Şimdi Ara

türkiye-avustralya(hepinize helal olsun)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar inşallah litvanya karşısındaki oyunumuzu oynarız ve bu takımıda yeneriz ama işimiz pek kolay olmayacak.hem bu ne biçim bi grup ya en zoruda bizimkisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 20 Ağustos 2006; 18:26:15 >

• Bence çok zor ve güzel bi maç olacak. Brezilya'yı deviren Avustralya Litvanya'yı deviren takımımız karşısında bence daha motive çıkacak sahaya. Eğer Bogut'u zaptedebilirsek ve Serkan biraz daha skor gücü üretme imkanı bulursa maçı alabiliriz. Ama tabii ki bugünkü gibi savunma yapmamız şartıyla.

Bir de bugün şunu farkettim, hücumlarda Ersan'ı fazla kullanamadık. Daha çok ceza şutörü gibi oynadı. Halbuki üçlük çizgisinde Ersan'la savunmacısı başbaşa kaldığında bence daha etkili pozisyon üretebiliyor.
  • Yenicez İnşallah Litvanya Karşısında Çok İyi Oynadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

Bence çok zor ve güzel bi maç olacak. Brezilya'yı deviren Avustralya Litvanya'yı deviren takımımız karşısında bence daha motive çıkacak sahaya. Eğer Bogut'u zaptedebilirsek ve Serkan biraz daha skor gücü üretme imkanı bulursa maçı alabiliriz. Ama tabii ki bugünkü gibi savunma yapmamız şartıyla.

Bir de bugün şunu farkettim, hücumlarda Ersan'ı fazla kullanamadık. Daha çok ceza şutörü gibi oynadı. Halbuki üçlük çizgisinde Ersan'la savunmacısı başbaşa kaldığında bence daha etkili pozisyon üretebiliyor.

haklısın bogutu durdurmak maçın yarısını kazanmak demek .sabah çok heyecanlı ve zevkli maç bizi bekliyor

• Bogut u durdururuz gibi geliyo bana da ben serbest atış yüzdemizden korkuyorum bu maçta litvanya bu kadar çok serbest atış kaçırmasaydı biz yine yenemezdik ama iyi serbest atış atarsak yolun yarısını katetmiş oluruz diğer yarısı da dünkü maçtaki savunma bir de hücum ribanundları...Umarım bu sefer karşı takıma bu kadar çok hücum ribandu vermeyiz ama Litvanya maçının gazıyla ben Avustralya maçını da alacağımızı düşünüyorum

Bi de şu Engin Atsür ü izleyelim ya Endere maç içersindeki oyunundan dolayı söylemediğim laf kalmadı tamam çok önemli atışlar soktu ama iyi oyun kurucu değil işte oyun kuramıyor bu yüzden Engin e şans verilmesi gerktiğini düşünüyorum

HADİ TÜRKİYE BÜTÜN ÜLKE SENİNLE

• engini bilmiyorum ama enderin oyun kuramamasında çok haklısın.güzel ve yerinde bir tesbit.
  • Sabah umarım kalkarım:) aynı hırsla oynarsak bu takımıda yeneriz. Tek korkum gençlerin devamlılığı tecrübe eksikliği. bir maç iyi öbür maç felaket maçlar oynayabiliriz. Bizim zayıf yanımız hücüm. ibo ve serkan ı kitleyip alan savunması yaparlarsa işimiz zor. Ah iyi bir 5 numaramız olsaydı bu tür turnuvalarda pota altıda çok önemli.

Arkadaşlar sizden ricam NBA playoff maçları konusunu gördüm tek bir konu sayfalarca ilerlemiş maçlar hakkında yorumlar yazılmıış gayet güzel. şampiyonadaki maçlarıda tek bir konudan takip edelim daha iyi olur. Recep41 konu başlığını duruma göre değiştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 20 Ağustos 2006; 4:13:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde korkum son dakikaları çıkaramayacağımız.zaten ülke olarak bu konuda çok kçtüyüz.birde bu çocukların çoğu genç.dün litvanya maçındada sanki bi panik havası oluştu bir an ama serken devreye girdi.avustralyayıda yenerek grup birinciliği şansımızı yükseltmeliyiz.

açıkçası benim 12 dev adamdan hiç umudum yoktu.ama beni dün öle bi sevindirdilerki hepsine helal olsun.
  • beyler niye hidayet, mehmet okur gibi isimler milli takımda deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: :mert:

beyler niye hidayet, mehmet okur gibi isimler milli takımda deil

Haberleri hiç izlemiyosun kardeş?

Dünkü oyunun 1/4 ini yansıttık ancak avustralya da çatır çutur kaynadı acaip şut kaçırıyoruz aaaaah ah umarım 2. yarıda düzeltiriz düzgün oynayalım dünkü gibi oynayalım en azından o oyunun 3/4 ünü yansıtalım oyuna maçı burdan bile alırız ama umudum yok benim ooooof of
  • devreyi 40-26 yenilk kapadık....ender sayesinde hiç bir organize hucüm yapamadık...savunma yine iyi ama ender berbat...
    şu tanjevic niye ender de bu kadar ısrar ediyor anlamadım....
    engin i hiç oynatmıyor.... 2.yarının ilk 5 dk sı çokk çok önemli..eğer bir seri 5 farklı falan yakalayamaz sak işimiz zor...fark kapanmayacak kadar değil..ama ilk 5 dk da seri yakalamamız lazım...

eğer bu maçı alamazsak dünkü galibiyetin anlamı azalır..
  • engin dediginiz adamı hazırlık maçlarında izlediniz mi?

adamlar bizim zayıf tarafımızı bulmuşlar guardlar..oradan vuruyorlar..baskı çok sıkıntı yaşattırıyor bize..fakat şutlarda iyi olabilseydik çok farklı olurdu ilk devre skoru..

reb. eziyoruz fakat aldıgımız hücum reb. degerlendiremiyoruz..bu kötü bizde baskılı savunma yapmalıyz veya hücum edemezsek 2guardımızı da oyuna aynı anda sürmeliyiz..

ah kerem ah sana birgün ihtiyacımız olacagını hiç düşünmezdim
  • Adamlar resmen ezdi bizi ve ben hala inanamıyorum Mehmet gibi bir pivotumuz varken bu takımda Fatih oynuyor. Yazık, ayıp. Acaba oturup bu macları izlerken ne düsünüyor?
  • Fatih te Mehmetin inancının çok daha fazlası var...Hadi bakalım 2.yarıya keremle süper başladık aman nazar deymrsin 1-3-1 çok iyi sonuçlar veriyo savunmada
  • ılk yarıda dunku en ıyı ıkı oyuncunun ıbo ve keremın kenarda o kadar dakıka oturmasının -kı skor yapamıyorduk-sebeını buradan Tanjevıc e sorabılır mıyım?
  • ve murat kosova ıbo nun üçlüğünden sonra

YIKILMADIK AYAKTAYIZ diyerek Mahsun Kırmızıgul ıle sadece fızıkı benzerlıge sahıp olmadıgını gösterdi
  • Süper ya.. 70-65 şu an

Çok duygulu maçlar oynuyoruz..
  • Gelio maaaaaaaaaaaaaaaççç hadi çocuklar bu maçı buraya getirdiniz vermeyin hadi son 1.5 dk
  • M.Kosova:

Bogut once ınsan olsun....

Super yaaa

ınsallah alırız...yaa hala sansları varr..ersan sokarsa cok ıyı olacak
  • heytt..yendik yendik...

hayatım boyunca izledigim en iyi en karakter sahibi milli takım..helal olsun gözlerinden öpüyorum hepsinin..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.