıcısına yanıt
    en.wikipedia.org
    BMW S38 - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_S38

• quote:

Orijinalden alıntı: gakhturr

en.wikipedia.org
    BMW S38 - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_S38

:) ilk sorumun cevabını aldım... teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: MongooseLegion

Konu hort olacak ama bitane düşmüş internete http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e-34-m5-3.8-turkiyede-tek-171811784/detay

Nerdeyse 200.000 lira çok oynanmış o kadar para hayatta verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Konu hort olacak ama bitane düşmüş internete http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e-34-m5-3.8-turkiyede-tek-171811784/detay

Bencede verilmez ama cok olan sağa sola saçmak isteyen alabilir

• quote:

quote:

quote:

Bencede verilmez ama cok olan sağa sola saçmak isteyen alabilir

En fazla 50.000 o da nadir bulunduğu için

• quote:

quote:

Hocam bu herif çıldırmış gürcistana ya da rusyaya gidip 5 bin 6 bin eurolara alınabilir tabi gümrük problemi var ama bu adamda abartmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin728

quote:

quote:

Hocam bu herif çıldırmış gürcistana ya da rusyaya gidip 5 bin 6 bin eurolara alınabilir tabi gümrük problemi var ama bu adamda abartmış

150.000e corvette c6 alırım geri kalan parayı benzin parası yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ben üniversitede öğrenciyken (devlet üniversitesi) bir öğrencinin altında varıd E34 M5.

Hangi Üniversite ve hangi yıl ? 06 MRD 04 Plaka Siyah içi Beyaz , Benim Araçtan bahsediyor olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSkeletor -- 8 Eylül 2015; 17:36:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.