Şimdi Ara

turkısh kowboylar(grup vitamin)okuyun kopun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atı yoktur binemez üstelik hamburger yemez
    Silahı vardır kullanmaz
    Bu ne biçim kovboy?
    Hayatında yoktur güzel bir dişi, zaten beceremez bu işi
    Bu ne biçim kovboy?

Gece gündüz demez dolaşır, çöller kuraktır
    Gözlerinden anlaşılır, birazcık salaktır
    Bara gider, içki içmez, böyle de olmaz ki
    Vahşi batıda böyle tipler sağlam kalmaz ki!

Oh oh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
    Amerikanlar, eskidi bunlar
    Turkish Kovboylar

Ne olacak acaba bu işlerin sonu
    Kot kumaştan yapılmıştır kovboyun donu
    Erkekseniz birey birey çıkın karşısına
    Yolunu kaybetti, Texas yerine gitti Mısır Çarşısına

Kurşunla bir doları tam 60 metreden delmekte
    Kovboyun bu gereksiz huyları sülalesinden gelmekte
    Allah kahır bela and hay lanet olsun
    Türklerden de kovboy çıktı, haydi hayırlı olsun

Turkish Kovboylar

AAaaah ben yanlız bir kovboyum anaaaaaam
    Evimdeeen uzaktayım anam, garip anaaam

Turkish Kovboylar

• Dinleyip kopsak... Çünkü çok eski bir parça hatta söyleyenlerden biri öldü bile trafik kazasında. Bende albümü vardı. Yaptıkları en güzel albüm bu şarkının olduğu albümdü.
    Okunurken değilde dinlerken kopulucak bir parça...
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Dinleyip kopsak... Çünkü çok eski bir parça hatta söyleyenlerden biri öldü bile trafik kazasında. Bende albümü vardı. Yaptıkları en güzel albüm bu şarkının olduğu albümdü.
    Okunurken değilde dinlerken kopulucak bir parça...

katılıyorum sana
  • Bu şarkı bende var.Hele son bölümünde Anammmmm diye sanki Yılmaz Morgül'ün sesine benziyor.
  • İzleyip de kopun..klibi gerçekten harika,son bölümü Ata Demirer söylüyor yanılmıyorsam...

http://www.youtube.com/watch?v=gU92u22YYIA&search=grup%20vitamin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavili_08 -- 29 Temmuz 2006; 13:39:36 >
  • Bu şarkı eski değil mi?Ata Demirer mi söylüyor?
  • yooooooo hayır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır sonundaki kısmı Ata Demirer söylüyor sanırım...
  • Nerdeyse 15 yıllık şarkı çok güzel gerçekten.O albümde bi şarkı daha vardı çok güzel sevgilisi terketmiş adamı onunla ilgili ama çok güzel bi ses tonu vardı.Ölen kişi ise trafik kazası geçirmişti ve adı Gökhan Semiz'di.
  • Böyle insanların yitip gitmesi gerçekten çok kötü birşey yemin etme adlı şarkısıda çok güzel yazmayı unutmuştum.Zaytinyağlı yaprak dolması albümündeki bütün şarkılar güzeldi.Albümü bende var bulamasanız bile netten indirin.Tavsiye ederim.
  • arkadaslar witamin yazısını görünce bende bişiler yazayım dedim. turkish kowboyların sonunda garip anaam diye bağıran ufuk yıldırımdır. bende bütün kasetleri ve klipleri mevcut isteyenlere yollayabilirim isimlerini yazın yeter.. bence ismail ve genç olmak ı dinlemelisiniz..
  • guatro dayanamadım o şiiri yazıcam off üzülme bebeğim sakın üzülme olmadı işte ayrıldık. kızmadım sana kızamıyorum sana yeterki sen üzülme ben sana hiç kıyarmıyım? yani o kadarda hıyarmıyım? hıyar dedimde aklıma geldi yeni sevgilinle aran nasıl... ... ara sıra görüşelim olurmu misafir ol gel bana yumurta kırayım sana param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala... .. seni nasıl sevdigim senin hiç seyind.. ee umrumda degil. biliyorsun ne yapsam ayrılamam senden asla. hafife alma aşk vurur insana birde yer vurur sonra. masa tenisi bu kadar kolay sanma ilvanlıımm. sen çok güzelsin ya a acayipsin b acayipsin c hiç biri d hepsi seninmi?? hatırlarmısın sazlar calınırdı camlıcanın bahcelerinde. simdide seni caldılar benden ve şimdi içiyorum her gece her gece başka bir işkembe paca tuzlama kelle gel beni kısmen yelle...

inanki teksin sen benim bitanemsin yanımda yoksun alkole sebepsin

enişte deme bana dayanamıyom seni görmeden ben yapamıyom cek elin elimden tuhaf oluyom baldız. sakın beni yanlıs anlama yamuk yaparmıyım ablana

asık olmus anam gibi kodummu oturturum babam gibi hep bana dokunuyo lafının bi ucu yok dedenin bale pabucu . sende sıkıldın bende sıkıldım don lastigi gibi uzatma bosuna..
    oy farfara farfara bi sey düştü göremedim şalvara agzım dilim kurudu küçük şaşal kaç para vb uzatırsam bitmez bi kac örnek witaminden

• rambo diye bir şarkısı vardı hastaydım o şarkıya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.