Şimdi Ara

Türkiye'de avukat düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Barolarbirliğinde bi uygulama vardı ben beğendim ama onun dişinda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avukatlarda nadiren sıkıntı çıkar ama hakim ve savcılarda bazen sıkıntı çıkabiliyor

• DemasmanHUKUK kullanıcısına yanıt
    Önemli hakim/savcılara koruma veriliyor. Gerçi ben 1 tane hakim korumasına denk gelmiştim ağır ceza başkanı felan değildi yanlış hatırlamıyorsam sulh ceza hakimiydi. Ne kadar yaygın tam bilmiyorum ama öyle bir uygulama var. Hakim/savcı öldürüldü haberlerine pek rastlamayız rastlarsak da gündem olur. 2-3 tane hakim/savcı öldürülürse tüm hakimler, savcılar, avukatlar buna karşı tepkilerini gösterirler o yüzden hakim ve savcının hayatı o kadar da tehlikeli değil.

Avukatsan aldığın davaya dikkat edeceksin. Eğer meslek hayatına başladığın zaman avukatlığın senin için tehlike olduğunu düşünürsen silah alabilirsin. Baroya kayıtlı avukatların silah taşıma yetkisi var.
    Gerçi karşı tarafın avukatla genelde bir sıkıntısı olmaz öyle bir durumda hıncını senin müvekkilinden çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deneyimsiz Adam -- 27 Temmuz 2016; 23:03:53 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 21 Ağustos 2020; 3:26:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.