Şimdi Ara

Türkiye çok yakında kendi uçak gemisini yapabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gündem şişirmek için böyle birşeyler ortaya atmadılarsa çok güzel birşey olur.

http://www.habervakti.com/?page=news_details&id=45660

• Türkiye'nin ihtiyacı var mı yok mu bilinmez ama bana göre şimdilik yok. Türkiye bunu yapabilir ama en basit karakol görevi için bile 100 milyon dolar masrafı var. Kısacası büyük ekonomik güç istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 7 Mayıs 2011; 15:55:17 >
  • Istese yapılabılır denmıs, yapılacak degıl. Kı gerek de yok zaten.
  • hiç bi poh yapamaz. evet benim gibiler yüzünden gelişmiyor bu ülke.
  • Gerek yok.
  • gemicik o gemicik
  • Veriyorlar gazı sonra biz uğrasıyoruz burada liseli veletlerle. Yok abd türkiye savasa girerse yok fransa mı yener biz mi. yok bizim iman gücümüz onların bonbaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Hearts of Iron 2 oynarken hayal edebiliyordum sadece. Müthiş bir haber. İktidarımız sağolsun. Yakında T-1000 de üretiriz.
  • Sömürgeci devletlere lazım onlardan
  • 90 lardada çıkıyordu bu haberler mısırla ortak başlayacaz falan diye
  • yok artıkkk bu kadar atmasyon haber olmaz

kaldıki bu iş için ne yeterli teknik ve teknolojik kabiliyetimiz var nede türk ekonomisi bu ağır iş yükü altından kalkabilir
  • bunun için önce nükleer teknoloji lazım. hani şu bizde olmayandan. ya da olsa bile yıllarca verdiğimiz paraların Rusya'ya gideceği aletten.
  • uçak gemisini nasıl hareket ettircekler? umarım lpg filan takmazlar sanayide.
  • bunlara gerenk yok
  • herkes yorumlarını yazmışta neden bu kadar kötümsersiniz.türkler neden yapmasın.keşke yapsalar ben şahsen isterim böyle bişeyi.bir yenilik olacağında yada düşünüldüğünde neden otomatikman biz bunu yapamayız gerek yok diyorsunuz.herkes biliyor ki savaş alanındaki uçakların yazılımında dışarı bağlıyız adamların elinde herşey istese uçağı kaldıramayız.böyle bir şeye kalkışsalar enerjisinide bulurlar umarım.
  • ağır sanayi için nükleer şart
  • Istese yapabilri !!!

Hmmmmm tabiiii canim istese uzay mekigi hatta galaksiler arasi seyahat edebilecek atilgan tazi gemilerde yapabilir !!!

Ama malesef istemiyoruz yoksaaaaa ........
  • türkiye isterse 1 tane uçak gemisi yapabilir

amerika hali hazırda 80 tane uçak gemisi var

@peugeot103

türkiye diğer ülkelere saldıran değil kendini savunan bir ülke konumunda, başka ülkelere saldırıya gitmediğimiz için gerek yok deniliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 7 Mayıs 2011; 18:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

@peugeot103

türkiye diğer ülkelere saldıran değil kendini savunan bir ülke konumunda, başka ülkelere saldırıya gitmediğimiz için gerek yok deniliyor

80 tanemi ??

80'ini gectim bana 15 tanesinin ismini yazarmisin ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

türkiye isterse 1 tane uçak gemisi yapabilir

@peugeot103

naptın sen ya ne 80 tanesi

12 tane uçak gemisi var abd'nin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.