Şimdi Ara

TÜRKİYE 1074.SÜ SORULARINIZI CEVAPLIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim tercih listen nasıl merak ettim de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen milyonların girdiği sınavda bininci ol, kalitesiz herifler sana bok atsın. Ne iğrenç insanlarla doldu burası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değil de Türkçeden 11 yanlış

Tyt mattan 8 ayt mattan 6 yanlış ne ?

Sanırsam ülkedeki tüm tmler çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savangee -- 27 Ağustos 2018; 14:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savangee kullanıcısına yanıt
    Sabahtan beri bunu soyluom anlamiolar tmde herkes hakettiginden daha yuksek derece aldi saycilar girmedigi icin

• Vay anasını sayın seyirciler forumda bininci olan adam küçük görülüyor, sizce bu forumun çok uçmuş, çok iyi olmasından mıdır, yoksa çökmüş olduğunu mu gösterir gerekli değeri göstermeme açısından?

Şaka maka 2009 yılı sonuçlar ana konusunu okumuştum en iyi yapanlar 10k falan yapmıştı.

Bence şu an forum altın çağını yaşıyor...

• TÜRKİYE 1074.SÜ SORULARINIZI CEVAPLIYOR
    evet türkçe ve matematiğim kötü olabilir ama bu tamamen sınav esnasıyla alakalı bir şeydi. forumda beni tanıyan tanır normalde matematikte 37-38 yapan biriydim. ve zaten hayalime ulaştım bu yüzden sizinle uğraşacak değilim. bu arada benim yaptığım fen netini yapan eacı varsa helal olsun

• Beyler adamla niye dalga geçtiniz ki? TM'de 1k mf'de 15-16k eder. 15-16k'daki adamın konu açmaya hakkı yokmu milyonlarca kişinin önünde sayılır hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerdik2

Ben ego falan kasmiyorum bu adam gecen sene 1kda olsaydi ok ama bu sene sacma puanlara derece geldi saycilar edb yapmadigi icin
    Yalniz bunun farkinda oldugunuz icin bravo nedense ilk 10kdaki cogu tmci bu sene daha umutlu bakiyorlar olaya tercih sonuclari aciklaninca sok yasayacaklar, ilk 10kdan geriye dogru giden siralamalarda ise sayisalcilarin puanlarinin hesaplanmasi, sayisalcilarin edebiyat cozmemesine baskin gelecek o yuzden geriye gidildikce ozellikle 3 basamakli siralara yaklasildikca tmciler gecen senelerden daha iyi siralar bekleyebilir.

• Yekase2084 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam en azindan bu sene icin tm 1 k mf de 30 k ya bedel diyebiliriz. Artik cok kolaylasti tm de derece yapmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasabateam60

Yok hocam en azindan bu sene icin tm 1 k mf de 30 k ya bedel diyebiliriz. Artik cok kolaylasti tm de derece yapmak.
    Hala milyonlarca kişinin önünde oluyor hocam
  • kasabateam60 kullanıcısına yanıt
    Tokatli misin knk

• Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    Aynen hemseriyiz.

Yok 60 plakaya ondan sordum bazen plakalari soyluom deilim dio

• Yekase2084 kullanıcısına yanıt
    Orasi oylede .200k daki adamda yuzbinlerce kisiyi gecmis oluyor. Bu arada tm de ilk bini kicumsemiyorumda forumda 1. bile cikti. O kadar kisi sayisalda ilk 100 lerde, bu yuzden garipsendi.

Hayir tamam tmde 1000de bu tavsiyeleri burda 1. 20.30 . lar var onlar verse daha iyi degil mi ben de cesaret edip konu acmadim tavsiye konusu

Evet bende boyle dusunuyorum.

kardeşim açsaydın sana açma mı dedik?
    ben sıralamam nedeniyle bu konuyu açmadım hayalimdeki üniversiteyi kazandığım için açtım. ve farkettiysen instagram sayfasında kendim tavsiye vermiyorum. dün 709.olan bir arkadaşla canlı yayın yaptım. bugün ceyhun hocayla eylülde bekir avşar ve önder hocayla canlı yayın yapacağım. daha sonra da raşit hoca. bu insanlarla iletişim kurmak için o kanalı kullanıyorum.

• amonrazed A kullanıcısına yanıt
    Ozmn tr1074.su niye yazion ? Boun isletme kazanandan tavsiye yaz

tercih sonuçları açıklanmadı bay 120.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.